maanantai 16. kesäkuuta 2008

Pioni

Pionit meillä vielä nupulla , otin ensimmäisen maljakkoon. Kuvassa myös Laura Ahsleyltä ostetut kankaiset servettirenkaat 15 v. sitten..kupin oikealla puolella, edelleen pidän niiden värisävyistä. Pienet leivokset eivät ole syötäviä, vaan kynttilöitä, tuliaiset Pariisista, joita en raaski polttaa, kun ovat niin suloisia. Toki varalla täytyy olla pikku bebejä:))muutaman päivän päästä pioni avautui, meidän iloksi kukkaloisteeseen, sisällä maljakossa. Ulkona eivät vielä ole avautuneet, niistä kuvia myöhemmin. Tätä värisävyä minä rakastan.

5 kommenttia:

tittas kirjoitti...

Kukapa ei rakastaisi;)

Aivan verrattoman ihana kahvittelupaikka kun ikkunasta avautuu tuollainen näkymä.

Tästä se viikko sitten alkaa ja mitä kaikkea ihanaa onkaan tiedossa:)
Titta

Sirkka kirjoitti...

Niinpä,kukapa ei rakastaisi:)

Kyllä elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa...näinhän se menee:))

tiina kirjoitti...

Pionit on kyllä niin kauniita... meillä nekin vasta nupuillaan, ei muuten ehtinut avautua juhannusruusu rippijuhliin... saa nähdä avautuuko juhannukseksi.. :)

Villa Vaarala kirjoitti...

Minulla ei pionit vielä ole avautuneet, lähellä se hetki kyllä on. Meillä elämänlanka vainoaa pioni penkkiä ja meinaa kuristaa kaunistukset hengiltä. Joka päivä saa olla raksimassa niitä varsien ympäriltä. Niihin (elämänlangat) ei tehoa mikään myrkky.
Mutta laitan kuvia kun ovat avautuneet..ne pionit..

Maya kirjoitti...

Hei Sirkka,

Kauniita kuvia täällä sinun blogissasi. Ihastelin pientä puutarhaanne ja kasvihuonetta. Olisin laittanut sähköpostia koskien puutarhaasi...