maanantai 25. helmikuuta 2008

JipiiVihdoin minäkin tässä pisteessä, eli nyt se alkaa tämä blogin tekeminen. Tässä nyt aluksi kuva viime kesältä talon toiselta puolelta. Runkoruusut kukkivat iloksemme kolmatta kesää. Toivotaan, että jaksavat vielä kukkia tulevankin kesän!

5 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Hei Sirkka!
Tervetuloa bloggaajien joukkoon!
IHANIA todella kauniita kuvia kevät ja kesä oikein tulvahti niistä mieleen, pystyinpä jopa tuntemaan vihreän ruohon tuoksun:)
Terkuin,
Riitta

Villa Rose kirjoitti...

Hei ystäväiseni!!

TERVETULOA BLOGGAJIEN JOUKKOON MINUNKIN PUOLESTA!!!!!
Aivan ihania puutarhakuvia!!!!
Sinähän olet varsinainen viherpeukalo!!! :)))
Kohta nuo ihanuudet taas puhkeavat kukkaan!!!!
olis jo kevät ja kesä!!
Terkuin
Anne

Sirkka kirjoitti...

Heippa ystäväiseni!

Kiitos, odotinkin jo innolla kommentiasi, olipa mukava kuulla, että pidit! Niinpä nuo ihanuudet jo sieltä vielä eilen pilkistivät, mutta sitten ne saivat tämän valkoisen peitteen päällensä! Lämmitelköön nyt siellä vielä, kunnes puhkevat kukkaan!...ja hyvää kannattaa odottaa. Jep.

heikki kirjoitti...

Tein ensin pitkät tekstit - sitten pitikin ensin kirjautua ja kaikki on näköjään kadonnut. En rupea uusiksi runoilemaan - totesin vain, etten minä ainakaan halua omalle mökkipuutarhalleni tuijottelijoita tms. Se on tässä vaarana kun ihmiset haluaa nähdä kuka asuu sinisen oven takana. Sitten toinen juttu - Elolla on sellasia ns. ryssänsinisiä lattialaattoja n. 30 kpl 40x40cm. Oisko käyttöä - ei maksa mtn. Soitellaan p. pihasi on kyllä edustava mutta käyttäisit tämän blogiaikasi vaikka rikkaruohojen kitkemiseen lumen alta(jos on). moi t. heikki

Sirkka kirjoitti...

Kiitos kommenteistasi, täytyy odotella, kun lumet sulaa ja toivoa, että sieltä tulisi muuta kuin rikkaruohoja. Eiköhän tämän leudon "talven" myötä, kukkaset kukoista., tuskin ovat paleltuneet!
Mukavaa kevään odottelua saaristopuutarhassasi!