maanantai 15. syyskuuta 2008

Musta Valkoista

Tyttäreni kengät 20 vuoden takaa...joitakin hänen pieniä kenkiä on tullut säästettyä, kun eivät ole ehtineen paljon kuluakkaan ja ovat niin kauniita:)
takorautaisen peilin koriste, ostettu Cobellosta. Taas noita koukeroita, niissä vaan on sitä jotain josta olen aina pitännyt.
taulu ja vanhat messinkiset tuikut sekä kynttilän sammuttimet, lampun jalka on rautaa.

Madonnan myötä toivotan teille rauhallista maanantai iltaa, viihtykää toistenne seurassa.

33 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Koristekoukero on minun mieleeni myös, kuten ihana Madonna-patsas, Sinulla taitaa olla niitä useampia, ainakin kaksi olen nähnyt. Tiedät varmasti että Madonna-patsaita ihailen minäkin.

Marja Kristiina kirjoitti...

Ja messinki taas erityisesti minun mieleeni, joten kynttiläsakset ja tuikut saivat meikäläisen huokaamaan. Mutta jälleen kerran ihania ovat KAIKKI kuvat!

Lämpimät terkkulit!

taburetti kirjoitti...

Upeat kynttiläsakset.
Itse olen säästänyt myös 21 vuotiaan tyttäreni ensimmäiset juhlakengät.... ne ovat pinkit.

Ja mikä kaunis madonna.... huh, huh.
Myös sinulle ihanaista maanantaita!!
Jaana

Jaana kirjoitti...

Se on joku kumma juttu, kuinka kaunis tuo mustan ja valkoisen yhdistäminen on näin maalaisromanttisessa sisustuksessakin. Kynttiläsakset ovat hienot!

Oikein mukavaa viikkoa sinulle!

Hanna kirjoitti...

Hurmaava tuo rautajalkainen lamppu. Olen itsekin viehtynyt koukeroihin ja tuo Cobello-kauppa onkin mainio koukeroiden ostopaikka =D Liikaa ei koukeroitakaan kuitenkaan saa olla, ettei mene liian imeläksi.

mimosamamma kirjoitti...

Ihana taas päästä katselemaan kuvianne, kuten näitäkin ihanuuksia:) Nettiyhteys on ollut jumissa ikuisuuden (siltä se tuntui)mutta nyt taas toimii:)

Marja

Sirkka kirjoitti...

Elsa, kiitos, Madonna-patsaita on ollut useampi, nyttemmin ei enää kuin muutamia. Olen antanut pois ja osan myynytkin kirpparilla. Kyllä tiedän että sinäkin niitä ihailet niinkuin minäkin , niissä on mielestäni sitä rauhaa ja kauneutta.

Marja Kristiina, kiitos, minulla on aikaisemmin ollut paljon messinkiä, jotka olen myynyt kirppiksellä, kun kyllästyin siihen, joitakin olen kyllä säästellyt.Silloin kun tämä köyhäinmiehen hopea tuli kuvioihin, niin se sai väistyä...

Jaana,kiitos,niin täytyyhän sitä joitain muistoja vaalia, pikku söpölöiset aina:)

Jonna, juu minusta sopii oikein hyvin, mustan ja valkoisen yhdistäminen mihin vaan, itse en oikein kumma kyllä ole tuon mustan perään niin, mutta pieninä annoksina se menettelee antaen kivan säväyksen.

Hanni, aivan, siksipä minulla onkin myös suorajalkasta pöytää ja tuolia, senkin aina katson vaan miltä minusta tuntuu hyvältä ja mikä sopii mielestäni just eikä melkein.Mut ah koristekoukerot niissä on jotain vaan mistä niiin pidän.Eihän pitsiäkään saa olla liikaa,vaan just sopivasti.Vai mitä.

Minimalisti kirjoitti...

voi kiitos kommentistasi :) !
toivottavasti on "paremmat" tuolit sitten tilalle ostettu :)
nuo tuolit on kyllä monikasvoisia kun niihin voi aina niitata uuden päälliskankaat.

Sirkka kirjoitti...

Marja, No hyvät hykkyrät sentään just muutamia tunteja ajattelin...missä Marja ja mitähän kivaa nyt on keksinyt vai mitä sattunut..
Tälläistä se aina on toisinaan, nää on niin kivoja kun ne toimii, mut sit kun ei niin voi ei.
Mukavaa iltaa ja ilahduin kun nyt kuitenkin tänne tupsahdit.

Sirkka kirjoitti...

Elisa, juu no en tiedä paremmista.:)
mut pidän kuitenkin...niin eikä sinun tarvitse edes kuulemma niitata, on helpompi sitten ottaa ne pesuun. Itse en kylläkään kertaakaan irroittanut, vaikkakin vähän tummuivat. Kyllä sinun tuolisi ovat kauniit, onnittelut vielä kun ne sait ostettua.

mimosamamma kirjoitti...

Olen (näköjään) jo niin koukussa nettiin että huh huh:) Aamupäivä, keskipäivä ja osin iltapäiväkin meni vielä suht hyvin (ja pihalla kyllä riittää puuhaa) mutta kun illallakaan eivät nämä rakkineet vielä toimineet niin jopas alkoi höyry tupruta korvistakin...mutta nyt taas pelittää ja elämä on mallillaan:))Tosin läppäri ei toimi vieläkään mutta ihanaa, pöytäkone pelaa kuin enkeli:)

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen mieltynnyt madonna patsaisiin itselläni ei vielä ole yhtään sellaista, aikomukseni on kyllä hankkia....

Terkuin Karita

Sirkka kirjoitti...

Karita, Mielestäni sinulle sopisi Madonna-patsas hyvin juuri siihen eteiseesi, tai ihan mihin muuallekin tietenkin.

SariW kirjoitti...

Ihania kuvia, jälleen... Pidin erityisesti siitä, missä oli ne suloiset pienet kengät : )

Kirsi kirjoitti...

Täällä taas.. sinulla on niin kaunis koti!!

Kirsi

valkeataika kirjoitti...

Teillä on todella kaunista, kaikki pienet yksityiskohdat ja edellisessä postauksessa näkyvässä astiakaappipostauksessa on ihanan seesteinen tunnelma, ja mikä eteisen? ovi. No voih, mulla taitaa olla ´ihana´ päivä kun muita adjektiiveja ei tänään muistu mieleen..Mutta ihanaa on kumminkin. Ja ihanan syksyistä kesäpäivää sinullekin!-sanna

Elisa Day kirjoitti...

Sinulla on ihana blogi!

Sirkka kirjoitti...

Marja, No voi sun pieksut! Kyllähän täällä sais aikansa kulumaan,vaikka vuorokauden ympäriinsä:D mut minä olen pieninä sykäyksinä:)))onneksi oikean puoleinen kaula ja olkapää pitää siitä huolen. Täytyy kyllä sanoa että tämä on niin mukaansa tempaisevaa:) nyt olen ollut poissa koneen äärestä 5-6h.hihi. Olin haukkaamassa happea, että jaksaa taas:))Sen tässä vielä sanon, että kyllä blogiystävät ovat tulleet tärkeäksi minulle ajattelen melkein koko ajan.No ystäviä ei ole koskaan liikaa, ei ainakaan hyviä sellaisia.

Sariw, ihanaa minulle ne ovat hyvin rakkaat ja on ilo muistella kun hän niillä tepasteli, tuntuu että se oli vasta äsken:)

Kirsi, voi kiitos , tuntuu ihanalta kuulla se! Itse sitä katselee ihannoiden toisten koteja , niinkuin sinunkin! Olet tehnyt uskomattoman upeita ostoksia ja kaikella on paikkansa.

Sanna, just eilen ajattelin sinua...kiitos sanoistasi, minä pidän noista sinun adjektiiveistasi:) kiitos kun muistuivat mieleesi:) Eteisen oven on mieheni tehnyt , minä olen sen suunnitellut, täytyi vähän katsoa että sopii ikkunoihin:)Kesän jatkoa sinullekin:D

Elisa day, kiitos, mukava kuulla aina positiivisia kommenteja, varsinkin näitä:) Ihanaa tiistaita sinulle!

maiju kirjoitti...

Mustavalkoinen on mullakin nyt ihan must - ihania kuvia, kuten edellisessäkin postauksessa!

Sirkka kirjoitti...

Rouva Romu, Ihana on sinun mustavalkoisuus, minä en vielä tiedä, mikä tuntuma minulla etenee, se vain tulee, jos on tullakseen en sen koommin funtsi:)

mimosamamma kirjoitti...

Sinullekin Sirkka toivotan minä ihanaa iltaa sekä hyvää mieltä roppakaupalla ja kiitos kauniista kommentistasi:)

Marja

Sirkka kirjoitti...

Marja, kuin samaa sinulle, näin se vaan menee...ensimmäisen kerran jäi tänään...mut jatketaan, ehkä huomenna...Sinulle mitä parhainta jaksamista ja voimia iloa ja Onnellista olotilaa, kaikkea mahdollista hyvää mitä ystävä voi vain toiselle ystävälle toivottaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä sopii upeasti yksittäinen musta esine valkoisen joukkoon! Juuri viikonloppuna pähkäilin josko spray-maalaisin mustan kynttelikköni valkoiseksi - vielä sai kuitenkin jäädä ennalleen.
Samanlaisen pienen Madonnan ostin Riitalta silloin sunnuntaina. Olin sitä jo kauan ihaillut - mukavaa, kun se nyt on tuossa vanhan kaapin päällä - Madonna kuvan vieressä.
Tänään uudistimme tyttären huonetta hänen toiveidensa mukaan: punainen sai väistyä tyylikkään ruskean ja beigen tieltä. Mopoilija poikammekin innostui kyselemään, koska hänen ruutuverhonsa vaihdetaan mieleisempiin. Olen iloinen, että sisustaminen kiinnostaa heitäkin.
Kiitokset inspiroivista kuvistasi!
t.Ann

Sari kirjoitti...

Minäkin tykkään kaikesta rautaisesta, (miehen mielestä rautaromusta) ja juuri noista koukeroista, ja työn alla on autotallissakin taas pari rautaista juttua...

Rauhoittavia ja kauniita kuvia Madonnoineen kaikkineen!

maano kirjoitti...

ihastuttava tuo pikku kenkä kuva :)

Anonyymi kirjoitti...

Tahdoin muistaa sinua tunnustuksella! En tullut selanneeksi, oletko sellaisen jo saanut, mutta mielestäni olet sen ansainnut. <3:llä Eliza

Sirkka kirjoitti...

Ann, kiitos, hei älä ihmeessä maalaa valkoiseksi sitä mustaa kynttilän jalkaa, minusta pieni musta "pläntti"
säväyttää just kivasti olemuksellaan, sitähän voi sitten siirrellä mielesi mukaan paikkaan kuin paikkaan. Näin minä ainakin ajattelisin, mut tee tietenkin aivan niinkuin sinusta tuntuu hyvältä, tämä oli vain minun mielipiteeni.
Ihanaiset lapsesi seuraavat äidin jälkiä, mikäs sen hienompaa...
Itse alan nyt vähän harvemmin tätä bloggailua pitämään, ei siksi etteikö kuvia riittäisi, vaan tämä vie aika paljon aikaani ja olisi levättäväkin ja antaa ajatuksien vain kulkea ja kiittäen nauttia luonnosta mitä se meille antaa.
Mukavaa syksyä ja tekemisen riemua sinulle.

Anonyymi kirjoitti...

Oih!

Mari kirjoitti...

Mielettömän ihania kuvia... Erittäin kaunisa Madonna. Ja kengät. Ja kynttiläsakset. Siis kaunista kerta kaikkiaan!

Mari

Nicole kirjoitti...

Ihania yksityiskohtia!
Tykkään kaikista! Kiva, että olet säästänyt vanhat kengät! Ja moadonna on niin kaunis! Meille on justiin muuttanut pieni madonna ja vähän isompia ovat tulossa...

Sirkka kirjoitti...

Marika, Mari, Huset på landet,
Kiitos teille kun käväisitte, annoitte ajastanne hetken ja kuvani olivat mieleisiä. Kiitos.

Riitta / Wanilla kirjoitti...

Jälleen taattua Sirkka laatua:)
Meinaan nääs ihania otoksia!
En ole vähään aikaan ehtinytkään tänne ihastelemaan.
Syysterkkuja!

Sirkka kirjoitti...

ELIZA, KIITOS SINULLE ANTAMASTASI TUNNUSTUKSESTA. OLEN SIITÄ HYVIN ILOINEN.