keskiviikko 12. toukokuuta 2010

OI IHANA TOUKOKUU

Olen ollut metsässä kauniissa valkovuokkojen ympäröimänä, joita on kaikkialla ja jos siellä ei olisi pieniä polkuja, niin en varmaan sinne menisi, koska silloin tallaisin ne alleni, mutta näky on mitä kaunein siellä metsässä...voisi kuvitella, että lunta on satanut kaikkialle, mutta nyt ei puhuta lumesta sitä ei enää ole, vaan aurinko armas on ne sulattanut ja minä huudahdan OI IHANA TOUKOKUU !
Pellava tyynynpäällinen oi voi ja oi kuinka iloiseksi tulin tämän nähdessäni kirppiksellä ja nyt se somistaa kotiamme tässä kauniissa tuolissa!

eikö olekkin ihana suuri kuppi ja lautanen, sopien puutarhaan, pidän oikein paljon, kirppikseltä!
vanha emalisuppilo


Sian tuikkulasit kirppiskierrokselta...

Kirppikseltä Nordalin, eli tanskalainen vati ja vanhoja ohuita hiottuja laseja kauniine koristeineen.
tämän ihanan vanhan kannun , joka on hiotuin viinirypälekoristein, ostin kirppikseltä, tosin se ei ollut niin edullinen, mutta nautin sen kauneudesta.
Sain nauttia ihanasta äitienpäivästä rakkaimpieni kanssa, kiitos! Ilahduttivat minua kauniilla lahjoillaan kaunis kimppu, joka oli taitavasti sidottu ja jossa lempikukkiani hortensia, pioni, neilikat, johon sitruunaperhonenkin oli lentänyt niitä ihastelemaan, poreileva juoma oli oikein hyvää, kauniissa pullossa. KIITOS!

Kuinka kaunis rasia, joka sisälsi itsetehdyillä muffikseilla, lakritsitäytteellä, oli muuten hyviä, niin kauniisti koristeltuja, kuin pienet kukkaset siellä nököttivät, vaan eivät kovin kauan, KIITOS!

Rosakin täytti vuoden edellisenä päivänä, eli 8.5. paljon suukkoja ja haleja!


Nämä korkeammat lasit olen ostanut toistakymmentä vuotta sitten, ovat käsinmaalattuja, maksoivat paljon, mutta katsokaas samaa sarjaa ostin edulliseen hintaan kirppikseltä kahdeksan kappaletta, ette voi arvata kuinka iloinen olin, koska ne ovat niin kauniita, pidän niistä paljon!
Rakkautta on syödä mansikoita samalta lautaselta rakkaan kanssa, kesä mielessä...




Rakkaaltani sain myös kaksi runkoruusua, koska edelliset näyttävät etteivät toipuisi, koska emme kaivanneet niitä tällä kertaa maahan.

sammakon kurnutusta...gurk gurk gurk
naapurin kissa, vaan en tiedä kenen , kuitenkin viihtyy pihallamme, noh onneksi siinä ei kettu nökötä.



vappuna allas tyhjennettiin ja pestiin kunnolla puti puhtaaksi ja laskettiin raikas vesi, jossa linnutkin viihtyy iloksemme!





jouluruusut alkavat kukkimaan ja minusta ne ovat viehättäviä sinisten kukkien joukossa.







Niin tässä nyt näitä kuviani hiukan enemmän, kun viime kerralla osa jäi pois, tosin nytkin oli vaikeuksia, muutamia kertoja yhteys katkeutui...ja taisipa taas jäädä muutama pois.. mutta nyt paistaa kauniisti aurinko , joten tiedätte mihin menemme,..aivan oikein, nauttimaan luonnosta, joka jo kauniisti viheriöi ja karkeloi! Ilon ja onnen päiviä teille, nautittaan joka hetkistä pienistä, kuin suuristakin!

20 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Onnea suloiselle koiraneidolle ja hänen emännälleen!

Vau, mitä kirppislöytöjä! Missä noi hienoja löytöjä oikein tekeekään?

Hannukka kirjoitti...

Upeita löytöjä, en minä vaan tee tuollaisia löytöjä, onko vika kenties kirppiksissä :)

Kauniita kuvia, niin keväisiä.

Tytti kirjoitti...

Hienoja löytöjä,onnittelut karvaturrille 1v.johdosta.
Kauniita kuvia jälleen niin kesäisiä että..Mukavaa päivänjatkoa..

Katja - Bag End kirjoitti...

Hei Sirkka, kivoja kuvia taas :-) Upean kukkakimpun olet saanut ja pöytä on katettu niin kauniisti. Meilläkin käy naapurien kissat puutarhassa vierailulla, mutta yleensä ovat täällä lintuja metsästämässä...

Onnittelurapsutukset Rosalle :-)
Katja

Pullukka kirjoitti...

Kauniita, kauniita raikkaan keväisiä kuvia, ja kylläpä tulin taas iloiselle mielelle! Osaat kuvata yksityiskohtia niin hyvin hauskasti ja taidokkaasti, ja jokainen niistä on taideteos.

Mari kirjoitti...

Onnittelut ja rapsutukset Rosalle :)
Huoks, taas on niin paljon kaikkea kaunista! Tosi hienoja löytöjä olet tehnyt kirppikseltä...
Mukavaa helatorstaita sinulle Sirkka!

Eeviregina kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia olet kirppikseltä löytänyt! Missä sinä oikein käyt, olisi kiva tietää?
Kauniita kukkia olet myös ostanut, ja runkoruusut ovat ihania!
Minä olen kierrellyt puutarhamyymälöissä myös, ja ostin marketoita, murattia, pelapuita, pieniä ruukkuruusuja ja kaunokaisia. Perennojakin olisi lähtenyt mukaan, mutta onneksi järki voitti, eihän niitä näillä leveysasteilla voi vielä istutella! Laitan ostamani kukat ensin kesätyöpaikkani ikkunoille ja vähän myöhemmin pihalle. Vaikka taitaa ne yöpakkaset jo olla ohi täälläkin.
Nautinnollista loppuviikkoa siellä puutarhassasi!

Ainosofia kirjoitti...

Hei Sirkka,

oletpa löytänyt oikein sulotyynyn... eipä ole tuollaista ihanuutta vastaan tullut <3

Ihana kuvanautinto taas :)

Lämpimiä auringonsäteitä päivääsi!

Sirkka kirjoitti...

Iloinen kiitos Rosalta ja minulta!
Kirppiksiä on täällä meilläpäin useita, vaan harvakseen nykyisin niillä käyn ja luulisin, että se on vain sattuma, että osuu juuri kauniin tavaran kohdalle ja joka sattuu miellyttämään ja jonka haluaisi mukaansa..näin ajattelen..ja vielä jos on mielessä jokin tietty mielessä, niin voi sitä hyvän mielen tunnetta, kun se kohdalle osuu..tällä hetkellä minulla on yksi toivomus, jonka haluaisin ja uskoisin sen kenties joskus osuvan kohdalleni..kuin myös teille ystäväni!

Anu kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle Rosa-neidolle :)
Ihania kirpparilöytöjä olet tehnyt!
Ja kauniita pihakuvia; enpä yhtään ihmettele, että naapurin kissa viihtyy tuon ihanuuden keskellä. Taitaisinpa minäkin pihassanne köllötellä, jos olisin kissa :)

Ai niin, meillä kissat voittivat taistelun ihanaa hortensiaani vastaan, huoh!

Marianne kirjoitti...

Heissuli Sirkka pitkästä aikaa !

Onnea 1- vuotiaalle söpöläiselle !

Ihailen aina kuvissasi tuota suihkulähdettä ja oikeastaan kuviesi innoittamana olen alkanut haaveilla myös itselle sellaista. Aijemmin vain olen miettinyt että onko puhtaanapito hankalaa ? Onko sinunun allas sellainen muovinen vai mahdollisesti jokin muovipressu joka on muotoiltu kuopan mukaan ? olikohan ihan hassu kysymys ?

Ihastuttavia kirpputori löytöjä olet myös tehnyt ! Visuaalinen kauneuden näkemisen taito sinulla on todella hyvä. Kirpputorien tavarapaljoudessa siitä on erityistä hyötyä :)
Itse piipahdin myös kirpparilla ja löysin emalisen pienen sinisen potan. Ja voi tosiaan sitä löytämisen iloa.

Kaikki vapaa aika tätä nykyä minulta kuluu ulkopuuhissa ja en meinaa malttaa muuta tehdäkkään. Posket punoittaa, tukka hapsottaa ja multaa reippaasti käsissä...minä puuskutan menemään.

Nyt kuitenkin piipahdin nauttimaan sinun kauniista kuva tarjonnasta, Kiitos siitä, paljon lisä inspiraatiota tarttui mukaan :)

Kuulumisiin ystäväiseni !

pioni kirjoitti...

Ihanaa kun pihalla alkaa kukkia yhä enemmän ja enemmän.
Mukavia löytöjä olit tehnyt kirpputorikierroksella.

Anne kirjoitti...

Hei Sirkka ja Rosa-
Onnea 1-v synäreistä Rosalle, lähettävät Salima ja Lillan-villat ;)
Oi miten kauniita kuvasi onkaan, en tätä sano eka kertaa enkä varmasti viimeistäkään- toivottavasti saamme jatkossakin ihastella puutarhaasi !! Kuinka jaksatkin/kerkeätkin hoitamaan puutarhaasi, nimittäin sitä hoitoa ja rakkauta kukkasetkin tarvitsevat. Itselläni vain multapeltoa ja rakennusrompetta joka puolella tonttia, plääh kuinka kestän tämän kesän kun ei ole kukkatarhaa eikä nurmikenttää, eikä heinäntuoksua jne..
Olet ollut kreivin aikaan liikenteessä - siis kirpputorilla, upeat lasit !! Voi Hyvin, t. Anne

Rostrose kirjoitti...

So many wonderful pictures, dearest Sirkka - pretty fleamarket-treasures, your wonderful garden, nice mothersday-impressions - and sweeet Rosa again :o)
Big hugs to you and havbe a good night :o)
Traude

Nina kirjoitti...

Kyllä Sirkka olet tehnyt aivan huikean ihania löytöjä kirppiksellä. Toinen toistaan ovat kauniimpia.
"Home sweet home" -tyynynpäällinen on kerrassaan viehättävä ja varmasti iloitset siitä.
Kauniisti sinua on muistettu äitienpäivänä, suloinen kimppu ja herkullisia muffinsseja!
Veikeälle Rosalle onnea paljon rapsutusten kera!

Ihanaa aikaa tämä toukokuu!

Lämpöistä viikonvaihdetta Sirkka! :)

Teija kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut Rosalle <3

Voi että mikä kuvapläjäys! Niin paljon kaunista katseltavaa. Tuo pitsinen päivävarjo on ihana! Harmittaa, etten Venetsiasta sellaista muutama vuosi sitten ostanut, vaikka jo kädessä pitelin..

Kaunista ja iloista viikkoa!

Tiina kirjoitti...

Ihanaa toukokuuta. <3
Tyynynpäällinen on tosi kaunis, samoin muutkin löytösi.
Ihania juttuja!!!

mimmuli kirjoitti...

Roosalle paljon onnea meidän koiruleilta=) Joko se vuosi taas vierähti?=)

Kivoja kirppis löytöjä let tehnyt.

Minulla on neljä lasia samaa sarjaa kun sinun vanha kaunis laikannusi..herkiä ja kauniita mutta hyvin ohuita. Käytän niitä vain erikois juhlissa..=)

Täällä on kiirus projektitalolla ja omassa talossa..ja nyt on kaksi pihaa ja kaksi puutarhaa=D odotan minun ihka ensimmäisen omenapuun kukintaa...siellä vanhassa pihassa on paljon myös ihania kirsikkapuita..paljon perhosia ja lintuja.

Sirkka kirjoitti...

Kiitos oikein paljon kaikille kauniista mieltä lämmittävistä kommenteista!
Hymyilevän suin ja lämpöisen päivän merkeissä kiittelen ja toivottelen teille myös hyvän mielen päivää!

Mari kirjoitti...

Meillä päin on todella hauskan näköistä tällä hetkellä, kun luonnossa kukkii kilpaa toinen toistensa kanssa valkovuokot, sinivuokot ja keltavuokot.

Sinivuokot alkaa tällä hetkellä jo jäädä alle, kun valkovuokot ja keltavuokot ovat nyt viemässä tiloja :)

Tässä postauksessa on upeita kuvia ja paljon! Tykkään valokuvista joten oikein ilo silmälle kun saa katsella monia kuvia :)