perjantai 7. marraskuuta 2008

Kasvihuone tunnelmaa

Hei kaikki ystävät. Nyt raotan teille ovea unelmieni kasvihuoneeseen, johon olen laittanut pikkuvalot palamaan ja antamaan hivenen lämpöä kukilleni, joista osa vielä jaksaa näin kauniisti kukkia. Tämä huone on vielä syystamineissa...joulukuun alussa laitan sen talviasuun. Tänään kuitenkin istumme täällä hetken ja nautimme kaneli omena glögiä piparien kera. Tunnelma täällä on uskomattoman ihana ...kiitos tuikkujen.








Tämän jouluruusun myötä haluan toivottaa teille kaunista perjantaita ja hyvää mieltä.

31 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Herkän tunnelmallista ja romanttista! Tykkään kovasti. Ja glögit jo juotu, oliko kauden avaus?

Viikonloppuja toivotellen,
Elsa

maano kirjoitti...

en sano että ihana vaan huikea .. upeasti olet kyllä laittanut kasvihuoneen voin vaan kuvitella miltä se näyttää jouluna ...

Susanne kirjoitti...

Onpa kaunista ja tunnelmallista kasvihuoneessasi.
Hyvää perjantai-iltaa sinnekkin!

Mari kirjoitti...

No jopas on kaunista! Ihan kuin jostain sisustuslehden sivuilta:)

Sirkka kirjoitti...

Elsa, Olipa romantista istua siellä ja tunnelma korkealla:) Glögi oli omena kanelimehua ja lämmitti mukavasti sydän pipareiden kera:))

Maano, kiiitos sinulle kauniista sanoistasi, muutaman viikon kuluttua saan sen laitettua uuteen uskoon:)) se jää nähtäväksi, minuakin jännittää tuo hortensiani...et vieläköhän:)

Susanne, kiitos ja kiitos kun kun kerkisit poikkemaan täällä.

Mari, kiitos, kiva kun pidät, saat pysymään mieleni tasaiseen tahtiin iloisena:)

Anonyymi kirjoitti...

Oi saanhan tulla kanssasi glögille kasvihuoneellesi=o)
Jouluasussaan se on varmasti satumainen

Eija kirjoitti...

Aivan ihanaa perjantaita myös sinne!
Kyllä tänne asti tuli aivan uskomaton tunnelma :)

Villa Vaalea kirjoitti...

Oi suloisuus mikä kasvihuone, kesä keskellä alkavaa talvea! Tuommoisen minäkin haluan.

mimosamamma kirjoitti...

Hei Rouva S! Aah, oih, iik, hihkun täällä, tuohan on kuin juhlasali valmiina tanssiaisiin jossa daamit pyörähtelevät iltapuvuissaan ja komeat kavaljeerit heitä polvillaan palvovat:)) Kaunista, romanttista tunnelmaa tihkuvat nämä kuvasi!

Ihanaa perjanati-iltaa sinulle:))))

Anonyymi kirjoitti...

Uskomattoman upea tunnelma sinulla on kasvihuoneessasi:)))) Niiiin kauniita kuvia; jokaista piti tutkia pitkään, hartaasti ja suurennettuina. Olet onnistunut todella hyvin vangitsemaan kuviisi tuon ihanan tunnelman; glögit ja piparit tuoksuivat tänne asti:D Ihana paikka<3<3<3 Tänne tulen varmasti uudestaan tunnelmoimaan.
Kyllä minä luulen, että tunnistaisit minut Stockalla vaaleasta "muhkuraisesta" baskerista ja viininpunaisista silmälaseista. Olen kyllä tyytyväinen baskeriini mutta ei se niin kaukana pannumyssystä ole, etteikö minua tunnistaisi:) Tein siitä sen verran ison, että menee korville mutta yritän myös vääntää sitä vähän vinoon. Tarkoitus on myös tehdä näitä vielä monta lisää, eri värisiä ja eri langoista:D
Tunnelmallista perjantaita sinulle Sirkka:D t.Ann

Sirkka kirjoitti...

Marika, juu, sopu tilaa antaa:))

Eija, kiitos, tunne on sitten molemminpuolista:)

Villa Vaalea, kiitos, lämmintä piisaa voi kuule kun minä rakastan talven lumisuutta...se se vasta on kaunista katseltavaa.

Mimosamamma, Heissan Marja:))) sinähän sait tästä oikean juhlasalin...ihanaa...sanasi jäävät aivo nystyröihini ja unessani ne toteutuvat...otanpahan ensin harjoitusaskeleet täällä teehuoneessa mieheni kanssa, jotta jaksan katsoa uneni loppuun aamuun saakka:))

Magdalena kirjoitti...

åååhhh, love it...
vackra bilder...
nice week~end to you~~~~

mimosamamma kirjoitti...

Heips vielä, taitaa kuitenkin olla perjantai-eikä perjanati-ilta:)

Sirkka kirjoitti...

Ann, Kiitos, minäkin katson niitä kahta ensimmäistä kuvaa suurennettuna taivasta se on minusta kaunis...
pipareita on mennyt tiuhaan tahtiin ne kun ovat minun yksi heikkouteni:))samoin kuin niiden tuoksukin,ehkä siksi leivonkin niitä usein:))) en kuitenkaan kesällä:)
Juu kyl kyl tunnistaisin ja heti baskeriasi ihailisin:)
Nauti illastasi ja täältä uunin luukun aukaistuani...piparin tuoksuja:))

Sirkka kirjoitti...

Mimosamamma, nati tai tati en olisi edes huomannut sitä:)) ihan totta, hi. Samoin kiitos sinullekkin!

Sirkka kirjoitti...

Magny, Thanck you very much, all the best to you.

päivi kirjoitti...

kauniita ja herkkiä kuvia<3
minun kasvihuoneeni kuurassa ja sammalvarastona... löytyy myös sankoittain varpuja ja jäkälää... tuttu kukkakauppias niitä ostaa mielellään joulun alla:D
"jouluvalosi" näyttävät ihanilta, täällä omat jääneet osin lumen alle ja sieltä pilkottavat sopivasti.
lämpöinen perjantai tervehdys<3
päivi

Sirkka kirjoitti...

Päivi, hiphei,kiitoksia:) niinpä täälläkin pikkasen sammalta ja jäkälää löytyy sinkkivadista, joita laitan myöhemmin istutusten juurelle, joita tosin linnut nyppivät pois ja siinä sitä on ees taas hommaa:))
Voi ihanaa kun teillä on kaunista lunta,..täällä aamuisin kuurankukat kasvihuoneen katossa ja seinillä siitä minä pidän ..kaunista.

titta kirjoitti...

Voi voi voi miten mahtavan ihana tunnelma... menikö överiksi :)) mutta kun nämä kuvat ovat taas kuin sadusta.

marjamatilda kirjoitti...

Sanomattoman kauniita pieniä yksityiskohtia. Kuvasi ovat aina onnistuneta! Ja jouluruusu toivotti aidosti lukijoilleen kaikkea kaunista ja hyvää! KIITOS!

Minttu kirjoitti...

Iltaa!
Mie oon sanaton... Siis aivan upeita kuvia, sinulla on tosi ihana kasvihuone!! Tuo jouluruusu on tosi kaunis... Onko sitä vaikea hoitaa? Itselle havittelisin sellaista niin siksi kyselen...
Oikein ihanaa viikonloppua!!
-Minttu-

Sari kirjoitti...

Siis apua! Mä en uskalla kohta enää tulla tänne, kun aina näen näitä ihania pihakuvia ja alkaa ahdistamaan tuo oman pihan mitättömyys. Hivenen laitoin joku aika sitten takapihan terassia uuteen uskoon, mutta muuten on aika vähäistä tämä meidän viherpiperrys. Mutta näitä kuviasi katsellessa into kyllä lisääntyy kummasti... ;-)

Viikonloppuja sinulle!

Sirkka kirjoitti...

Titta, kiitos, taivas ja valot saavat sen aikaiseksi...

MarjaMatilda, Kiitos kauniista sanoistasi, jouluruusu on minusta yksi kauneimpia kukkia ja sen myötä onkin ilo toivottaaa kaikille kaunista päivää ja nimenomaan tähän aikaan vuodesta.

Minttu, kiitos, nyt päästäänkin lempi aiheeseeni, elikä jouluruusuun..
olemme asunneet tässä kahdeksan vuotta ja alusta asti olen ostannut joka vuosi jouluruusun vähän ennen joulua, jonka olen sitten keväällä istuttanut ulos pihalle. Yksi jouluruu on kukkinut aina vuodesta toiseen, jopa lumen alla, mutta viime vuonna se lopetti kukintansa, eli käy niinkuin meille ihmisillekin. Jouluruusuani en ole mitenkään sen kummallisimmin hoitannut , tasainen kosteus, pitää viileästä, englantilaisissa puutarhoissa nämä ovat hyvinkin yleisiä, ihmiset istuttelee näitä pensaidensa juurille, niinkuin minäkin:) eli lyhyesti rohkeasti kokeilemaan ei sitä muuten tiedä onnistuuko se vai ei. Onnea.

Sari, tullaan:)) kiva että pidät, terassisi on kaunis ja itselleenhän sitä tekee, juuri sellaisen missä viihtyy. Meillä kun tämä pikkupiha on tässä olohuoneen ja keittiön jatkeena levittäytyen suoraan eteemme niin sitä kun katsoo, niin aina tulee jotain paikkaa kohennettua, niinkuin sisätiloissakin:)
Mukavaa jos sait innostusta, mikäs sen ihanampaa.

Nina kirjoitti...

Kaunista, kaunista! :)
Aivan varmasti jouluisen mausteinen glögihetki antaa lämmintä tunnelmaa syksyiseen iltaan. Voin vain kuvitella...

Ihanasti olet somistanut kasvihuoneen valoin ja kukkasin.

Jouluruusu on runollisen viehättävä, suorastaan pysähdyttävä kauneudellaan.

Kiitos Sirkka ihanasta katselutuokiosta! :)

Sirkka kirjoitti...

Nina, kiitos hyväsydäminen Nina kauniista mieltä lämmittävistä sanoistasi.

TeSa kirjoitti...

Sinulla on silmää kauneudelle.

pioni kirjoitti...

Kyllä on kaunista kasvihuoneessasi. Meidän vastaava on täynnä tyhjiä ruukkuja ja terassituoleja, ei oikeen viihtyisä:(

Sirkka kirjoitti...

Tesa , voi kiitos:)

Pioni, kuulehan tyhjät ruukut ovat kauniita sellaisinaan...tämä kasvihuone on niin pieni sellainen, että sinne ei mahtuisi terassituoleja...tämä on kahdelle:))

Katja - Bag End kirjoitti...

Voi että on niin mahdottoman ihana kasvihuone! Tunnelma välittyy todella hyvin näistä kuvista. Minä istuisin mielelläni tuolla glögilasin kera ja voi olla etten edes suostuisi lähtemään pois :-D

Ihanaa tunnelmallista lauantai-iltaa!
Katja

Sirkka kirjoitti...

Katja-bag end, voi Katja ystäväni, se se vasti olisikin minulle ihanaa, kun istuttaisiin siellä...pitkään vällyt hartioilla useiden kynttilöiden lämmittäessä ja naurun helskyessä...sekin nimittäin lämmittää, kyllä me tarettaisiin ja sit vaan tunnelmoitaisiin ja katsottais tähtiä ja puolikuuta:))

Villa Rose kirjoitti...

RAKAS YSTÄVÄISENI!!!
OLET MELKO VELHO LOIHTIMAAN UPEITA KUVIA JA TUNNELMIA!!!!!
NIIN KAUNISTA ETTÄ!!! MIELELLÄNI TULEN VAIKKA NÄIN VIRTUAALISESTI NAUTTIMAAN KUPPOSEN KUUMAA TEETÄ JA SYMPATIAA LUOKSESI!!!!

HALITERKKUJA!!!!!

ANNE