perjantai 31. heinäkuuta 2009

Haaste ja vähän muutakin...

Ajattelin olla laittamatta vähään aikaan kuvia...mutta olin tullut luvanneeksi osallistumalla Pajupirtin Kaisan haasteeseen...jokin meriaiheinen, itse en ole saanut mitään sellaista aikaiseksi, joten kävimme veljeni luona Tammisaaressa ja siellä hänellä on sitä yllinkyllin...tässä vain muutama. Kurkatkaa ystävät Kaisan blogiin, siellä hänellä on pitkä lista.,ketkä ovat osallistuneet ja näette aivan ihastuttavia tekeleitä...kädentaitoja, sekä mielikuvitusta kerrassaan...no niin Kaisa, viime hetkellä, tänäänhän on se viimeinen päivä:) huoh...olihan sitä aikaa kuukausi, mut mut..hih!


nämä pelargoniat ovatkin sitten meidän pihalta!
orvokit kukkivat vielä kauniisti...
samoin nämä pelargoniat.....






kävimme eilen Porvoossa ja Rosa sai paaaaljon halauksia ja rapsutuksia, sekä ihailtavia katseita ja kauniita sanoja, hän kiittää ja etenkin Saunataikaan terveisiä...tulemme käymään! Ostin tämän vanhan maustetelineen, ihastuin siihen heti, siinä on patinaa, tosin ei kuvassa nyt näy...
samoin ihastuin välittömästi kastelukannuun, jossa on kaunis ruusuaiheinen maalaus!
perhonen lentää liihottaa, kaikille onnea toivottaa...
kannu löysi tiensä ulkotiloihin...ainakin hetkeksi, ai että kun pidän siitä, en aio maalata sitä!

ostin myös vanhan emalipotan, vanhaa emalia on minulla ennestään jo kertynyt, kuvassa on jo muutamia vuosia talvehtinut laventelit, kauniita!
tuoksuja tulvillaan...
ostin myös pienen keksivadin...täytyyhän Rosankin saada tuliaisia, keksejä annan tosi harvoin, nyt poikkeus tapaus!:) johon hän. .mitä minullekko...


Tänään kävimme ottamassa toiset rokotukset...meni tosi hyvin ei edes huomannut, kun oli muutama makupala edessä...kuukauden kuluttua uudestaan, painaa nyt 2 kg.
Nyt täällä rupesi satamaan ja ukkonen pitää ääntä, huii!, Joten ei enempää tällä kertaa!

Nautitaan illasta! Kiitos tavattoman paljon kommenteista!!

41 kommenttia:

anrinko kirjoitti...

Kannu on todella kaunis!!!
Mutta tuo pentu...ai jai!!! Niin ylisuloinen! =) Häntä tekisi mieli pussata ja halata.

Anne kirjoitti...

Voi kerrassaan kuinka kauniita kuvia :) ! Roosasta kuva sarja aivan ihana <3. Sulla kesäkukat ihanassa kukassa, ei ole sade piiskannut !

Vekarus kirjoitti...

Voi miten ihania kuvia! Upea kannu, niin kauniin värinen!

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Kiitos Sirkka sinä kaiken kauniin ystävä.Ihanaa kun laitoit omat "vetiset" juttusi haasteeseen mukaan.Hienoja asioita olet löytänyt.
Suloinen kastelukannu ja Rosa tietenkin.Rapsutuksia hänelle ja kuiskauksia korvaan.
Sateenjälkeisiä tuoksuja nuuskutellen,
ystäväsi Kaisa

Hanna kirjoitti...

Onpa taas kauniita kuvia sinulla. Kannukin on ihana, tykkään turkoosista väristä paljon, se sopii hyvin yhteen valkoisen kanssa ja on muutenkin raikas. Meillä on aika paljon turkoosia kotona, sellaista sopivan vaaleaa ja hempeää.

Vekarus kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoistasi! Oli niin ihana viesti että! Kiitos!

Mukavaa viikonloppua!

Henska kirjoitti...

Ihania kuvia taas kerran ja hienoja löytöjä oot tenyt :)

Rosa on kyllä niin suloinen, että... 2 kiloo :) voi miten pieni, varmaan meidän Frodon turvan kokoinen, jos sitäkään :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Miten ja missä sait tuon laventelin talvehtimaan?

Ihana blogi sinulla!

peikkokukkulalla kirjoitti...

Hei taas! Miten ihmeessä pelargoniaan saa noin paljon kukkia? Minulla tuon kokoisessa pienessä pelargoniassa on aina vain muutama kukka...hmmm...

Krisse kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua Sirkka..ja terkut ihanaiselle Rosalle..

SariW kirjoitti...

Rosa on niin suloinen. Se varmaan sulattaa kaikkien sydämet : )
Laventelisi ovat tosi upeat. Oletko säilyttänyt ne talven yli maahan kaivettuna vai ruukussa ? Minulla on ruukussa yksi laventeli ja mietin istuttaisiko sen maahan syksyllä...
Mukavaa viikonloppua !

Sirkka kirjoitti...

Heissulivei ystävät somat!D

Kiitos ihanista mieleenpainuvista sanoistanne!
Pelargoniat on tosi pienessä ruukussa, katkaisen kukkavanan pois, jos on jonkinverrran ruskistunut..ja ne on sateelta suojassa.
Laventelit on samassa ruukussa, ne myös aika pienessä, toinen hiukan isommassa tuossa ämpärissä oleva, siis en ole näitä maahan kaivannut talveksi, vaan seinän vieressä ulkona ja lumipeite päällä..varmaan vaan hyvää tuuria ollut , että on menestynyt..!:)
Rosa kiittelee terkuista ja lähettää takaisin suukkojen kera:))

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Öööh, mikä on kukkaVANA? Onko siis hyvä asia, että pelargonia on pienessä ruukussa? Chilessä pelargoniat kasvavat pensaina maassa, mutta olen laittanut ruukkuihin juurtumaan. Laventeli myös kasvaa täällä isoina puskina, mutta koska en jaksa kauheasti kastella ja maa on köyhää, niin se ei anna isoja kukkia. Lannoitin kyllä sen viikko sitten. Yyyh, minulla ei ole kovin vihreää peukaloa.

Sirkka kirjoitti...

Hööö:) Siis minä katkaisen varren ja kukan kokonaan pois, niin siitä se innostuu uutta puskemaan! Pelargonian ei tarvitse olla pienessä ruukussa, mutta minä kokeilen aina kaikkea vaikeimmasta päästä..jos on suurempi ruukku, niin kasteluakin tarvitsee harvemmin, pienessä kuivuu nopeasti.
Olet Onnellisessa asemassa siellä kaikkien ihanuuksien kukkien keskellä.. samoin huipulla ihailet kaunista näkymää...avaraa...onnellinen, nautitaan kaikista kukista ja niiden ihastuttavista tuoksuista!!:)) kauneudesta..!
Itselläni täytyy olla kaunista, voidakseni hyvin!:)

Mari kirjoitti...

Voi miten monta iiihanaa kuvaa;) Kastelukannu on tosi kaunis. Mukavaa lauantai-iltaa:)

mimmuli kirjoitti...

Ihania kuvia ja mitä löytöjä...tuo kannu...aivan minäkin olisin sen napannut ja en todellakaan sitä maalaisi..ihana väri...olen nyt jotenkin vanhaan turkoosiin tosi ihastunut muutenkin. Rosa on syötävän suloinen...tiedätkö..kun olin lapsi meillä oli kotona tuollainen Rosan kaltainen koiruli...samannäköinen ja hänen nimi oli Disa=)

Nallekauppa kirjoitti...

Hienoja kuvia, hienoja löytöjä, ja voi tuo Rosa keksitarjottimen äärellä! ;D Vaikuttaa mainiolta tapaukselta, pikku naskalihammas :)
Laventelin talvehtimisesta minäkin olisin udellut, mutta olitkin jo vastannut muille yhtä uteliaille-! Kiitoksia vinkistä :) täytyy koittaa ruukuttaa tuolla tavoin... viime vuonna jätin vain maahan ja kuoli, ehkä märkä syksy ja märkä maa ei ollut laventelin mieleen.

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Sama juttu, minäkin tarvitsen kauneutta ympärilleni, jotta voin olla onnellinen. Rumuus saa taas mielen maahan...ja sitähän täältä Chilestä myös rutkasti löytyy:( Täytyy vain luoda oma kupla, satumaailma, jossa viettelee onnellisia päiviä:)

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Niin ja unohdin sanoa, että kastelukannu on ihana ja ROSA vieläkin ihanampi!

Tytti kirjoitti...

Kauniita kuvia,ihana tuo kannu ja kaikki muutkin,kauniisti olet kaikkea laitellut,silmä lepää ei voi muuta sanoa...
Tosi söpö karvaturri.

Sussi kirjoitti...

Niin kaunista jälleen!

Rosasta ja kekseistä tuli mieleen nyt jo edesmennyt rakas koirani, joka piti kovasti Pluto- ja Tassu -merkkisistä koirankekseistä. Kerran niitä ei saanutkaan tavanomaisesta ostopaikasta, eikä seuraavastakaan, niinpä ravasin läpi Kruunuhaan kaikki elintarvikeliikket kunnes vihdoin Liisankadulla olleesta liikkeestä löytyi Pluto-keksejä:)

elina kirjoitti...

Hei Sirkka.
Olen ollut vahän kesälaitumilla ja siksi tuo ihanan Rosan tulo jäi minulta huomaamatta, mutta nyt täytyi selata kaikki kuvat. Mikä ihastuttava pikkuinen:))))
Alma istuu sylissäni ja seuraa kuvaruutua, ehkäpä näkeekin Rosan. Terveiset myös Almalta. Huomenna lähdemme taas merelle ja venekoira Alma nauttii merielämästä.
Onnea pikkuiselle koirulaiselle ja myös emännälle.

Nina kirjoitti...

Kauniita ostoksia yksityiskohtineen!
Kastelukannu on oikein hurmaava ja sopii sävyihisi, kuten kaikki muukin ostamasi.
Ja todella hienoilla meriaiheisilla kuvilla osallistut Kaisan haasteeseen!

Voi, miten Rosa on suloinen, täältä annan virtuaali rapsutuksia leuan alle :)

Mukavia hetkiä kukkeaan puutarhaasi!:)

mimmuli kirjoitti...

Siellä taitaa Rosan kanssa olla touhua ja hauskutta=))? Huh hellettä nyt piisaa...

Villa Viherkumpu kirjoitti...

Voi miten kauniita kukkasia, itse en koskaan saa tuollaista "kukkamerta" pysymään pihamaalla. Todella kauniita kuvia.

Tuikku kirjoitti...

Voi miten söpö kuvasarja Rosasta.
Ja KANNU, aivan ihana Sirkka!!
Aurinkoisia ja lämpimiä elokuun iltoja sirkalle ja karvaiselle ystävälle!

Rostrose kirjoitti...

Hello & Moi, Traude tällää! I come from Austria (from a little village near Vienna) and I just want to tell you that I love your blog! And your little doggy is so sweet! Best wishes (I hope it is okay to link your blog?) Bye, Traude

MaMMeli kirjoitti...

Voi ei tuota suloista pientä Roosaa<3

Anonyymi kirjoitti...

"lepoa tytöt":-) Päivi-ystäväsi vuorenjuuresta täällä,Rosa on aivan liikuttavan söötti. Virtaa Rosassa riittää varmasti, on sellaisen vekkulin näköinen neiti.

Oli piristävää katsoa kuviasi.Palataan:-)

Mari kirjoitti...

Niin kaunista jälleen! Ihana todella tuo kastelukannu. Aivan ihanasti kukkii pelargoniasi <3 Minä koitin huoltaa omiani tänään, jääneet vähän paitsioon kaiken muuttotouhun keskellä... Ja voi ei... Rosa! Ihan syötävän suloinen :)

Ainosofia kirjoitti...

Tervehdys sinne Sirkkalandiaan <3

Aina yhtä kauniita kuvia.

Rosalle rapsuja ;)

Olivieno kirjoitti...

Kauniit mårbackanit(?) sinulla ja hyvin olet orvokitkin hoitanut! Minun orvokit ovat jo osa niin huonona että kompostiin on matkalla... Voi tuota Rosaa, ihanuus!

Rostrose kirjoitti...

Hei, Traude täällä again - thank you for your nice comment on my blog! Looking forward to your next visit :-)! Best wishes, Traude

Marge kirjoitti...

Voih, taas niin ihastuttavia kuvia runsain mitoin, ihan meni pieni pää pyörälle...:)Todella kaunis pelargonia!! Ja kannu on aivan ihastuttava juuri tuolaisena kuin se onkin, tykkään siitä kovasti!!
Rosalle täältä rapsutus ja hali, niin söötti, että sulattaa varmasti jokaisen sydämen!!:))

mimmuli kirjoitti...

Uusi ihana kuva avattereena ilmestynyt=) Ihana TE <3 sovitte niin hyvin yhteen.

Anonyymi kirjoitti...

Voi että Rosa on ihana!! Omaa Oliveria on meillä odotettu tosi hartaasti ja nyt sunnuntaina on se suuri päivä, jolloin saamme hänet kotiin. Elämä menee varmaankin vähäksi aikaa ihan sekaisin sellaisen pienen karvapallon kanssa:DDD
Olen tänä kesänä onnistunut valitsemaan erityisen hyvät Pelargoniat, kun ne täälläkin kukkivat ihan villisti.
Niin kauniita kuvia taas!!
Rapsutuksia Rosalle:) t. Ann

Sirkka kirjoitti...

Kaunis kiitos kaikille näin yhteisesti, kauniista sanoistanne!
Thank you for your visite! It is pleasure!

Ann,
Suurenmoinen uutinen, vihdoin saat kauan odottamasi Oliverin!!
Toivon hartaasti, että kaikki sujuu hyvin...paljon rakkautta ja hellää huolenpitoa , rapsutuksia, tapakasvatusta..ym..käytöstä..kehuja,leikkimistä..ulkoilua, eikä kannata antaa toisten koirien kanssa vielä, kun rokotukset ei ole kunnossa, jos rokotettu koira tapaa rokottamattoman, sairastuneen koiran, hän ei itse sairastu rokotussuojansa ansiota, mutta tulee taudinkantaja. Ja jos sinun rokottamaton koirasi tapaa tälläisen rokotetun ja näennäisesti terveen taudinkantajan, niin sinun koirasi sairastuu.Kaikki tartuntataudit ovat hyvin vaarallisia...ja johtavat...en edes halua mainita sanaa...muista myös madottaa viikkoa ennen aina ennen rokotuksiin menoa, kysy eläinlääkäriltä mitä hän suosittelee...
myös rajojen astettamista:))
peruskomennot...:) turkin hoito..ym..
kaikki palkitaan...nukkuu myös paljon...
juu kyllä paljon aikaa ottaa, mutta ah antaa sitäkin enemmäm iloa ja Onnen tunnetta!!!
Voi kuinka ihanaa..laula hänelle...oi kun olet kultaseni koiranpentu rakkahin...silittelen turkkiasi ja hellää nöpönenää..DDD

Katja - Bag End kirjoitti...

Hei Sirkka,
Rosa näyttää kotiutuneen vallan mainiosti ja oletan yhteiselon sujuvan erittäin mukavissa merkeissä :-) Kertakaikkisen söpö koiranpentu hän on :-)

Oikein hyvää loppuviikkoa!
t. Katja

Ruusumamma kirjoitti...

Heippa taas pitkästä aikaa! Uskomatonta, mutta totta. Samassa elämäntilanteessa eletään. Meillekin tuli koiravauva kuukausi sitten ja tässä opetellaan koiraperheen elämää. Meilläkin on lähes valkoinen koira nimeltään Roosa...
Puuhaa riittää suloisen pennun kanssa niin, että ei ole joutanut paljon leipomuksia kuvaamaan ja koirankin kuvaus on jäänyt harmittavan vähiin.. täytyy tsempata siinä..
OIkein antoisaa ja nautinnollista aikaa Rosan kanssa:))

mimmuli kirjoitti...

on siellä nyt touhua ja vilskettä..;) Täällä myös..muista sytyttää lyhyjä terassille ja katsella kutamokeijujen ilta tanssia=)

taburetti kirjoitti...

Taas niin ihania ulko kuvia ja varsin viehättävä tämä uusi perheenjäsenenne.
minulla on kesä mennyt niin, että blogissa käynti on vallan jäänyt vähille....mutta pian ollaan syksyssä ja silloin jos jäisi enemmän aikaa.

Lämpimin terkuin Jaana