lauantai 21. kesäkuuta 2008

Sydänkoukut

Sydänkoukut, joita en ole naputtanut seinään vaan laitoin ne näin nojaamaan hyllyä vasten. Ovat tässä nyt näin rinnakkain, käymme yhdessä ain ... käymme aina rinnakkain...taasen Riitalta ostettu kaunis madonna...joka vaihtaa paikkaa alituiseen.
nämä kauniit kerma astiat ovat lapsuuskodistani säilyneet minulla, näitä arvostan paljon, toisessa on kermaa toisessa maitoa, muttei nyt:) enkelikellon vieressä, orvokitkin viihtyvät.

tämä on vanha ranskalainen ilmankostutin, joka on meillä patterin päällä koristeena. Siinä on värisävyt kukista joista pidän ja samalla jotain niin herkkää ja kaunista.

6 kommenttia:

Vaapukkamehu kirjoitti...

Sinulla on ihanan herkkiä kuvia. Olen käynyt jonkun kerran kurkkimassa :)

tiina kirjoitti...

Kauniita kuvia Sirkka.. :) meiltä myös löytyy tuo Madonna-risti.. ;) ja mummin vanhat kermakot ovat myös meille päätyneet.. Yllättäen!
Mukavaa Sunnuntaita siulle! :)

Hannis kirjoitti...

Moikka Sirkka! Kommentoin myös noita aikaisempia kuviasi, voihan että.. Teillä aivan ihastuttava koti ja pioneista olin kyllä enemmän kuin kateellinen. Tuossa vähän matkan päässä oli samaa tummanpunaista pionia tien varrella erään talon etupihalla. Olen miettinyt jos menisin nappasemaan yhden oksan joskus yöllä :-) Huh, voisin saada syytteen, joten en ole uskaltanut. Näistä ihmisistä kun ei koskaan tiedä - etenkin kun ollaan Pohjois-Amerikassa...

Ihanaa juhannuksen jälkeistä kesää Sinulle!

Veera Country heart kirjoitti...

Ihania asetelmia! Ja tuo olohuone kuva sykähdytti erityisesti. Kuinka kaunis pöytä teiltä löytyykään. :D

Villa Vaarala kirjoitti...

Sama ajatus edelleen.. sinulla on ihania tavaroita. Ja ihana koti Mistä olet ostanut tuon madonna ristin?

Ja ilmankostutin.... hmm.. saisinpa samanlaisen niin voisin heivata vanhan rumiluksen kaatopaikalle.

Hyvää alkavaa viikkoa! :-D

Magny kirjoitti...

såååååå vackar bilder i din blog.....
kram, magny