sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

Kasvihuoneen tuikku

Tästä oli mennyt rikki lasituikku, laitoin tilalle tämän ja tuikun sen sisälle.Nyt ulkona ovat pionit auenneet, tässä osa niistä paljon on vielä nupullakin.
Laitoin myös vesialtaaseen uiskentelemaan pionin
muistuttaa lumpeenkukkaa..
kuvattu sisältä ikkunan takaa..

8 kommenttia:

mari kirjoitti...

Hei Sirkka

..ja kiitos taas ihanista kuvista!

Olen jäänyt miettimään, mitä sanoit minulle siitä sisustamisesta, rahasta ja pienistä lapsista. Olisi mukava vaihtaa ajatuksia ja saada opetusta enemmänkin. :-)

mari kirjoitti...

opastusta minun piti kirjoittaa eikä opetusta...

Sirkka kirjoitti...

Hei Mari,

Kiitos itsellesi,
ei kannata miettiä, asiat kulkevat eteenpäin niinkuin ne on tarkoitettu itse kullekin.
Elämä opettaa..
Tänään pyöräillessäni huomasin, että luonnosta saa kauneimmat kukat maljakkoon. Siemenpussikaan ei maksa paljoa ja siemeniä voi itsekin kerätä.
Itse en kilpaile kenenkään kanssa nautin kaikesta tekemisestäni , mitä vähemmän omistaa sen onnellisempi on. Olisi kiva jos sinäkin aloittaisit tämän blogi harrastuksen, vaikkakin ihan muutamilla kuvilla tämä on kivaa, ja jos olet seurannut meitä on todella paljon.
Sinulla on kaikkein ihaninta eli ne pienet suloiset lapsesi kotona vielä, sanon vielä että he jos kukaan antavat kaikkein eniten iloa tähän elämään. Anna heille aikaa ja rakkautta.
Halauksin Sirkka

Sirkka kirjoitti...

Hei Mari,
Vielä sanoisin että itse olen aina ihaillut ja ihailen jatkuvasti toisten kauniita koteja ja saan niistä iloa itselleni, aina ei tarvitse omistaa. Kirjastoissa on paljon hyviä lehtiä ja kirjoja joita voi lainata.

tiina kirjoitti...

Kauniita kuvia taas siulla täällä.. ja nuo pionit on kyllä niin kauniita.. :) Miulla vasta nekin nupullaan, että jälkijunassa tullaan.. mutta kaikki ajallaan.. tänään taitaa tulla rikkaruohojen-kitkemispäivä.. tämä "taloudenhoitaja" taitaa olla hiukkasen laiminlyönyt tätä puuhaa.. ;)
Mutta nautitaan ihanasta auringonpaisteesta, tänäänkin.. :)
Mukavaa viikonalkua!

Riikka kirjoitti...

Oi, miten upeat pionit sinulla kasvaa! :)
Täytynee laitaa korvan taakse ja hommata vaaleanpunaista pionia sitten joskus omaan pihaani, kun sellaisen saan. :)
Ihanaa ja aurinkoista viikon alkua sinulle Sirkka!

Huset på landet kirjoitti...

Ihana puutarha teillä! Vesiallas on myös minun "toivelistallani"!
Pionit kukkivat täälläkin! Niin kauniita kukkia...

Villa Vaarala kirjoitti...

Hei Sirkka!
Ihanasti kirjoitit Marille, ihan liikutuin. Juuri tuollaista elämän olla pitää. Elämä kulkee eteenpäin juuri niinkuin sen pitääkin. Itse voimme vaikuttaa siihen pienin sävyin. Nauttikaamme siitä mitä meillä on. Terveys,lapset, lapsenlapset, puoliso ja vanhemmat mm.
Hyvää alkanutta viikkoa. T.Krisse