keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Keskikesä

Kaunista keskikesän juhlaa toivottelen kaikille, nyt on aika nauttia, kesästä! Olen iloinen tästä juhannusruususta, joka on tosi kookas kaartuen tästä aina koko seinän pituudeltaan varaston taakse ja tuoksu on hurmaavan suloinen!
Korin olettekin nähneet jo aikaisemmin, mutta ruskeana, ostaessani korin, tuumin silloin oispa se vaalea, mutta ainahan siihen on keinot keksitty, siispä mieskulta maalasi sen valkoiseksi, joten nyt olen siihen tyytyväinen, miellyttäen enemmän värisilmääni ja mieltäni, sanoisin täydellinen kokonaisuus!D


My Precious














Nautinnollista kesää iloisin mielin!

tiistai 15. kesäkuuta 2010

Kesän nautinnot jatkuvat


Viime päivinä on ollut sateista ja tuulista, joista olen iloinnut luonnon kanssa, koska sitähän se luonto tarvitsee voidakseen hyvin ja antaen meille iloa kauneudellaan, siitepölykin on tipotiessään, joten pyykit ulos markiisin alle kuivumaan ja sisälle ne nostaessani nautin niiden raikkaasta tuoksusta. Tänään on kuitenkin tulossa poutapäivä, voi että meinasin kirjoittaa pottapäivä, hyvä on tarkistaa..vaikka silloinkin minulle tulee virheitä, mutta hupshei ei kai se niin nokonuukaa ole! Kuulin just radiosta, että sadetta luvassa...illasta, eipä tarvitse kukkia kastella. Kuvassa oleva Riviera Maisonin kylpyhuoneen matto pyörii ahkerasti koneessa ja ei ole siitä ollut moksiskaan, pidän siitä paljon, joka on myös Rosan mieleen.













Ostin jokin aikaa sitten kirppuselta tuon kastikekulhon, aikaisempien saman sarjan lisäksi.



Nämä värisävyt ovat nyt niin mieleeni, antavat hyvänolontunnetta, kuvaankin sävyjä ja kauneutta, mitkä minua miellyttävät.
Ostin Rosalle pyöräkorin ja tässä olemme lähdössä, oli kuin olisi aina siinä istunut, nautii suunnattomasti olostaan, kun pääsee mukaan ja voimme ajella ja ihailla maisemia nauttien ja laulan minä poljen sinä ohjaat...ja pois mummut ja vaarit alta tie näyttää kapealta...!D











Toivon kaikille oikein hyviä ja nautinnollisia päivää satoi tai paistoi, jospa huomenissa aurinko hymyilisi!