tiistai 12. elokuuta 2008

Kukkia ja terveiset.

Tänään otin muutamia kuvia kukistani, ihan vaan kauniin ilman vuoksi. Minulla on hauskaa kun vierailen toisten blogeissa, pidän tästä valtavasti ja saan tästä paljon hyvää mieltä. Tahdon kiittää teitä kaikkia hyvät blogi ystävät, olette jatkuvasti mielessäni...useimmiten nauran täällä omille jutuilleni ja rehellisesti sanoen myös toisten:)) (hyvällä mielellä )ja jos joskus sanon vähän hassusti , niin älkää vaan ottako sitä itseenne, kysykää minulta jos jokin jää vaivaamaan. niin selvitetään se yhdessä, eiks je. Kaikille haluan hyvää mieltä ja en kilpaile kenenkään kanssa. Olen oppinut nauttimaan toisten kauniista kuvista ja ihanista kätten töistä , jopa niin paljon että mieleni ei tee enää itselleni niitä hankkia ja jos tekee jotain niin otan jonkun ihanan sivun eteeni ja katselen...sillä täällähän niitä riittää pilvin pimein kauniita katseltavaa. Katselen ja ihailen, eikä sen tarvitse olla minun...itselleni niinkuin varmaan monille muille onkin kerääntynyt aikaslailla tavaraa. No mut enempiä höpinöitä katsellaan kuvia ja iloitaan .tässä tämä usein kuvattu on yksi rakkaimmastani enkeleistäni hortensioiden joukossa.
hortensiat kuuluvat ehdottomasti lempikukkasiini nämäkin ovat ollet valkoisia, mutta muuttaneet väriään, pihalla kaikki nyt valkoisia...myöhemmin syksyn tultaessa muuttuvat vaalean punertaviksi, mikä minusta on myös kaunista katseltavaa.
ahkeraliisat jaksavat myös aina viehättää, niin yksinkertaiset kuin myös kerrotut..kukkivat nimensä mukaisesti, mutta myös pudottavat kukkiaan nimensä mukaisesti:) toiset sanovatkin etteivät tykkää näistä, kun roskaavat niin paljon.
molemmilla ikkunalaudoilla samanlaiset liisat..ahkera sellaiset:)
tässä sorsa lähettää terveisiä Saksaan:D

13 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

Oi minäkin pidän niin hortensioista ja ensi vuonna aattelin kokeilla ahkeraliisaa, jos vaikka viihtyisi meillä...pitääkin tutkailla millaiset olot vaatii..

Ja minäkin saan mielihyvää, kauniita koteja ja puutarhoja katsellessa...huokailen usein ääneen kuvien kauneutta..

Elsa kirjoitti...

Kauniita kukkia... ja tuo enkelipatsas puhuttelee hyvällä tavalla.

Tiistai-iltaterveisin,
Elsa

satu kirjoitti...

Heipsulis Sirkka, juu on tämä suuren suuri blogimaailma aikas ihanaisen ihmeellinen paikka...:) Itse hortoilen täällä ties missä milloinkin ja, juu suu auki ihastelen...Kuten nytkin sinun aivan ihastuttavaa kukkaloistoasi! Hortensioita rakastan minäkin ja kyllä tuolla takapihalla yksi kaunokainen yrittääkin nuokkua...:)
Aurinkoista iltaa, s

MarijaMaiju kirjoitti...

Ihastuttavat kuvat taas... Niin kauniita. Kyllä sinä jaksat väkertää:) Kiitokset jälleen! Blogimaailma on kyllä niin ihmeellinen. Tänne saisi uppoamaan monta tuntia päivästä:)

Mari

marika kirjoitti...

Varoitus! Pese ripsiväri ennekuin menet mun blokiini lukemaan!
Maxi kirje vihdoin tulossansa, huomenissa ehkä postipoika polkee tuomaan.

maano kirjoitti...

voi mikkä lissut :)

tittas kirjoitti...

Tervehdys Sirkka. Ihanaa kun kesä jatkuu pihallasi, minä olen hieman laiminlyönyt kukkasiani, mutta kyllä ne sinnittelevät. Lupaan petrata.

Samaiset talo Roskildessa ja suuri valkoinen talo ovat minunkin suosikkini sekä sitten se asunto runollinen adventti -kappaleessa.

:) Titta

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sinulle Sirkka ihanasta blogistasi! Työmatkaa pyöräillessäkin tulee tosiaan usein mietittyä eri blogien mahtavia tarinoita, kuvia ja käsitöitä. Näistä vaan tulee niiin hyvälle mielelle. Ja kun tuo sisustaminen on aikamoinen intohimo yhdelle sun toiselle:)
Itselläni ei ole puutarhaa mutta joka vuosi hankin lisää ruukkuja parvekkeelle. Hortensioista pidän minäkin erityisen paljon mutta hortonomitaidot riittävät vain orvokkeihin.
Öitä! t. Ann

päivi kirjoitti...

minustakin tämä blogimaailma ihmeellinen... toinen toistaan kauniimpia koteja ja puutarhoja , usein vielä taidokkaasti kuvattuna!
kyllä täällä yö helpostikin kuluu.. minä sellainen vähäuninen yökukkuja joten monet blogit tulee katseltua...ommellakaan ei yöllä viitsi eikä enää pihallakaan puuhastella kun pimeää meilläkin jo on!
kuvasi usein mieleen jäävät,
nytkin tuo enkeli jäi kummittelemaan mielen päälle!

...minunkin suosikkeja ahkeraliisat ovat.. meillä vain valkeina ne aina kukkii...
hyvää yötä ja mukavaa huomista sirkka sinulle toivotan!

päivi

Sirkka kirjoitti...

Hei Ann,
Silloin kun kerroit, eli viime viikolla kun pyöräilit vastatuuleen, samoin minäkin silloin. Tuuli oli niin kova, että tuntui kun ei olisi päässyt eteenpäin ollenkaan..meinasin jo ruveta taluttamaan:)vastatuuleen,polkeminen sehän on melkein sama kun pyöräilisit ylämäkeä kokoajan vuorille, huh.
Hortensia onkin sisätiloissa aika vaativa, ei saa päästää koskaan kuivaksi, itse upotan ämpäriin, niin kauan kun kuplimavaihe ohi, noin pari kertaa viikossa. Itse olen saanut sen myös uudestaan kukkimaan, joskin sit unohtanut ulos ja pakkanen puri, no tietenkin sit se oli mennyttä.
Orvokit ovat minunkin mielestäni kauniita ja niitä aina keväisin laittelen.
Mukavaa päivää Sinulle.

Sirkka kirjoitti...

Titta

Juu sama täällä se runollinen adventti

Marika kirjoitti...

KÄÄK! Olen yllä mokannut ja nimeäni klikkaamalla pääsee Elämän eliksiiriin, joka ei siis ole minun blokini.

mimosamamma kirjoitti...

Hei Sirkka:)
Minäkin nautin toisten kuvien katselusta täysin siemauksin, mitäpä katsomista omissa olisikaan:))Niin paljon silmänruokaa blogeista löytyy, se on ihan uskomatonta!
Kauniita kuvia taas olet ottanut, tosi kauniita:))Taas silmäni lepäävät:)