maanantai 11. elokuuta 2008

Annetaan kaikkien kukkien kukkia...

Sateen jälkeen paistaa aurinko...lämmintä 20 astetta , aurinko alkoi paistamaan iltapäivällä, joten sain kuin sainkin otettua muutamia kuvia pihaltamme.
Lintujen cafe, jonka olen jo aikaisemmin esitellyt teille kesäkuun alkupuolella, mutta jos olette saattaneet unohtaa sen, minulle niin tärkeän..niin tässä uudestaan, mutta nytpä sen sisään kurkistaakin keijunmekko...onkos täällä hälle mitään:)
edes pikku kuppi kahvia...ei näköjään:)
vielä työntyy maasta uutta kasvua...ihanaa annetaan kesän jatkua:)
niin kaunis puhtaanvalkoinen, ojentaen malvankukkaa...ota se sinulle sen tahdon antaa.
kisuliini on hiipinyt tänne, pitäen räkättirastaat kurissa. Olen kuullut tämän auttavan, täytyy vaan siirrellä paikkaa, etteivät patsaaksi luule:) Mitenköhän sen sais vielä naukumaan:))

14 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

mä en muista sun suloista cafe kotoasi, tosi suloinen..niin kuin tarina ja muutkin kuvat

Sain äidiltäni malvan alun, se on kyllä aikasta ihana perenna..toiv. ensi kesenä kukkii

Marja Kristiina kirjoitti...

Jaha, teidän pihamaalla tarjoillaan vain olutta, ei ollenkaan kahvia ;-)

Kiitos ihanista kuvista!

maano kirjoitti...

ihania jälleen :)

MarijaMaiju kirjoitti...

Voi miten kauniita kuvia... Ihana tuo kisuliini:)

Mari

Sirkka kirjoitti...

Sarppa,
Niin, minäkin sain muutama vuosi tuon Malvan alun sokeripalan kokoisena:) niin se on vaan lähtenyt kasvuun ilokseni.Uskon Sinunkin lähtevän, kunhan et poista sitä keväällä rikkaruohona:)Marja Kristiina
Kiitos katseluhetkestäsi,
Etanat ei pidä kahvista:DMaano ja Mari
Kiitos, kun pidätte, joteskin tulee aina silloin tällöin kuvattua tuota pihamaata,kun se on tässä edessä, niinkuin olohuoneen jatkeena:)

päivi kirjoitti...

kauniita kukka kuvia..
kyllä kesä vielä kasveilla pitkäänkin jatkuu..
itse vain usein kasvit unohdamme syksyn tultua...
minulla terassin pelakuut joskus vielä marraskuulla kukkivat.. nyt aion ne kyllä hyvissä ajoin kellariin viedä!
suloinen tuo lintujen kaffepaikka...kauniisti se vihreyteen piiloutuu...
minäkään en rastaista pidä.. ne kun marjat syövät ja kaikki kivet ja patiot sotkevat jätöksillään.. kissasi hyvä vahti taitaakin olla?

kiitos sirkka hempeistä kuvista.. meilläkin aurinkoa iltapäivän ja ihan helle ja nyt taas sataa!

sateen alta, päivi

tiina kirjoitti...

Kaunista on Sirkan luona kuten aina... :) Minäpäs muistna kahvilan, olinkin Wanilla Rosessa sillooin yhtäaikaa... :) kohta taas esissä reissu sinne, mietin jos miten onnistuisin järkkäämään reissun uuteen puotiin.. ;)

Sirkka kirjoitti...

Päivi,
Kiitos sanoistasi, niin minä pidän kukkasia niin pitkälle kuin vain pystyn tuolla ulkona ruukuissa, kun ei ole kellaria mihin viedä.Joitain kaivan maahan ja saavat siellä talvehtia. Mut se on tää ikuinen tilanpuute, mihin sais kaikki mahtumaan. Kasvihuonekin on, mutta sielläkin ne täytyisi vällyjen alle laittaa ja ei se sit ole niin kivan näköistä:) kaunista täytyy olla talvellakin...ostetaan sit keväällä uusia ja kaivetaan maasta entisiä ylös , sikäli mikäli ovat talvehtineen:) en kanna huolta, se on sit sen ajan murhe, nautin joka hetkestä täysin siemauksin.
Kysyit kissasta ...no en vielä ihan tasan tarkkaan tiedä, kun pari päivää sitten vasta siirsin tuon kissan tuonne .. onko siitä ollut hyötyä...täytyy vielä tarkkailla, räkätit ovat kyllä mielestäni olleet poissa sen muutaman päivän vai liekö jo lentäneet etelään:) toivon mukaan kyllä sietäisi, uskomatonta tuhoa päivittäin saavat aikaan pienessä pihassani..ja sit vielä kun kak...mustia marjoja kun ensiksi ovat ne syöneet..niin että täällä saa olla letkun kanssa yhtenään, onneksi sataa:) ai että kuule kun minua nyt naurattaa. Mukavaa iltaa Sinulle.Tiina,
Niin siellähän me Rosessa oltiin..
ja tuo lintujen cafe Riitalta. Olen kovasti siitä tykännyt ja hyvinhän se on siinä pysynyt imukupeilla lasissa. En ole siinä vielä yhtään lintua kaffettelemassa nähnyt..no eipä kai kun pullat puuttuu:)
Juu ehdottamasti kannattaa Riitan puotiin mennä, on se vaan niin uskomaton paikka, eväät mukaan, ettei verensokeri laske kesken ostosten:) En itsekään osaa vielä sanoa, milloin pääsisin taas:)

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Kiittäen kauniista kuvista!
Malva on todella kaunis kasvi. Minulta on jostain kmman syystä se melkein kadonnut pihalta kokonaan. Nyt vaalin niitä muutamaa tainta, ettei vaan karkuun lähde.
Täällä tänään sadetta ja pilvistä. Huomennakin kuulemma lisää SADETTA!
Nautitaan huomisesta uudesta päivästä.
-Krisse-

mimosamamma kirjoitti...

Hei Sirkka!
Siivekkäiden ystäviemme silmäruoastakin teillä on hyvin huolehdittu:) Niin söpö on tuo cafe. Meidän linnutkin voisivat tuollaisesta tykätä...ne tosin saavat taas syksyllä sellaiset "ruokalaparakit" keittömme ikkunan eteen. Monta kertaa päiväässä istuskelen seuraamassa niiden touhuja. Lintukirja on katseluvalmiina, jos vaikka sattuu bongaaman sellaisen sirkuttajan mitä ei heti tunnista:) Marras-joulukuuhun asti siinä käy valtava kuhina, miljoonia siiveniskuja ja satoja nahisteluja.
Kauniita kuvia jälleen!

Marja

taburetti kirjoitti...

Heissan Sirkka!!
Ja oikein ihanaa uutta alkanutta viikkoa!!

Voi mitä kuvia taas..... ihania!!!
Nyt pitää nauttia luonnosta ja kukista kun ne kukkivat koko komeudessaan.

Riitan puotiinolen itsekin suunnitellut matkaa, mutta en vielä ole sinne asti päässyt.

Lämpimin terveisin Jaana

olivieno kirjoitti...

Voi miten ihania kuvia! Meillä on kanssa pienoinen lehtokotilovaiva, yhtenä vuonna laitoin kanssa olutta moneen eri astiaan puutarhaan mutta siinä kävi niin että koirat kävivät höräisemässä oluet kitaansa... Röyh ja kiitos, ne sanoivat silmillään, onkos tätä lisää? Yhtään kotilosaalista en siis saanut ja siksi olenkin kiinnostunut että jäävätkös ne sinne kippoon sitten "marinoitumaan" ja kuinka monta sinne purkkiin yön aikana kiiruhtaa?

kati kirjoitti...

Hauska ja hieno tuo lintujen cafe! Sopisi myös tänne meidän lintubongarin talolle ;)

olivieno kirjoitti...

Kiitos vierailusta ja vastauksesta! Saanen linkittää blogisi omaani niin pääsen helpommin päivittämään uusia käyttökohteita oluelle!?:)