keskiviikko 20. elokuuta 2008

Hei ystävät

Hei ystävät , tänään olen ollut pihalla kukkieni kanssa , kun sinne on taas viitsinyt mennä sateen jälkeen:) nappasin palkaksi muutaman kukan oksan , itse asiassa ne katkesivat ja pyysivät päästä sisälle, ilomielinhän minä ne otin. tässä vanha kaksipuolinen peili, jossa kaunis silkinpehmoinen pinta, sekä kauniit pienet sakset.
peili avattuna, hyvin selkeä...minusta saisi olla himmeämpi:))
vanhat hedelmäveitset olen laittanut maljakkoon pitsirenkaiden kanssa, kuva ei nyt oikein anna oikeutta.

pienoinen vanha pellavaliina, laitoin sen tuolin päälle koska nautin tässä kupin kahvia, samalla kuin katsoin liinojen värisävyjä. Kahvittelun jälkeen vaihdoinkin tuoleja onhan toi omppu vielä syömättä, rahi onkin parempi pitää pikkupöytänä...tätä kirjoittaessani :D))
näissä valkoisissa lautasliinoissa on kohokirjottu kuvio, reunat on kauniisti käsin ommeltu,,näitä minulla on 12 kpl. Noissa ruutulautasliinoissa on tismalleen sama sävy, kuten tässä pellavaliinaskin.
Jostain kumman syystä pidän hyvin paljon lautasliinoista, niitä sitten onkin kerääntynyt aikaslailla..pellavaa ja puuvillaa, sävy sävyyn. Pidän myöskin pöydistä:D..tosin ne saattavat vaihtua...:)

9 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Hei Sirkka!
Eikös olekin mukava omalta pihalta taittaa kukkanen maljakkoon:)
Kauniita kuvia TAAS:) Sinulla kyllä riittää ihania tavaroita, siroja, herkkiä ja niin naisellisia:))Kauniita liinojakin saamme ihailla, olen myös laillasi heikkona lautasliinoihin, noihin pieniin elämän sulostuttajiin:)

Terv.Marja

Sirkka kirjoitti...

Heippa Marja,
Juu on aivan ihanaa,keväästä myöhäis syksyyn kun kukkia pihaltani saan maljakkoon..toki niitä kukkatalostakin ostelen, kun on tuossa aivan lähellä viiden minuutin päässä, siellä aina kauniita houkutuksia..ja minulla täytyy olla aina kukkia aivan niinkuin leipää:))
Tavaroista> aivan nappiin, just siinä järjestyksessä olenkin:) ihan totta.
Ihanaa et sinäkin pidät lautasliinoista, ne on just sitä mitä sanoikin:)
Kiitos ihana Marja.

t. Sirkka

tiina kirjoitti...

Voi Sirkka!!! Syntymäpäiväsi menivät ihan miulta ohitse... eilen en juuri koneella ollut kun pikkuinen projekti menossa... taas... ;) Mutta; myöhästyneet mutta sitäkin ihanammat onnittelut ja halaukset tällekin päivälle!!!!
:) tiina.
P.s Ihania kukkia sinulla... :)

Sirkka kirjoitti...

Voi kiitos Tiina,
tässähän minä odottelinkin halauksiasi ja tulivathan ne:))
aina parempi myöhään kuin ei milloinkan:)
Mukavaa päivää sinullekin projektien merkeissä:)

valkeataika kirjoitti...

Kauniita kukkasia. Mieki olen koko kesän saanut poimia omasta penkistä kukkaset, nyt vain ei ole mitään. Hetki menee kunnes valkoiset liljat aukeavat..Kivaa loppuviikkoa!-sanna

Sirkka kirjoitti...

Hei Sanna,
Ai kun ihanaa sinulla niitä valkoisia liljoja, minulla ne ovat jo kukkineet...ajatella näin erilaista, mut on kivaa mitä odottaa.
Muvaa loppuviikko sinullekin!

olivieno kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut myös minulta! Kauniita kuvia ihastelen, osaat sommitella niin nätisti arkisiltakin tuntuvat asiat! Pidin erityisesti tuosta pöytäliinasta ja ai kuinka ihanasti ne lautasliinat siihen sopivatkaan.

Sirkka kirjoitti...

Olivieno: Kiitos sanoistasi, minunkin mielestäni siis just värisävynsä vuoksi kun ne on prikulleen samat niin sopii hyvin. ihanaa että olet kansani samaa mieltä, Kiitos onnitteluistasi.

t. Sirkka

Magny kirjoitti...

i love your pictures.....
you have a lovely home!
kram, magny