perjantai 27. kesäkuuta 2008

keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Ruusutaulu

Laitan nyt esille muutamia ruusuaiheisia kuvia, koska nyt on ruusunaika... Ruusuista on helppo pitää. Ruusujen erityinen kauneus ja hieno tuoksu ovat kautta aikojen kiehtoneet ihmisiä. Itse pidän ruusuista valtavasti, yksinkertaiskukkaiset villiruusutkin ovat ihastuttavan kauniita.

Kuvassa oleva Ruusutaulu on täältä meiltä. Kiitos Heikki.
Tyttäreni 20v. vanhat kauniit vaaleanpunaiset rusettikengät.

Helmet jotka eivät mahtuneet korurasiaan:)
Tämä vanha kaunis ruusu aiheinen tuhkakuppi on myös peräisin lapsuudenkodistani. Meillä se on vain koristeena, koska se on myös mielestäni hyvin kaunis ja käsinmaalattu tuo ruusukin.
kaksi ruusuaiheista tyynyä Laura Ashleyltä muutama vuosi sitten.ruusu aiheiset sisätossuni, näissäkin hiukan sitä lempisinistäni.
tämä matto on kesäisin meidän pikku Wc:ssä, sen olen ostanut viime vuonna Porvoosta Liina sisustuskaupasta.
ja vielä kuva minun farkkutakistani tietenkin ruusuaiheisena, tätä pidän vain puutarha hommeleita tehdessäni:)
Tässä vielä arabian vanha sokerikko, joten nyt ne ovat yhdessä kuvattuna. Harvemmin käytän näitä, joskus kesäisin vaan kovin ovat rakkaita minulle koska olen saanut ne rakkaalta äidiltäni.
tässä vielä sama sokerikko. Näissä astioissa hiukan sinistä, joka on samanväristä tarjottimen kanssa. Tarjotin on myös vanha ja on yksi lempiväreistäni.

tiistai 24. kesäkuuta 2008

Ruusu aiheisia kuvia

Tänäänkin on satanut melkein koko ajan toki pieniä taukojakin on ollut, joten sain kuin sainkin otettua muutamia ruusu aiheisia kuvia. Nämä ruusut ovat kasvihuoneessa sateelta suojassa, jossa pidän niille seuraa juttelen kauniista asioista ja ai kuinka näenkään niiden terälehtien aukenevan:)) taitavat tykätä jutuistani:)välillä pieni kahvi tauko..tietenkin ruusuaiheisesta termoskannusta, maistuu paremmalta:)
nämäkin vanhat arabian kermakot olen saanut äidiltäni, pidän niissä ruusuja..obs yksi pudonnut yli laidan. Ei varmaan tykännyt olla siellä, kun nappasin sen ruusupuskasta pois.
ruusuntuoksuista käsisaippuaa multasormille.
tämän kauniin ruusupyyhkeen olen saanut useita vuosia sitten ystävältäni Tepalta lahjaksi. Kaunis kiitos.

maanantai 23. kesäkuuta 2008

Ruusu pesuvadissa

Tässä vadissa pesen multasormeni, tänään sitä ei kuitenkaan tapahtunut, sillä vettä on tullut, joten rikkaruohot jäivät kitkemättä.Ruusuvatia koristaa mikäs muu kuin itse ruusu:)
samoin kesäpyykille ruusun aikaan tietenkin ..ruusupyykkipoikapussukka.
oho, valkoinen ruusu tuli lähempää tarkastelemaan punaisia ruusuja:) On muuten nyt auennut jo muutamia ruusuja iloksemme.
Olen aina halunnut tassuammetta, sellaista missä olisi ihanat leijonan tassut allansa, mutta kun ei sitten millään meille mahdu kylpyhuoneeseen..? No eipä hätiä mitiä, päädyin sitten tähän vähän pienempään malliin:) onpahan ainakin ilo katsella siellä olevia saippuoita, jotka ovat niin ihanasti paketoidut, että en ole vieläkään niitä avannut.

sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

Kasvihuoneen tuikku

Tästä oli mennyt rikki lasituikku, laitoin tilalle tämän ja tuikun sen sisälle.Nyt ulkona ovat pionit auenneet, tässä osa niistä paljon on vielä nupullakin.
Laitoin myös vesialtaaseen uiskentelemaan pionin
muistuttaa lumpeenkukkaa..
kuvattu sisältä ikkunan takaa..

lauantai 21. kesäkuuta 2008

Sydänkoukut

Sydänkoukut, joita en ole naputtanut seinään vaan laitoin ne näin nojaamaan hyllyä vasten. Ovat tässä nyt näin rinnakkain, käymme yhdessä ain ... käymme aina rinnakkain...taasen Riitalta ostettu kaunis madonna...joka vaihtaa paikkaa alituiseen.
nämä kauniit kerma astiat ovat lapsuuskodistani säilyneet minulla, näitä arvostan paljon, toisessa on kermaa toisessa maitoa, muttei nyt:) enkelikellon vieressä, orvokitkin viihtyvät.

tämä on vanha ranskalainen ilmankostutin, joka on meillä patterin päällä koristeena. Siinä on värisävyt kukista joista pidän ja samalla jotain niin herkkää ja kaunista.

torstai 19. kesäkuuta 2008

keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Syntymäpäivä

Tänään vietimme tyttäremme 23v. syntymäpäiviä , vielä kerran rakkaimmat onnittelut!
Mansikkakakku maistui kaikille nam.. mansikat tosin ei vielä olleet omasta puutarhasta, mutta lehdet kylläkin:) sekä kiitos seurasta olitte ihania, meillä oli hauskaa.Pionit ulkona vieläkin nupulla, mutta sisällä maljakossa ne avautuu ja kiitollisena otan ne vastaan, näin niistä nauttii pidempään ja vielä lempivärejäni, joita voisin katsella vaikka kuinka kauan..
laitoin maljakon vaihteeksi tähän ihanaan enkeli pussukkaan, johon ne sopivat värisävyltään hienosti ja aihe myöskin.
Tänään otin myös maton pois, mielestäni näin kesällä sitä emme tarvitse ja ah mikä valoisuus
ja iloisuus.
siitä minä pidän..
Tässä kuvassa pionit ilman enkelipussukkaa, näinkin voi vaihdella..:) Toinen oikealla on hortensia, viihtyvät yhdessä niinkuin mieheni ja minä, hän kysyi kumpi on kumpi :))

tiistai 17. kesäkuuta 2008

Kello

Tästä kellosta pidän ,sen ympärillä oleva sininen väri on mieleinen, samoin numerot teksti ja pohjatausta , eli kokonaisuus miellyttää. Huoneeseen tulee väri muutosta, eli tapetit pois ja maalia tilalle, värin arvaattekin:))tämä vanha tuoli kuiskasi minulle, tahtoisin uuden päällisen ja minähän lupasin, eli täytyy etsiä sopivaa kangasta...jospa se tulisi kohdalleni. Muuten en tee tuolille mitään, pidän sen ihanan hennon vaaleansinisen sävystä, samoinkuin lohkeilusta eli ajan patina saa näkyä..se vaan on niin kaunista mielestäni.
Tämän lautaskaapin paikka olisi tullut keittiöön, mutta kun ei mahtunutkaan siihen kohtaan mihin olin sitä ajatellut, :( joten keksin hetkeäkään empimättä sille käyttöä muualta, koska siinä kuitenkin on sitä jotain mistä pidän..eli laitoin siihen osan sisustuskirjojani :))
Laitoin sen vanhan jakkaran päälle.