keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Arpajaisvoittoni

Lämmin kiitos Marille arpajaisvoitostani, sekä onnettarena toimineelle Marin tyttärelle Riinalle, että hän suoritti arvonnan minulle suotuisasti! Kiitos!
Marin tekemä sydän, sekä kaunis vanhanmallinen kortti, jossa miehet pyörineen. Molemmat löysivät meillä heti paikkansa, joskin saattavat vaihtaa sitä...







No niin messut oli ja meni seuraavaan kertaan, tässä ostokseni kirjopikarililja, joka puuttuikin itseltäni ja olen sitä aina ihaillut, nyt se oli siinä edessäni, niin pakkohan se oli ostaa samoin ihastuin kauniiseen ruukkuun. Liljan laitan maahan heti lumen sulettua ja maan hiukan lämmetessä, tai luulen, että laitan sen ruukkuun, en vielä ole päättänyt. Lippis on oikein hyvä puutarhapuuhissa suojaten silmiä haitallisilta auringon säteiltä, ellei käytä laseja, ne kun tahtovat pudota silmiltä. Huivi kuului myös samaan sarjaan ja on oikein ihastuttava, sellaista jämäkkää kangasta ei mitään leprua tai kuinka se nyt sanotaan, en ole ompeluihmisiä, tiedätte mitä tarkoitan. Pidän kovasti molemmista, värisävyt ovat just, eikä melkein! Ihastuttava kassin sain myös ostoksilleni ei muuten uskoisi kertakäyttöiseksi..Puutarhahanskat olivat myös hempeän väriset ja napakan tuntuiset kädessäni, kysyin kuitenkin olisiko heillä ruusuhanskoja, johon miesmyyjä innoissaan esitteli vihreitä...ei niinkään minun makuuni, sanoin, että eikö löydy kauniimpia ja jotka ulottuisivat kyynärpäihin asti, sekä kauniilla hempeillä ruusuaiheisilla kuvioilla...eipä löytynyt, joten tyydyin näihin...odottelen seuraavaan kertaan..jospa sitten. Pois lähtiessäni ostin vielä lakua, sopien värisävyihin.
Tänään on ollut taas upea sää, joten istutin orvokit, siistin kasvihuonetta, sen jälkeen nautin siellä olostani. Tänään istutin myös pääsiäisruohon, ohran jyviä, olivat jääneet viimevuodelta.
Olipa sekin näky, kun pihalla ison 30l multasäkistä otin tähän vadille sieltä multaa, pitäen vatia vasemmassa kädessäni ja lappasin säkistä multaa, teen kaikki aina yleensä vaikeimmalla tavalla, miksi, sen jos tietäisin en tekisi.

Hilpeää keskiviikkoa!

29 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kiva että paketti tuli perille :) Tuo kirjopikarililja on aivan ihana! Se oli edesmenneen ystäväni lempikukka joten viime keväänä hänen kuollessaan istutin sitä kukkapenkkiini hänen muistokseen <3 Ihania ostoksia olet tehnyt messuilta... Hilpeää keskiviikkoa myös sinulle :)

Nicole kirjoitti...

Ihana voitto ja sininen sydän sopiihan hyvin sinulle!
Ihania ostoksia teit messuilla. Lilja on todella kaunis ja ruukkukin olisin heti ostanut itse;).
Täälläkin aurinko on paistanut tänään, paistaa vieläkin!!

Tiina kirjoitti...

Onnea voitostasi. Ja "Garden Girlin" uudet hanskat sekä lippis on kyllä niin somat... niinhän se on että; tyyli pitää säilyttää loppuun saakka.
;) tiina.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana arpajaisvoitto - onneksi olkoon! Voi miten ihania löytöjä oletkaan tehnyt messuilta:D Lakut tosiaan sopivat väreihin!
Ja ooh mikä ihanuus lumpeenkukan päällä:)
Oi - joko nyt tosiaan saa orvokkeja - miten suloisia ne ovatkaan. Kiitos ihanista ja taas niin piristävistä kuvistasi!
Hilpeää keskiviikkoa:) t. Ann

pioni kirjoitti...

Ihanat ostokset:)

Sirkka kirjoitti...

Ann,
Kiitos, minustakin arpajaisvoittot ovat hyvin kauniita ja tuo sydän on Mari tehnyt Laura Ashleyn kankaasta ja eikös vain sovikin hyvin sinisenoventaakse..samoin kun pyöräilemme, mieheni enemmän, niin tosiaan sopii hyvin!
Keijun taas bongasit...
Orvokkeja olen ostanut jo reilu viikko sitten, juu u saatavilla on ja istutin ne tänään ruukkuihin ulos. Olen antanut niille päivisin kylmä käsittelyä, eli pitänyt päivisin ulkona ja yöksi sisälle, siten tottuvat vähitellen.
Kiitos itsellesi, kun liikeni aikaa tulla ja kommentoimaan.

ja kiitos kaikille toisillekin on niin kiva lukea kirjoituksianne!

Unknown kirjoitti...

Hei taas Sirkka..onnea sinullekin arpajaisvoitosta. Ihania tavaroita.
Tuo lippis ja sormikkaat ovat just kuin sinulle tehty...hih...

Nyt kun tiedän minkä näköinen olet niin jotenkin on helpompi kirjoitella sinulle kun tiedän miltä näytät.. ja persoonasi on saanut aivan uudenlaisen kuvan. Kiva juttu...suosittelisin kuvan laittamista monelle muullekin...olisi kiva juttu..

Kyllä nuo sinun kuvat on niin ihania...mistä sinä niitä ammennat..

Hyvää myöhäistä keskiviikko iltaa toivottaa Krisse

elina kirjoitti...

Onnea arpavoittajalle, kauniita palkintoja ja sopivat sinulle. On tosiaan kiva kirjoitella kun tietää minkä näköinen olet, eipä olisi arvaus osunut oikeaan.
Kiitos, kun vastasit minulle siihen puutarhan perustamis kysymykseen, sain siitä vahvistusta omille ajatuksilleni.
Olenhan toki ennenkin perustanut puutarhaa, kerran uutta ja metsäiselle tontille ja kerran vanhan talon pihaa korjaillut oman näköiseksi. Edellisessä kodissa oli ruukkupuutarha patiolla, koska piha oli jäkälää,hiekkaa ja merenrantaheinikkoa.
Nyt haluan tälle suojaiselle pihalleni vanhoja kasveja, ruusuja, pionit,lemmikkejä, särkynyttäsydäntä. Vaaleanpunaista, valkoista ja sinistä.
Voi kuinka odotan jo kesää.
Ihania kevätpäiviä sinulle.

maiju kirjoitti...

Voi että, onnea voitosta!!

"Kantriina" kirjoitti...

Onnea miultakin Sirkka! Kauniin voiton olet saanut :)

Ja iiiks, miten ihania messu-ostoksia... mie täällä suorastaan halkean kateudesta, kun on niin kauniita juttuja! :) Nyt sitten vain odotellaan niitä puutarhakelejä.

Terkuin,
Kantriina

Sirkka kirjoitti...

Kristine,
Hei vaan ja kiitoksia, en päässyt sivuillesi..eikös olekkin ja otettu jo käyttöön ja todettu hyviksi, lippistä voi takaa säätää nahkaremmillä ja sen jouduinkin tekemään..hiukan pienensin, et pysyy päässäni.

Tosiaan kuvan minäkin toivoisin muiden laittavan..itse kyllä muutun usein..hiuksilla saa paljon muutoksia, hihii! Ehkäpä pian laittavatkin..

Kiitos, jos pidät kuvistani,..ammennan niitä komerostani..tavaraa löytyy, niinkuin meiltä kaikilta ja siten on sitä kuvattavaa, olenkin vähentänyt ostamista, mutta sisustamista en vähennä, se on ja pysyy! Täytyyhän sitä jotain terapiaa olla..hih! Kukkia kuitenkin ostan..

Hyvää aikaista torstaita sinulle!


Elina,
Kiitos, nyt kysyn sinulta, mikä oli mielestäsi kuva minusta...toivon rehellistä vastaustasi, kaikki hyväksytään.
Kyllä uskoinkin sinun tietävän paljon puutarhoista, onhan sinulla ystäviä, joilla on valtavan suuret ihastuttavat puutarhat ja varmaan keskustelunaihetta löytyy.. Kuitenkin annoin sinulle vähän omaa kuvaa itsestäni, siis millä tavalla olen toteuttanut tai siis sillee...minulla myös edellisessä asunnossa oli iso terassi, jossa oli pelkästään ruukkuja ja niitä olikin paljon tietenkin kukkineen, mikä estää ilman kukkiakin sekin on kaunista jossain...
Kukkasi kuulostavat ihastuttavilta ja pian saat nauttia niistä riemumielin!
Kesä tulee!

Samoin kiitos sinulle, kevätpäivien kimallusta.

Kantriina,
Kiitos, niin sieltä messuilta olisi voinut tuoda vaikka mitä, mutta kun ei ollut kantoapua mukani...ja ihan hyvä, näihin olen erittäin tyytyväinen.

Juu odotellaan vaan, päivisin täällä on jo aivan melkein kuin kesällä, tämä meidän piha on suojaisa ja aurinko paistaa...yöt ovat vielä muutaman pakkasasteen puolella -5 oli viime yöllä.

Hyvää torstaita!

Olivieno kirjoitti...

Onnittelut arpajaisvoitostasi, kyllä osuivatkin oikeaan värisävyineen ja pyörineen! Kauniita ostoksia olet tehnyt, pikarililja on niin herkkä ja suloinen kukka ja kauniita ovat kukat myös huivissa! Vai saa niitä orvokkeja jo, voi kuinka ihanaa, sitten kun helmililjat lakastuu voin alkaa orvokkeja laittelemaan, ihanaa kun on kukkia!

Sussi kirjoitti...

Ihana arpajaisvoitto ja ihania löytöjä olet tehnyt myös messuilta.

Kirjopikarililjat ovat tosi kauniita, voi kuinka toivonkaan, että istuttamani ovat selvinneet talven yli ja kukkivat toukokuussa.

Mukavaa torstaita!
T. Sussi

Anonyymi kirjoitti...

Mitä teet työksesi :)?

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Voi Sirkka ihanaa, pikarililja, fritillaria vai mikä se oli. Yksi mun lempikukkia pihalla. Mulla löytyy sitä kirjavaa mallia ja valkosta penkissä.Jo äitini aikoinaan tykkäsi siitä ja halusin siksi niitä itselleni. Vuosien saatossa olen oppinut niistä pitämään enemmän ja enemmän.
Ne vaan aina yllättävät keväisin kun kitkemisinto on päällä ,pitää varoa ettei nyppäse niitä irti rikkaruohoina.Leviävät mokomat ihan kivasti.
Siisti vespa sulla, todella.
Olen juttuasi lukenun moneen kertaan ja haaveillut siitä valkoisesta kasvihuoneesta.Haleja.

Sirkka kirjoitti...

Anonyymi,
Kiitos kysymästä, mutta miksi esitit sen?

Kiitoksia kaikille ihanille ystäville jälleen kerran vierailustanne, on ilo!

Nina kirjoitti...

Paljon onnea ihanasta arpajaisvoitosta minultakin!
Siniruusuinen sydän sopii oikein kauniisti sinisen oven taakse.

Todella viehättäviä ostoksia olet tehnyt messuilta! Puutarha-asusteet ovat tosiaan kauniin hempeän värisiä, joten viehättävästi soinnut yhteen pastellipuutarhasi kanssa!

Kirjopikarinlilja on varsin elegantti kukka ja tuossa ruukussa varsinkin, kunnes istutat sen maahan kaunistamaan puutarhaasi entisestään.

Oikein mukavaa torstaita!:)

Kristiina kirjoitti...

Onnittelut arpajaisvoitosta!
Osoksesi näyttävät kovin inpiroivilta ja lakritsa on minun lempimakeinen,mutta että olet jo istuttanut orvokit! (äitini nimi on muuten Orvokki)
Täällä on lumi tiukasti maassa ei vielä istuteta mitään.
Mutta pian varmaan näytät kuvia orvokeista niin nautitaan niistä.

elina kirjoitti...

Heippa taas Sirkkaseni.
Olin ajatellut sinut pitkäksi ja hyvin laihaksi, sellaiseksi vähän honteloksi. Tukastasi ajattelin,että se on ihan lyhyt ja pystyssä ja kirkkaan punainen, vielä ajattelin sinulla olevan sellainen vaalea punatukkaisen iho, jossa on pisamia ja joka palaa helposti. Tämä johtuu varmaan siitä, että joskus 70-luvulla minulla oli Sirkka-niminen työkaveri, joka oli pitkä ja punatukkainen.
Näin voi ihminen erehtyä ja mielikuvitus tekee kepposia.

Sirkka kirjoitti...

Elina,

Kiitän ja kumarran vastauksestasi ja siitä, että kerroit minulle ajatelmasi minusta. Itsellänikin aina väistämättä tulee mieleeni, kuva ihmisestä täällä blogimaailmassa ja sitten se voi mennä täysin pieleen tai sitten osuu nappiin.
Täytyy kyllä sanoa, että en itse viihtyisi kuvitelmassasi hahmossa, vaikkakin minulla on ollut joskus punertavat hiukset..kauan aikaa sitten, niissä kyllä viihdyin.
Mielelläni kyllä katselen toisia tuossa kuosissa ja varmasti sopivat heidän persoonaansa.
Ihanaa kun on mielikuvitusta.

Tytti kirjoitti...

Onnittelut voittajalle,ihanat palkinnot kyllä kelpaa.
Mukavaa torstai-iltaa(:

Anonyymi kirjoitti...

onnittelut arpajais voitosta!
jälleen upeita kuvia sinulla! saanko kysyä millä kameralla kuvaat? itselläni on 10 vuotta vanha digi kamera (joka joutaisi museoon) joten olis varmaan aika hankkia uusi...

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut arpajaisvoitosta!
Sininen sydän on kuin tehty sinun kotiisi=)

Ihastuin tuohon kauniiseen ruukkuun minkä olet ostanut, lilja sopiikin siihen hyvin.

Voin varmaan toivottaa myös hilpeää torstaita=)

Karita

Sirkka kirjoitti...

Karita,
Kaunis kiitos!
Arpajaisvoitot ovat mieleisiä.

Itsekkin ihastuin siihen ruukkuun ja ensin ostin isomman, joka jo pakattiinkin, sitten vaihdoin tähän, koska tässä on hiukan syvempi multatila.

Hilpeää illanjatkoa.

mimmuli kirjoitti...

Ihania kuvia messuilta kiitos Sirkka kun otit mukaasi=)) Täällä on Neposten kanssa ollut hei hulinaa, ja tavallaan luopumisen tuskakin...arvaat varmaan. Jännittävää huomenna menen kontrolli käynnille magneetti kuvaan...pelottaa hieman ja jännittää onko tämä vihuliainen tautini edennyt vai pysynyt samana.Ostin sinisen hortesian ja kukkakaupassa mietin että pitää kysyä Sirkalta hoito ohjeet=D Minä onnistuin sen Atsalean kyllä täysin kuivattamaan..

Minttu kirjoitti...

Hei Sirkka,
Kauniit palkinnot olet saanut, onnea voitosta! :) Kauniita kuvia tänne läksin ihastelemaan... :) Täytyy vielä käydä kukkasia ihastelemassa ennen poistumista yöpuulle... Toivottelen mukavaa viikon jatkoa! <3

Piitis kirjoitti...

Hempeät ostokset, kyllä nyt Sinun passaa puutarhassa touhuta:))
Kauniin palkinnonkin sait:)
Joo, odotetaan vaan aikaa parempaa!
Kevät keikkuen tulevi ja nyt on jo täällä. Eikös ole ihanaa:)))
Mukavaa puutarha puuhastelua!!
:)Piitis

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Ihana postaus, todella kauniit sävyt. kaunis voitto, sopii sinulle.
Ilona

Sirkka kirjoitti...

Piitis,
Kiitos, sanopas muuta, just tulin pihalta,jossa jotain pientä touhusin, hyvin pysyi lippis päässä.
+13 ja auringossa +23 aatteles..olen aivan hurmiossa...kyllä nyt täytyy sanoa, että kevättä tämä on!! Säätiedotukset ei kyllä ennustanut oikein..Nyt kuulehan nautitaan! Huomisesta ei taas tiedä, mut sitä ei ajatella, eihän, tämäkin päivä on vasta puolessa!
On on kyllä on ihanaa!!
Kiitos!