perjantai 12. marraskuuta 2010

pieniä ostoksiani

Wanilla Rosen kirppispäivänä ostamani lyhty ja rautaruukku.

Hyvää päivää kaikille toivottelen, sinulle ja minulle tässä istuessani ja koneelle naputtaessani kirjoituksiani, seuraan samalla pihalla närheä ja mustarastaita jotka odottavat rusinoita portin päällä! Kattojen päällä olevat kauniit huurteisen ohuet lumipeitteet ovat sulanneet auringonsäteiden osuessa niille. Tintit ja punatulkut viihtyvät marjakanervissani ja lirkuttavat suloisesti ja iskevät silmää minulle.:) Kurre vipeltäjä piilottaa siemeniään ja pähkinöitä ja harakka seuraa tarkkaavaisena ja poimii ne samantien mukaansa sitä mukaan kun ne piiloon ilmaantuvat..hauskaa seurattavaa. Mielialani on iloinen, kuinka paljon on nautittavaa...
Viime sunnuntaina pääsin kun pääsinkin Riitan Wanilla Roseen, minulle se päivä oli ihanainen kera ystävien, joita halusin niin kovasti tavata ja tapasinkin kirppis puolella ja aika kului huomaamatta ja vielä oli tarkoitus mennä Riitan luokse, olinhan sinne jättänyt ostamani lyhdynkin jonka meinasin unohtaa, Riitta kuitenkin tuli onneksi vielä tuomaan sen minulle kun tein pois lähtöä kirppis puolelta. Siis Wanilla Rose on sykähdyttävän kaunis ihana sisustusliike, jonka vertoisessa en ole ollut sanoinkin, jos liike olisi minun asuisin siellä, Riitta lupasi majoittaa...Hi! Siis tietenkin näin leikkimielisesti, mutta kyllä sanon totuuden nimessä aivan kertakaikkisen huippu paikka on sitä vanhaa ja uutta ja varmaan jokaiselle jotakin, moni jäikin siellä sanattomaksi, paitsi minä , hihii olen puhelias!:) ja ulkoapäinkin liike on mahtavan kaunis,...!niin ja tietenkään unohtamatta Riitan aikaisempiaan sisustusliikkeitä.


muistanette tämän jossa oli aikaisemmin ruusuja ym, kukkia kuivuneen, päivänä eräänä nostin kuvusta ja poks, koko lasikupu sirpaleina lattialla, Rosalle komento paikka!, sattui onneksi makoilemaan sohvalla ja sain kuin sainkin kaikki lasit pois, nyt siinä komeilee tälläinen suuri kupu, johon jotain muuta...en surrut lainkaan kuvun rikki menemistä, vaan surrut olisin jos pienokaiselleni olisi sirpaleita tassuissa.. Onni oli kuitenkin matkassa!

tässä sieltä Wanillan kirppikseltä tälläinen käpy, jonka saan irti tuosta ja voin laittaa vaikka kukan tai mitä milloinkin keksin siihen.
oikeanpuolinen peili on uusin ostamani Sian peili, joka on kaupasta ostettu ja oi että kun pidän siitä niin paljon, että ostin sen vanhan tilalle, jonka laitan pois kokonaan. Taustalla näkyy kaunis tyynyliina, joka taas on sieltä kirppikseltä, minusta se sopii oikein hyvin tuohon tuoliin ja ainahan voin vaihdella jos siltä tuntuu.




Kiitos!
kirppisostokseni tämä kupu, jonka laitoin nyt väliaikaisesti tähän.

tässä on tämä kaappini sieltä Wanillan kirppikseltä, oi meillä auringonsäteet loistavat parasta aikaa, kun vilkaisen sitä hymyillen..säteet tulevat ja menevät...

tämäkin tötterö sai paikan kasvihuoneesta
pyykkikorin ostin sieltä kirppikseltä, jonka olen laittanut kylpyhuoneeseen eli sinne minne se kuuluukin.
pyörin ja hyörin hei täällä on kivaa...en tule pois!
täällä on jo sisällä pyykkiä, jotka lasketuvat alaspäin, kun Rosa tuli koriin, siis kori on suuri!
vanhan säkkikankaan löysin kätköistäni, verhon pyöräytin ympärille ja kas....Halaus!

Siis vielä kerran kiitokset kaikille joita sain tavata teitä ihania myyjättäreitä, ystäviä olitte ystävällisiä ja kaikilla oli kauniit pöydät kaunista mielenkiintoista tavaraa, joista saa hyvän mielen ja muistoja!
Hyvää kaunista päivää kaikille, heippusulivei..olisin vielä jatkannut, mutta pikkuiset tassut kutsuvat ulos...

23 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihania kuvia, kyllä teillä on kaunista...
Ihana tuo Rosa, kun hän kurkistaa korista ja löytyyhän hän sohvan nurkastakin.. Aivan kuin Niilo.. Ja mikä vuode Rosalla onkaan tuolla ikkunan alla.
Hyvää viikonloppua sinulle..
Niilo lähettää Rosalle halauksen.<3

Ainosofia kirjoitti...

Riitan liikkeessä kävin itsekkin kesälomallani. Kiva kokemus - harmi vaan kun hän ei itse ollut paikalla :(

Olipa taas mukava katsella kauniita kuviasi.
Ja kiva noita laajempiakin kuvauskohteita on katsella :)

Rosalla näkyy olevan samanlainen olopaikka kuin meidän Iitalla :)


Mukavaa viikonloppua!

Inkabella kirjoitti...

Ihania kuvia! Terkut Rosalle Noalta :)

bean emäntä - bea's kirjoitti...

Kauniita kuvia, etenkin nuo sinertävät. Kerrassaan tunnelmallisia.

Ai, se olit sinä kun halusit yöpyä Riitalla...! Satuin olemaan puodissa samaan aikaan, ja hauskat juttusi hymyilivät vielä kotimatkallakin! Ensi kerralla tulen nykäisemään hihasta!

Mukavaa viikonloppua!

Rostrose kirjoitti...

Your purchases are great - and Ros in the basket, hihi!!!
Suukoja, traude

Marianne kirjoitti...

Kauniita ja kaikin puolin ihania ostoksia teit Riitan puodilla ja kirpparilla. Voi vielä jonakin päivänä minäkin sinne ajelen.

Olipa onni ettei Roosa saanut siruja tassuihin, kaikenlaista sitä voikin sattua. Ihan odottamatonta.
Melkoinen vekkuli se on tuo teidän Rosa. Hauskasti kurkistelee pyykkikorista.

Kotisi on niin todella kaunis ! On aina ilo katsella kuviasi. Ja mukavaa kun kuvaat koko huonetta niin kauneus pääsee oikein oikeuksiin. Ajattelin että kotisi olisi ihan lehtijutun arvoinen. Muistan kun kasvihuoneestasi ja pihastasi oli lehdessä juttu, miksipä ei sitten sisältäkin :)
Itse vähän arkailen koko huoneen kuvia...hmm. vaan eipä sitä tiedä jos joskus rohkaistuisi.

Hyvää isänpäivä viikonloppua sinne teille kauneuden keskelle :)

Krisse kirjoitti...

Sirkalla on sanoinkuvaamattoman kaunista.....

Tiina kirjoitti...

Olipa taas ihana kierrellä näin netin välityksellä kauniissa kodissasi,katsella ihania esineitäsi,nauttia tunnelmasta,joka välittyy niin selvästi näinkin...Se teidän kirppispäivä oli taatusti ihan huippu.Mä kävin viime viikolla ostoksilla Wanilla Rosen nettikaupassa,nyt pakettia ja kaikkia mukavia juttuja odottelen.Tunnelmallista marraskuun jatkoa sinne etelään.Voi,meillä on kuin joulumaassa nyt,lunta puissa ja maassa,ihanaa,se mua hymyilyttää ja onnelta tuntuu:)

päivi kirjoitti...

yövierailulla ystävän luona ja lumoutuneena katselen sinisiä kuviasi... hih...tiedäthän:)
Riitan ihana puoti on ehdottomasti lempiliikkeeni,moni kaunis vanha esine on matkannut sieltä tänne pohjoiseen, livenä en ole ostoksilla käynyt mutta Riitan kanssa olemme kyllä tavanneet:):)
olisikohan Riitalla siellä "siskonpeti" täältä kun on matkaa ja yöpaikkaa olisin silloin vailla?
no, kauniita ovat hankintasi sieltä, innolla odotan mitä kaunista laitat tuohon kaappiin... oi, ja voi ..harmi kun minulle ei enää mahdu kaappeja:(

rosa pikkuiselle lämmin rutistus ja sinulle ystäväni öiset halaukset täältä kaukaa...

lämmöllä
Päivi

Sussi kirjoitti...

Voi miten uskomattoman kaunista!

Hymyillyttää tuo kuva Rosasta pyykkikorissa:)

Ja kiva kuulla, että teillä vierailee närhet, se on arka lintu. Meilläpäin olen nähnyt närhiä vain Espoon keskuspuistossa.

Marge kirjoitti...

Voi Sirkka, kun sinulla on niin paljon kaikkea niiiin kaunista siellä ihanassa kodissasi!! Kiitos tästä tunnelmahetkestä luonasi, jossa silmät saivat ahmia kaikkea kaunista itseensä:)

Ehdotttomasti täytyy joskus päästä käymään Riitan Wanilla Rosessa!:)

Oikein ikimuistoista tulevaa isäinpäivää sinulle ja rakkaillesi!

Halein, Marge

sanna kirjoitti...

Upeita kuvia on ilo katsella! Niin kaunista tunnelmaa. Kiitos Sirkka jälleen, kun levitän kauneutta ja iloa ympärillesi! <3

Mari kirjoitti...

En voi taas kuin huokailla, niin kaunista Sirkka! Olisipa joskus kiva päästä käymään Riitan putiikissa, täältä vain on sinne matkaa, varmaan 500 km!
Rosalle rapsutukset ja hyvää viikonloppua Teille :)

Titti kirjoitti...

Ihania kuvia!♥
Minä olin ajatuksin mukana Riitan kirppistapahtumassa... Vuosia olen haaveillut pääseväni piipahtamaan puodissaan, mutta näitä samanhenkisiä ystäviä ei minulla täällä live-elämässäni juurikaan ole. Miestä tai Kuopustani en taida saada kuskiksi, -he olisivat kuitenkin parasta ja mieluisinta seuraa minulle.♥
Mukavaa viikonloppua ja suloiselle Rosa tyttöselle (ihana ♥ tuolla pyykkikorissa) rapsutuksia!

Elsa kirjoitti...

Huippuhienot hankinnat, tietty! ;)

Paimioon meno = hyvä idea, milloin mennään?!

Hei, täällä paistaa aurinko!

TeSa kirjoitti...

On ihanaa päästä kiertämään ja näkemään kerralla paljon kaunista.
Kauniita löytöjä.
Kodissasi on ihana tunnelma.

Mia kirjoitti...

Ihana ihana on kotisi!! Niin kaunista ja harmonista! Katselen kuviasi aina ihmetellen ja ihastellen, upeaa!
Hienot ovat siis myös uusimmat löytösi.
Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle! :)

Anu kirjoitti...

Upeita kuvia, noissa sinisävyisissä kuvissa on jotain ihanaa! Kauniin kaapin olet sieltä kirpparilta ostanut, sopii tuohon aivan mainiosti :)
Voi Rosaa, onpa touhukkaan näköinen karvakuono ;)
Mukavaa viikkoa sinulle toivottelen!

Anonyymi kirjoitti...

voi kuinka kaunista-tuo pyykkikori on herttainen. meillä ei ole pyykkikoria-mutta toivon että se oikea tulee joskus vastaan-aivan niin kuin kaikki muutkin tavarat mitä kotiimme on löytynyt.

Finn kirjoitti...

this is an absolute delight

thank you

Nina kirjoitti...

Riitan puoti on varmasti näkemisen arvoinen ja voi olla, että joskus sinne tieni viekin.
Kauniita kuvia viehättävästä kodistasi ja tekemäsi uudet ostokset ovat ihania. Tuo verho-idea on kerrassaan mainio, halaus tosiaan! :)
Suloinen kuva tuo Rosasta sievässä pitsisessä pyykkikorissa :)

Meillä lunta tänään tullut jo 20 senttiä ja lunta pökitty urakalla, muutoinkin kodissa nyt odotettua remonttia.

Lämpimiä ajatuksia sinulle ja suukkonen Rosalle! :)

Unknown kirjoitti...

SINUA oli ihana tavata, olet niin energinen ja iloinen naisihminen ja sait minut hyvälle tuulelle ja varmasti muutkin, keiden kanssa juttelit, joten kiitos siitä.
Ahh..kylläpäs oletkin laittanut taas kaikki niin kauniisti, vähän jo odottelinkin, että milloinkas nähdään ostokset blogissa. Hienoja ostoksia, vähän jäi mua tuo valkoinen uurna harmittamaan, mutta sovittiikos me niin, että sitten kun sinä et sitä tarvitse, niin voit myydä mulle...;=) Näinhän tää kierrätys menee.
Heh.heh...
Totta puhut, Riitan puoti on ihanaakin ihanampi ja omistaja loistava ihminen, niin ystävällinen ja auttavainen.
Mukava tuntea hänet ja sinut. Mehän nähdään kyllä sitten taas, eikö...ja kuule lähdekkin minun mukaan keväällä Paimioon, voitasiin oikeesti mennä yhdessä.

Mukavaa viikonvaihdetta sulle.

pstt..ihana punatulkku, onko niitä tosiaan jo liikkeellä...?

Onna kirjoitti...

Voi kiitos :) Oli aivan pakko kissaihmisenä laittaa kissa ikkunalle, kun meillä se on tuttu näky kotosalla :) Ihana kyllä mennä nyt illan päätteeksi töistä kotiin, kun valot on vastassa pimeässä. Sinullakin on niin paljon kaunista katseltavaa ktona. Hyvää viikonloppua!