tiistai 2. syyskuuta 2008

Muutos

Olette nähneet tämän ruokapöydän aikaisemminkin silloin uutena , kerron kuitenkin vähän siitä tarinaa...kun pöytä tuli kotiimme sen värisävy ei ollut ihan sitä mitä olin ajatellut. Kerrottu oli sen olevan kermanvaalea sävyltään, olin siis nähnyt sen kuvan perusteella. No se siitä, mutta pinta oli patinoitu maalilla vanhan näköiseksi, pöydän pinnassa olevat läiskät kuitenkin häiritsivät minua, ne muistuttivat sinappitahroja...joten tuumasta toimeen, ensin yritin kloriitilla puhdistaa..ei lähtennyt, sitten vähän järeämmät otteet, hiekkapaperlla...no sitten rupesi jälki miellyttämään, joten kone hoiti loppusilauksen. Olen tyytyväinen ratkaisuuni ja jos en kovin kauan niin ainahan sen saa maalattua:)samalla sai kukkaruukun pintakin rapsutusta tehden pöydälle seuraa...olisiko aika hankkia pikkukoiriliini, jota voisin rapsutella:)

Oltuani sunnuntaina Nurmijärven pihakirppiksellä, niin näin siellä minulle jo entuudestaan tutun Tarun, hän oli tehnyt näitä ihastuttavia kortteja, ostin niitä kaksi, olisi pitännyt ostaa useampi.. näille löytyi heti paikka kotoani, toiselle keksinkin oivan paikan. Kiitos Taru nämä ovat kovasti mieleeni.
tässä myös kauniit puutarhavälineet Tarulta, laitoin ne kasvihuoneeseen roikkumaan ja mielestäni sopii tavattoman hyvin hortensian kanssa värisävyltään ja muutenkin:)
nämä ovat olleet minulla jo kauan kauan , kaikille kiitos ja ihanaa iltaa, mutta muistetaan ettei jätetä kynttilöitä yksin vaan viihdytään niiden seurassa.

20 kommenttia:

Huset på landet kirjoitti...

Sinulla on aivan ihana teehuone! Ja pöytäsi on nyt vielä kauniimpi kuin ennen! Olet löytänyt kaikenlaista kivaa pihakirppikseltä....

päivi kirjoitti...

kävin ensin teehuoneessa kupposen nauttimassa ja sitten ihastelin pöytääsi:)
se aivan ihastuttavalta nyt näyttää!
ja kirppislöytösi ovat minunkin makuuni....
mukavaa iltaa sirkka sinulle.
terkuin päivi ja leevi joka tuossa vierustuolilla torkkuu:)

mimosamamma kirjoitti...

KAUNIS pöytä, onnistunut hionta ja tuo tuoli mistä näkyy vähän istuinosaa on, sanoisinko kuolattava:)
Kauniita kuvia kaikki ovat ja kortit ynnä työkalut aivan ihastuttavat:)

Terveisiä kaatosateen ropinasta
Marja

maano kirjoitti...

pöydästä tuli kyl ihana :) ja kauniita löytöjäkin olet tehnyt :)

Elsa kirjoitti...

Erittäin hyvältä näyttää pöydän pinta, minä tykkää kovasti. Onnistunut "tuunaus"!

titta kirjoitti...

Pöydän pinta näyttää hyvälle, kyllä kannattaa rapsutella, ruukkukin on nyt kaunis :)

Anonyymi kirjoitti...

Pöydästäsi tuli aivan ihana! Hyvä, että ryhdyit kokeilemaan hiekkapaperilla - ihan täydellinen!
Tunnelmallista iltaa - tuikkuja vahtien:) t.Ann

Sarppa kirjoitti...

Pöytä on kyllä ihana... ja mukava idis toi et polttaa tuolla purkissa kynttilää siis vuokien kanssa..niin ja ihkut ostokset..

Sirkka kirjoitti...

huset på landet,kiitos niin minä myös pidän siitä nyt, enkä enää yritäkkään sitä myydä:)

Päivi, kiva että sinäkin pidät nyt pöydästäni, niin minä myöskin, ajattele, uutta pöytää alkaa heti hiomaan, no mut ei ole ihan ensimmäinen kerta:) Leeville repsutuksia ja halit:)

Marja, KIITOS, tuoli on oikeesti vanha ruosteinen puutarhatuoli, mieheni on vain tehnyt siihen istuinpäällisen puusta ja nuo reiät:) Täälläkin sataa sataa ropisee tili tili tom...

Maano, Kiitoos,samoin:))

Elsa, Kiitos, ajattelin et se on siinä:) ei enempää, pinta on silkin sileä.

Titta, Kiitos niin minustakin ruukku tuli kanssa kivan näköiseksi:)

Ann, niin, ensiksi ajattelin mitähän tästäkin tulee, oli pakko kokeilla eihän sitä muuten tiedä ja olen enemmän kuin vähän tyytyväinen tulokseen. Muistahan sitten kanssa sammuttaa:)

Sarppa, Kiitos, kun huomasit ideani...niitä aina silloin tälöin pukkaa:)

ja lopuksi kaikille, anteeksi kirjoitusvirheeni, en läheskään aina muista tarkistaa, sekin vielä:))

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis pöytäsi muuttui entistä kauniimaksi pienellä tuunauksella.

Anonyymi kirjoitti...

HEI!! miksiköhän en näe ihania kuviasi, vain tekstin ja kuvan kohdalla laatikko. Klikkasin laatikkoa mutta ei mitään tapahtunut? Kuka tietää mikä on syynä, joskus jossain muussakin blogissa kuvat olivat laatikkoina??

Sirkka kirjoitti...

Karita, Kiitos, mutta tämä pöytä ei ole tuo teehuoneen pöytä:) en tiedä ajattelitko niin...


HEI! yritä sammuttaa kone ja sit vähän ajan kuluttua avata:)

PiaMaria kirjoitti...

Oi kuinka ihana teehuone sinulla on!!!
Ja pöytäsi on upea!
Itselläni on n 6 vuotta vanha puupöytä, jonka halusin vaihtaa isommaksi (nyt kuuden hengen pöytä, meille mahtuisi vähän isompikin), mutta sitten huomasin perheemme elämän jäljet pöydässä...Rn raapustukset jotka olivat syntyneet vahingossa hänen miettiessään läksyjä. Maaliläikkiä jotka olivat tulleet kun pojat rakensivat mallilentsikoita,kirjaimia jotka ovat syntyneet kun pojat ovat kieli keskellä suuta painavalla kädellä harjoitelleet oman nimen kirjoittamista..... ja totesin että enhän minä MILLÄÄN voi luopua tästä pöydästä!
Ehkäpä minulla jonain päivänä on vanha talo maalla, ja siellä kaunis suuri pöytä, tänne kaupunkimökkiin sopii vallan mainiosti tuo pienempi pöytä joka on täynnä tänne kuuluvia muistoja!

Pia

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Hyvä poytä!
Kuvat kauniita, mitä tässä enää osaa sanoa. Sivuillasi menee sanattomaksi. :-))
-Krisse-

Fru Skrot - Rouva Romu kirjoitti...

Vaude mikä pöytä!! Ja ilman muuta vaan parani tuolla käsittelyllä - rohkea rokan syö niinkuin sanotaan! Myös muut kuvat ihania, miten voikaan kesäkukkakin olla noin voimissaan!

Hannukka kirjoitti...

Hieno päätös oli tuunailla pöytää!

Lisäsin sinut blogilistaani.

Uusi bloggaaja Hannukka

olivieno kirjoitti...

Ihana pöytä todentotta, jos et vielä sitä tiennyt :) Millainen ruukkusi oli ennen kuin aloit rapsutella? Nyt näytti kyllä tosi hyvältä ja pelargonia sopii siihen justiinsa!

Marja Kristiina kirjoitti...

Aika hieno juttu! Minä hiotutin miehellä (onko sen koneen käyttö hankalaa kun minua arveluttaa eikä vähiten astmani takia?) meidän vanhan talonpoikaispäydän mutta lopputulos oli aika karmea. Maalin alta paljasti vihertävänbeige valju puupinta. Nyt on hakusessa sopiva ruskea petsi.

Minullakin kuola valuu ruosteisen tuolisi ansiosta :-D

valkeataika kirjoitti...

Onpa lohduttavaa tietää etten ole ainoa joka ´pilaa´ uudet huonekalut hiomalla kuluneeksi. Meillä mua katsotaan kieroon, kun maalasin uuden oopium-pöydän valkoiseksi ja nyt siitä ihanasti lohkeaa maali isoinakin paloina. Voiko olla ihanampaa? Terkkuja!-sanna

Sirkka kirjoitti...

Piamaria, Kiitos, mukava kuulla että pidät, vaihtelu virkistää, eikös niin sanota:)Ilmanmuuta kannattaa pitää se pöytä, ihanien lastesi tekemiä taidonnäytteitä varmasti ihana. Ei tarvitse tehdä mitään enää..

Krisse, Kiitos, olet ihana.

Fru skrot, sanos muuta, juu hortenssia kukkii ihan innoissaan vielä:)

Hannukka, Kiitos, teen samoin, ilo on minun puolellani:)

Olivieno, Kiitos, ruukku oli sellaisen kullan ja beesin välimuoto,joskus aikanaan oli sillekin sillai käyttöä...)

Marja Kristiina, enpä tiedä on
koneen käyttö hankalaa, ainakin kova ääni siitä lähtee, itsekään en ole katsomassa, astmani vuoksi..se oli pakko tehdä noin niinkuin kerroin ne läikät oli karmeet, eikä lähtenyt millään, ensiksi etenin pikkuhiljaa itse , kunnes rupesi näkymään mieleistäni tulosta, ajattelin jee..se on tässä ja olen todella hyvilläni että tämä pöytä ei sitten mennytkään, kun olin sitä jo myymässä:)
Noista vanhoista rautatuoleista pidän itsekin, ne tosiaan on ruosteessa osittain:)

Sanna, ethän sinä pilannut...vaan se oli pilattu:))no nyt sait sitä mistä sinä pidät, ja sehän on tärkeintä, ainakin minusta. Meillä oltiin kyllä ihan yksimielisiä tästä pöydästä, molemmat pitävät nyt.