perjantai 22. elokuuta 2008

TUIKKU

Piirakkavuokaan tehty tuikkuniin tämä ei ole minun tekemäni, vaan ostin sen kirppikseltä naiselta, joka oli virkannut myös kauniita pitsiliinoja, joista hän sanoi , niin eihän näitä nykyään kukaan enää viitsi tehdä..johon minä,.en minä liioin:) mutta minusta on oiva idea tämä hänen tekemänsä tuikku vuoka, johon on hitsattu kiinni pienempi vuoka, joita on itsellänikin lasipurkissa ..tosi tosi vanhoja ei uus sellaisia:)
tänään aamutuimaan laitoin liekin palamaan, valoa ei ole koskaan liikaa..ei ainakaan tunnelma sellaista:)
leipä, kakku,pipari..juusto ym suoja , ampiaisilta ja kärpäsiltä:))

pelargonia kukkii vielä kauniisti minun ja sinun iloksemme, vanhan pyyheliinan kanssa, jossa käsinkirjotut nimikirjaimet...olisiko sinun:)

9 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Kierrätystä parhaimmillaan! Ja kaunis kaiken kukkuraksi! Liekki valaisee tunnelmallisesti, ja heijastuu kivasti vuoan pinnasta.

Terkuin, Elsa

mimosamamma kirjoitti...

Elsan kanssa samaa mieltä, kierrätys kunniaan. Hauska tuo tuikkuvuoka todella on:) Yritin kerran tehdä vastaavan pieneen, matalareunaiseen peltitarjottimeen, mutta en saanut mitenkään pikkuvuokaa pysymään "tasapainossa", joten ei siinä voinut tuikkuja polttaa..
Ihania kuvia TAAS nuo muutkin:))

t Marja

titta kirjoitti...

Aikas mukava tuikku ja ihanasti esillä. Tunnelmallista perjantai-iltaa :)

olivieno kirjoitti...

Ihania kuvia! Täytyykös pelargonioita jo pitää sisällä? Ai hitsi ihmekös tuo kun eivät minulla enää tee nuppuja... Kaunis on tuo omasi jokatapauksessa!

Sirkka kirjoitti...

Elsa: Eikös olekkin, yritetään parasta...no se saa hetken tuossa olla ja sit kierrätykseen, näinhän se menee:)) Liekistä pidän, siihen en kyllästy koskaan...

Marja: Siis senpä vuoksi minäkään en edes yritä:)
Kiitos.

Titta: Samoin sinulle:)

Olivieno: Kiitos! Pelargonioita ei ainakaan täällä vielä tarvitse sisällä pitää, minulla on niitä ulkona sekä sisällä muutama, minustakin ne ovat kauniita, ne vain tarvitsevat paljon valoa pitävät auringosta ja lämmöstä.

t. Sirkka

Marja Kristiina kirjoitti...

Voi Sirkka, anteeksi ettei minusta ole taas kuulunut vähään aikaan. Tämä koneenrämä ei jostain syystä päästä minua taaskaan ihan kaikille sivuille, nyt onneksi lykästi.

Ihania, ihania kuvia ja aatoksia täällä taas! Ilmeisesti on paikallaan onnitella näin jälkikäteen syntymäpäivän johdosta (ja pyydän hurjasti anteeksi myöhästymistä). Lahjarahoilla ostettu kaappi oli jotain ihan käsittämättömän kaunista!!!

Ihanaa viikonloppua, Sirkka-ystävä!

Sirkka kirjoitti...

Marja hyvä, älä sinä anteeksi pyydä myöhästymisiäsi, jokainen päivä on kullan arvoinen otan kiitollisena ja ilolla onnittelusi vastaan myöskin nyt ja päiväni alkoi hyvin auringonkin paistaessa.
Juu koneet on koneita..onneksi me ihmiset ollaan ihmisiä:)
Kiva kuulla, että pidät kaapistani, minussa siinä piilee pientä huumoria, ns.kokonsakin vuoksi ja noista koristeistahan sekä jaloista pidän kovasti ja sit jää vielä mietintään mitähän sinne sisälle laittaisi:D

Täältä käsin halauksia ja ihanaa viikonloppua ystävä hyvä!

Sarppa kirjoitti...

Ihania kuvia taas Sirkka, kiitos niistä

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Hauska idea tuo tuikkujuttu, pitääpähän kokeilla itselleenkin. Ja ihania kuvia... mistä ihmeestä... sinä ammennat nuo ihanat jutut kotiisi.
T.Krisse