keskiviikko 24. syyskuuta 2008

kukka ja lintu

Huh hellettä, sanoi jänis pakkaselle:) eli kaunis sää jatkuu...omppuja riitti sisällekkin , en ruvennut niitä järsimään, joten tein taas omenapiirakan. Rakkaat ystäväni tulivat sitä kanssamme nauttimaan vaniljakastikkeen kera. Kiitos käynnistä tulkaa pian uudestaan:) Kukat ovat huonemalvoja rungollisia ja kukkivat vieläkin...ne ovat pieniä kukkia , noin pulmupalasokerin kokoisia, lähikuva on tässä.
Kasvihuoneeseen lensi linnunpoikanen sisään, hippiäinen, ystäväni Airi ja Raili tunnistivat sen ,KIITOS. Se istui siinä kuvassa Monden yläpuolella...näettekö:) Siellä se lenteli kranssiin, yritin houkutella sitä pähkinällä ulos...lensi lattialle ja oli siinä n.20 min. katsellen ihmeissään. Voi poloista, sitten se lensi ulos.Tämän atsalean olen ostannut keväällä ja kukki kauniisti , kunnes lopetti kukinnan...päätin kuitenkin sen säilyttää ja hoitaa sitä parhaalla mahdollisella tavallani:) eli vettä ja rakkautta ja tässä se nyt jälleen on kukassa, eli näin me saamme toisistamme iloa:))
Kukan myötä kaikille kaunista keskiviikko iltaa, jouluun on kolme kuukautta aikaa.

28 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Kauniita kuvia, etenkin nuo kaksi ylimmäistä: olohuoneestanne pääsee suoraan terassille, viehättävä näkymä pihapäin sisälle ja herkkä kukkakuva!

Minä olen menossa huomenna Nauvoon ja Seilin saarelle käymään, täytyypä muistaa kamera mukaan...

päivi kirjoitti...

ihana tunnelma näissä kuvissa, kuin jostain etelän maasta...
kesä jatkuu yhä sinulla, täällä koivut jo aika paljaita ovat ja pihapensaatkin tiputtavat lehtiään.
lämmintä sinulle ja kasveillesi toivottelen... päivi

elisa kirjoitti...

Kauniisti kukkii :) syksyisin alkaa haalimaan helposti kukkakaupoista/puutarhoilta kukkivia, taistelua kesän jatkumisen puolesta :),ja tavallaan myös kaikkea ruskan värejä kotiin. Syksy ja sen kukat ovat niin kauniita. Mukavaa iltaa sinulle!

Mari kirjoitti...

Mielettömän kauniita kuvia, taas:)

sariw kirjoitti...

Kaunista : ) Ja voi miten söpö pikkulintu. Harva saa atsalean kukkimaan uudelleen, oletpas taitava !

Sirkka kirjoitti...

Elsa,kiitos, ihanaa päästä saarelle rentoutumaan ja nauttimaan luonnon kauneudesta...minä tässä pienen suihkualtaani äärellä:)
Hyvää turvallista matkaa sinulle.

Päivi, kiitos, niin tämä on niin suojaisa, että ihan lämmin tässä tulee...täälläkin koivut osittain keltaisina samoin vaahterat saaneet väriä,pihapensaat ovat vielä ihan voimissaan.
Toivon sinulle myös rauhaisaa ja hyvänolon tunnetta iltaasi.

elisa, kiitos, eipä ole vielä tarvinnut ostaa kuin muutama syyskukkanen ulos:)) minä pidän rauhallisista värisävyistä, luonnosa on kaunista ruskaa ja värisävyä yllin kyllin.
Samoin sinulle mukavaa iltaa.

Sirkka kirjoitti...

Mari , kiitos ihanaa:)

Sariw, kiitos...niin minullekin sanottiin. että kun kukkinut niin lehdet varisee pois ja se on siinä, mutta minä olen selainen, että tahdon kaikkea kokeilla ja mitä vaikempi on niin sen haastavampaa, sitkeys palkitaan:))

mimosamamma kirjoitti...

Voi kuinka houkuttelevasti tuossa yläkuvassa on ovi auki:) Kaunis koti sieltä pilkottaa ja kutsuu sisään ihailemaan:) Pikkulintua yritin kovasti kuvista etsiä mutta en "bongannut":) Tänään oli meilläkin uskomattoman lämmin sää, ei pilvenhattaraa missään ja aivan tyyntä. Bonuksena vielä upea auringonlasku:)
Terveisin Marja

tiina kirjoitti...

No.. kyllä olet aika hoitaja!!! Azaleasi on sitten saanut roimasti rakkautta... hih! Miulla tahtoo olla sellainen "hetken kukka" tuo... voisikohan olla miulla huonosta hoidosta kiinni.. ;)

maano kirjoitti...

ihana tuo ALIN KUKKANEN .. kasvihuoneesta oon kyl kade ;)

Sirkka kirjoitti...

Marja, Tuo laatikko jossa lukee jardins du monde, joka on kellon oikealla puolella, niin siinä missä lulee monde sen yläpuolella istuu linnun poikanen ja sit alimmassa kuvassa ruukun oikealla puolella maassa, on se linnunpoika, johon auringonsäde osuu.
Oletko klikannut kuvaa suuremmaksi. Auringonnousu ja lasku kauneinta katseltavaa...

Tiina sinulla on niin paljon sitä projektia meneillään...niille tarvitsee jutella:DD

Maano, huomasitko alimmassa kuvassa sen poikasen...kasvihuone täytyisikin kohta pestä hyvin kaikki ikkunat, katto ja joka ikinen nurkka homeitiöiden vuoksi,samoin ruukut ja muut...kukahan sen tekisi:)
kukahan sen tekisi:)

Sirkka kirjoitti...

MAANO;, siis tarkoitin alimman kuvan yläpuolella:)

Marja Kristiina kirjoitti...

Tahtoisin kirjoittaa nyt pitkälti siitä, kuinka ihania kuvat taas kerran olivat, kuinka positiivisia ajatuksia ne minussa herättivät, miten atsalea on yksi lempikukistani, kuinka paljon iloa saan blogistasi.. Mutta ei ole voimia kirjoittaa muuta kuin KIITOS, ihana Sirkka, silmän- ja mielenilosta! Yritän ryhtyä hiukan päivittämään nyt omia sivujakin.

mimosamamma kirjoitti...

Kiitos vihjeestä, suurensin kuvan (en koskaan muista näitä klikkausjuttuja) ja siellähän se pieni siivekäs ystävämme nautiskeli auringosta:)

taburetti kirjoitti...

Kaunista...kaunista!!
Täälä olisi yksi joka haluaisi tuollaisen kasvihuonee...
mitenhän saisin rakkaan aviopuolisoni innostumaan asiasta ensi keväänä.
Terkuin Jaana

Sanctuary kirjoitti...

Voi miten kauniilta siellä näyttää! Täälläkin on leivottu omenoista tänään piirakkaa ja ihmetelty, miten yhdestä puusta voi riittää niin paljon satoa.

Sirkka kirjoitti...

Marja Kristiina, sanoit paljon enemmän kuin kiitos...kaikki me tiedämme, että tärkeintä on ihmisen terveys ja hyvinvointi sekä rakkaus lähimmäisiimme ja ystäviimme, elämä ei aina tunnu oikeudenmukaiselta, varsinkin kun jotain ikävää sattuu omalle kohdalle ja sitä kysyykin miksi.
Olen iloinen, että blogini tarjoaa sinulle myös iloa jaksamista eteenpäin, koska olenkin aina sanonut jopa tuntemattomille ihmisille, joilla mieli maassa koittakaa ajatella jotain oikein ihanaa asiaa elämässä,mistä saisitte mielihyvää edes pienen hitusen verran ...jokaisella meillä on jotain josta sitä saa, se voi olla ihan mitä tahansa...
Itse nautin ottaa kuvia ja miksi pitäisin niitä vain itselläni, koska maailmassa meitä on paljon ihmisiä, jotka nauttivat ja saavat iloa sisustuskuvista ja jutuista, kuten minä kuulun heidän joukkoonsa ja täydestä sydämestäni nautin toisten kauniista kodeista, heidän eläimistään sekä ostamistaan kauniista esineistä ja luonto kuvia sekä hyviä reseptiä vinkkejä
jne. ja tahdon muutenkin katsoa kaikkkea kaunista mitä elämä antaa.

Etene ihan rauhassa ja vain jos se tuntuu sinusta, että voimavarasi ja mielenkiintosi siihen yltävät. Me kaikki jaksamme kyllä odottaa hyvää ja ihanaa blogiasi ja sillä aikaa me voimme selata aikaisempia kuviasi ja saada niistä sitä hyvänolon tunnetta. Kiitos

Marja, kiitos, minä klikkaa aina kaikkien kuvat suuremmaksi:D jos se vaan on mahdollista.

Jaana, kiitos, uskon että innostuu,kun noin kauniisti hänestä puhutkin...ja kun hiljaa korvaan kuiskaat ennen kevään kynnystä:)

tiina kirjoitti...

Voi Sirkka!! Tuntuikin heti että tein hyvät kaupat niistä lampunkuvuista.. ;) mutta nyt kun kirjoittelit samantyylisten hinnasta niin täällä suorastaan riemuitsen.. :) Mitä tästä opimmekaan, tuunaus kannattaa aina!

Katja - Bag End kirjoitti...

Oijoi, ihanasti aukeavat ovet olohuoneesta puutarhaan. Tuollaisesti tykkäisin minäkin. Meidän ruokailuhuoneessa on aikoinaan ollut pariovet patiolle, mutta edellinen omistaja korvasi ne yhdellä isolla ikkunalla...

Sirkka kirjoitti...

Tiina, Niinpä, toivoinkin että tulisit iloiseksi, kun kuulet!

Katja, Nämä eivät ole pariovet, mutta suureksi iloksemme saamme ne ensi kuussa! Olen hyvin iloinen niistä, koska olen aina pitännyt pariovista.

Anonyymi kirjoitti...

Meidän nettiyhteys on temppuillut monena iltana peräkkäin ja olo alkoi olla jo epätoivoinen:( Voi miten ihastuttavia kuvia pihastasi. Se on kuin paratiisi heti olohuoneen jatkeena! Ja sitten kun vielä vinkistäsi suurensin kuvasi - ihan mahtavia! Nyt on ollut niiin upeita syyspäiviä. Kävin pitkästä aikaa sunnuntaina fillarilla Hietsun kirpparilla. Löytyi helmet, suloinen taulu, pieniä kirjailtuja liinoja ja farkut, joissa oli niin makea kuvio, että yritän tuunata niistä hameen (kun en mahdu näihin:( En ole ennen kokeillut tehdä housuista hametta mutta 2 euron ostoksella voi harjoitella. Ja jos menee pieleen, ompelen helman kiinni ja teen farkkukassin:) Täytyy kyllä nyt tunnustaa (jos et kerro kellekään) että ideoista ei ole puutetta mutta toteutuksen kanssa on vähän niin ja näin. Aika monta kangasta odottaa edelleen idean toteutusta...
Toivottavasti päästään vielä viikonloppunakin nauttimaan lämpimistä ilmoista!
Öitä! t.Ann

Sirkka kirjoitti...

Ann, Kiitos sanoistasi, niin netti on kivaa niinkauan kuin se toimii... mottoni onkin Elä-kuin olisit paratiisissa... ai hietsussa minä en ole käynyt siellä, kuin kaksi kertaa tänä vuonna, nekin olin siellä myymässä:) Kivoja löytöjä olet tehnyt,toivotaan et niistä farkuista saisit itsellesi jotain edes mieluista, eii toki ollut hinnalla pilattu.
Pidetään kauniista ilmoista kiinni!
Öitä:)

LISBETH---<-@ kirjoitti...

Hello dear friend! Just me popping by to enjoy of your beautiful photos, you know I adore your blog. VAKKERT!
Take care,
All the best,
Lisbeth

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

voi, minun täytyy ihan suurella sydämellä todeta sinun kotisi kauniiksi, tosin olen sitä useasti miettinyt ennenkin. mukavaa perjantaita
ilona

Sirkka kirjoitti...

Lisbeth, hello dear friend! Thank you for your nice words!
Have a nice day!
Hugs Sirkka

Ilona, kiitos, sanasi olivat kaunista kuin ihana musiikki:)
Sinulle myös mukavaa perjantaita.

Nuttula kirjoitti...

Hei, löysin kommenttisi kautta blogiisi, en ollut aiemmin tiennyt tästä. Ihania kuvia!!! Tulen toistekin. Hyvää syksyä, t. nina

Sirkka kirjoitti...

Nina, niinpä eipä olla tästä juteltu.:)...kiitos kun piipahdit, niin minäkin tulen,
samoin oikein hyvää syksyä!

tinttarus kirjoitti...

Oi, miten kaunista!
Olen tällainen uusi kuljeksija, joka olen viimeisen parin viikon aikana ihastellen piipahdellut Sinisen oven takana ja jatkanut mutkitellen polkuani aina Sateenkaaren taa asti.
Eilen tartuin härkää sarvista(=ryhdyin johonkin, mistä en mitään tiedä enkä taida...)mutta siis yritin ja erehdyin ja yritin taas....ja taisin pikkuisen päästä jyvälle oman blogin perustamisen saloista. Ehkäpä tässä vielä onnistun, kuka ties...Mutta yhtä kaikki: Sinisen oven takaa taas löysin levollista kauneutta! Oi, miten kaunista! Syksyn ruskan väriloistoa ja enkeleitä poluillesi!:)