tiistai 27. huhtikuuta 2010

Omenapuun kukka

Keväinen tervehdys, omenapuusta otin oksan muutama viikko sitten, laitoin veteen ja nyt saan ihailla sen kukan kauneutta, kunnes puu kukkii.


Valkovuokot ovat ilmestyneet iloksemme..kaikki on taas niin ihmeellistä ja ihailtavan kaunista.
kaikki lumet ovat sulanneet pihaltamme ja pikkuinen allas on vielä puhdistusta vailla ja uuden veden täyttämistä.





arpajaisvoittoni Tilapuodin Elämää blogista, kiitos Tilapuodin Emäntä, kortissa luki Onnea tässä työkaluja puutarhaasi, Ihanaa kevättä!




meillä kasvaa sinivuokkoja siellä sun täällä, joten kuvat ovat useammasta paikasta otettuja.


vielä on kaikki niin nupussa, mutta eikö se kevätkin ole nuppujen aikaa...siitä se etenee.














Nautitaan täysin sydämin keväästä satoi tai paistoi, kukat lisääntyvät ja mehiläiset,..niitä muuten on täällä paljon! Nyt on haravoinnin aika, josta nautin suunnattomasti , aika kuluu huomaamatta. Olisin laittanut noin 50 kuvaa, mutta jostain syystä en saanut niitä.............Kiitos kaikille kommentoijille, sekä kuvien katselijoille, mukavaa kun teitä on paljon, kiitos! Hyvää mieltä kaikille, iloa ja Onnen tunnetta, mistä kukin saakin sitä itselleen.

sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Kevät etenee

Lunta on vielä maassa, mutta kevätkukat ovat lisääntyneet ruukkuhin ja maasta kurkottelee paljon sipulikukkia, muutaman sentin mittaisina. Nyt kun lapiohommat ovat jääneet, niin olen tarttunut haravanvarteen ja kiitollisena saan katsoa työni tulosta, en kuitenkaan halua liian siistiä, jätän vähän linnuillekin.. Perhoset, kimalaiset ovat heränneet ja vanha tuttu punarinta on saapunut etelästä, punatulkku on täällä ollut talven.



kuivunut hortensiani...ei kuitenkaan se jonka ostin tänä vuonna, se voi hyvin.



tässä Rosan ystävä, paljon on suukoteltu!
Pöytäliina johon kuuluu kahdeksan lautasliinaa, olen ostanut Ranskasta vuosia sitten.

Ruususaappaani ovat haalistuneet käytössä, ruusut ja saappaat menevät ulos.
molemmissa ikkunoissa on samanlaiset istutukset, eli vaaleita ruusuja ja sisällä pelargonissa on kahdeksan kukkaterttua.





oksan käänsin ja laitoin tähän.
tähän tulee orvokkeja....ainakin toivon, jää nähtäväksi.
ja tänne mansikoita...
laventeli talviasussaan..


lintuhäkissä on nyt orvokkeja, mutta olen jättänyt sinne vain yhden ja hetikös linnut sitä ihastelemaan, kun tilaakin on keinua, samoin oravainen kävi kurkkimassa.

Laitoin melkein kukkineet ruusut vielä ulos, ovat olleet siellä reilun viikon, näin saan jatkoaikaa ja iloa niistä, vettäkään eivät tarvitse, koska on niin kosteaa talven jäljiltä, kannattaa kokeilla, niin maailma ilostuu!