lauantai 11. lokakuuta 2008

Latva-artisokka

Tänään kävimme Porvoossa, pidän autossa istumisesta kauniita maisemia ihaillen. Kävin tervehtimässä ystävääni Ingridiä Vivantessa, hän on sydämellinen ihminen , joten jo senkin vuoksi menen sinne mielelläni, puhumattakaan hänen kauniista ympäristöstään, siellä on kaikkea sunnattoman ihanaa katseltavaa sekä ihailtavaa.kyyhky on saanut tässä paikan, sikäli mikäli viihtyy siinä pidempään:)
tämän latva-artisokan kanssa tulin kotiini. Kiitos Ingrid...niin se sen nimi on, jonka nimen muistin yhtäkkiä autossa ja äänen huudahdin, vilkutuksia Ingridille:) täytynee katsoa sille sopivampi paikka, nyt se on tässä väliaikaisesti, ihastuin siihen oitis.
runkoruusu on vielä näin voimissaan ja kukoistaa kauniisti nuppujen kera.
tyttäreni harrasti nuorempana luistelua, aloitti jo kaksi ja puolivuotiaana. Olin antanut pois hänen luistimensa kauan aikaa sitten, kunnes löysin nämä pienet tilalle ihan vain muistoksi:)
puista varisseet lehdet maassa...hortensian seurassa jokunen omppukin maassa odottaa poimijaa:) Kaikille toivotan mitä parhainta lauantai-iltaa.

20 kommenttia:

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Tulin taas ihastelemaan ihania kuviasi, nautin näkemästäni.
Ihanaa viikonloppua Sinisen oven taakse!

tiina kirjoitti...

Meillä kun näitä pieniä neitokaisia vielä on niin luistimiakin montaa kokoa löytyy... no onpahan vaikka joka ovelle oma pari, hih!
Kaunista.. :)

Sirkka kirjoitti...

aatulan äiskä, kiitos,samoin sinulle!

tiina, minulla etsinnät jatkuu vieläkin pienempiin...jospa vaikka joskus löytäisin niin hihkaisisin minäkin.

Mari kirjoitti...

Ihanat kuvat. Sinulla oli varmasti mukava päivä:)

Sirkka kirjoitti...

Mari, päiväni oli taas yksi parhaimmista...ja jatkuu:)

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Täällä lukusilla. Kauniita kuvia niinkuin sinulla aina.
Ei näkynyt Sirkkaa Hulluilla Päivillä...;-))

Sirkka kirjoitti...

Krisse, hih, tällä kertaa ei näkynnyt, pannumyssyni lämmitti teepannuani.

Anonyymi kirjoitti...

Porvoo on kyllä ihan kuin ulkomailla olisi, mahtava pieni kaupunki ja mitkä sisustusliikkeet! Eräänkin kerran on tänä kesänä tullut siellä käytyä ja monia ihanuuksia sieltä hankittu.
Keijukin oli päässyt taas kuvaan, luistimien päälle lepäilemään - kaunista:) Kuten myös latva-artisokka ja runkoruusu. Meilläkin edelleen parvekkeella pelargoonit kukkii.
Lauantai-illan jatkoja! t.Ann

maano kirjoitti...

minäkin meinasin viikolla napata kierrätyksestä vanhat luistimet ..ja taidampa viel käydä hakemassakin .. ruususi voi kyllä hienosti :)

Sirkka kirjoitti...

Ann, terveisiä saunasta:) ja mihinkäs muualle kuin blogin ääreen, aina voittaa telkun, mitä niin aniharvoin katselenkin... ystävät ovat etusijalla. Niin olet oikeassa Porvoo..niinkuin ulkomailla, vielä nytkin ihanaa puheensorinaa kuulin:)
Sinä se aina keijun huomaat ja arvaa sen kun siihen laitoin niin sinua ajattelinkin...näinköhän Ann tästä mainitsee:) mukavaa, keiju on minulle hyvin mieleinen.

Ihanaa kun sinullakin kukkii pelargoniat iloksesi, vielä on niin lämmintä.
Mukavaa lauantai-illan jatkoa sinullekkin!

Maano, kipasepa hakemassa, kohta voipi olla myöhäistä, meinaan jos lumet tulee ja järvet jäätyy:)
kiitos ruusu kommentista:)

Anonyymi kirjoitti...

Voi kiitos kaunis Sirkka, kun minua ajattelit:) En sitä heti huomannutkaan, vasta sitten kun klikkasin kuvan suuremmaksi ja oikein innostuin, kun näin sen:))
Se on niiin söpönen keiju.
Kauniita unia, t.Ann

Nina kirjoitti...

Kaunis latva-artisokka, koristeellinen omalla tavallaan ja ihana tuo runkoruusu, kun vielä noin komeana tähän aikaan vuodesta.
Kivat on luistimetkin somisteena.

Porvoossa on paljon kaunista katseltavaa.

Elsa kirjoitti...

Huomenta Sirkka!

Runkoruususi on kyllä komea ja kaunis, täytyy sanoa. Täällä on lehdet melkein puista jo tippnueet, ja luonto näyttää niin alastomalta, toisin kuin Sinun puutarhasi. Nautin siitä täysin siemauksin.

Mukavaa sunnuntainta!

- Elsa

Sirkka kirjoitti...

Nina, minussa tuossa artisokassa on jotain tavattoman viehättävää, näin syksyllä, sehän on ikuinen:)

Elsa, kiitos tälläkin on joistain puista lehdet pudonneet, toiset ovat vielä kauniissa väreissä, niinkuin tuo kirsikkapuu sitä kun tässä just nyt katselen.

Mukavaa päivää!

sariw kirjoitti...

Kauniita kuvia ! Kuvasi täytyy aina katsoa suurennettuna, jotta varmasti huomaa kaikki pienetkin jutut ja lintuset : )
Talvehditatko runkoruususi kellarissa ?
Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa !

Sirkka kirjoitti...

Sariw, kiitos, minäkin aina klikkaan kuvat suuremmiksi, jotta näkisin paremmin:)
Meillä ei ole valitettavsti kellaria, joten kaivan aina maahan ja sinne laitan myös tämän runkoruusuni. Maassakin on tilanpuutetta, joten kaikkia en voi talvettaa:)

Samoin sinulle mukavaa sunnuntaita!

mimosamamma kirjoitti...

Heissan Sirkka!
Hän on taas kauniita kuvia ottanut iloksemme:) Runkoruusu on vielä niin kovin kukoistava nuppuineen, kasvihuone on kyllä mainio keksintö!
Ihanat luistimet!

Sirkka kirjoitti...

mimosamamma, heissan! Kiitos, kiitos, Runkoruusu ei ole ollut kasvihuoneessa, se on sen ulkopuolella:) Kiva kun tulit pistäytymään, tulin just ulkoa haravointia riittää...ja lisää tulee lehtiä puista:) ihanasti saa raitista ilmaa:) mut nyt tuli tauon paikka:)

Marja Kristiina kirjoitti...

Nyt alkaa sinunkin puutarhassasi hissuksiin näkyä vuodenajan vaihtuminen. Hiukan haikeaa, kuitenkin paljon iloa ja ihanaa odotusta. Joulu, toisenlainen valo ja tunnelma.

Aina ilahdun ja inspiroidun täällä!

Sirkka kirjoitti...

Marja Kristiina, sinäpä sen taikasanan sanoit Joulu, minusta se ihaninta aikaa...vaikka olenkin valon ystävä, mutta siinä on taikaa:)