lauantai 30. elokuuta 2008

Tuikut

Minulla on pellavapöytäliina, jonka kiedoin ruukun ympärille , näinkin saa uutta ilmettä ruukuille:) ja ainakin minusta tämä sopii hyvin nimenomaan palmulle.
pelargoniat kukkivat sisä, että ulkotiloissa vielä...
kävin juuri sytyttämässä ulos lyhtyihin tulen , vielä hiukan valoisaa...mutta kunhan ilta tummenee niin kaunista katsoa saan...
meillä kasvaa sammalta, joka raossa:))
kuten tämänkin tuolin alla, jota tuikku sitä valaisee, kruunun tuoli ansaitsee:)

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upealta näyttää tuo pellavaliina ruukun suojana! Minäkin tänään ihailin pelargonejani parvekkeella, näyttävät edelleen tosi hyväkuntoisilta.
Vaikka kesän loppuminen on aika haikeaa, syksyn pimeneviä iltoja oikein odottaa, kun vihdoin kesällä hankitut lyhdyt pääsevät oikeuksiinsa.
Lauantaiterveisin Ann

Sirkka kirjoitti...

Ann, Kiitos, niin vielä kukkivat kun on ollut niin lämmintä,ihanaa kun sinulla on parveke ja vielä kun asut keskustassa, se on siellä aika harvinaista. Kaikki irti syksyn pimenevistä illoista ja nautitaan...
Sytytä sinäkin lyhdyt loistamaan, muista kuitenkin valvoa niitä, ettet jätä yksinään palamaan.
Nautitaan illan pienistä hetkistä.

tiina kirjoitti...

Voi mitä kuvia taas... etenkin tuo viimeinen kyllä niin "sielua kosketti".... ihana!!! kiitos aina niin kauniista kuvistasi Sirkka.. :) tiina.

maano kirjoitti...

pinevien iltojen parasta antia on kyl kynttilän valo :) mukavaa iltaa

päivi kirjoitti...

kauniita kuvia, kiitos taas silmän ilosta!
minäkin terassilla tuikkuja juuri sytyttelin, harmi kun en voi niitä sisällä juurikaan polttaa:(

mukavaa tulevaa sunnuntai päivää sinulle, iltaterkuin päivi

Elsa kirjoitti...

Kiva idea sitoa ruukun ympärille kangas! Minulla on yksi ruukku joka kaipaa uutta ilmettä, joten täytyypi testata tätä ideaa siihen... Tulin juuri kotiin golftapahtumasta Lohjalta, joten koko päivän on tullut liikuttua.

Terkuin, Elsa

Anne kirjoitti...

Aivan ihastuttavaa rappioromanttista tunnelmaa ovat kuvasi pullollaan! ja tuo pellavainen liina on kyllä kaunis! Meillä alkaa nuo pelargoniat näyttää jo vähän raasuilta, kovasti aina yrittää niitä talvettaa mutta ei ole onnistunut vielä koskaan. Sunnuntai-iloa!

terkuin
Anne Iltatähdestä

Hanna-Maria kirjoitti...

Ihana idea verhota ruukku pellavalla, taidanpa kokeilla joskus.. Meillä pelargoniat ovat aika rupsahtaneita, kun sade on niin niitä piiskannut. Koitan kuitenkin ensimmäistä kertaa kellarin omistajana saada ne säilymään talven yli, katsotaan miten käy.

Ihastuttava tuo tuoli, sellaisia kun löytäisin omaan salaiseen piilopaikkaani omenapuun alle.

Nautitaan kynttilöistä ja pimenevistä illoista :)

Marja Kristiina kirjoitti...

Tuoli on upea, näenkö oikein vai onko siinä ruostetta/patinaa? Täydellistä :-)

Ja KIITOS ihanasta hetkestä, oli niin hauska jutella! Meillä oli oikein mukava päivä, mutta kyllä sen kruunasivat tällaiset tapaamiset!

sariw kirjoitti...

Ah miten ihania asetelmia...
Sain heti idean peittää kankaalla ison altakasteluruukun. Se ruukku on vaivanut minua jo pitkään. Kiitos vinkistä !

Anonyymi kirjoitti...

Eikö olekkin ihanaa kun illat pimenee ja saa polttaa kynttilöitä ulkona ja sisällä.

Sirkka kirjoitti...

Tiina, Kiitos itsellesi:))

Maano, Kynttilä on ihana, mukavaa iltaa.

Päivi, ilo on ylimmillään ja tunnelmaa tulvillaan:) tämä päivä on ihana!

Elsa, Mukava kuulla liikunnallisesta tapahtumastasi, sekä että sait idean.Lisäksi pahoittelen että en nähnyt sinua tänään...ehkä ensi kerralla onnistaa:)

Anne, Yritetään yhdessä talvehtaa pelargonioitamme, ehkä ne sitten:))

Hanna-Maria, ihanaa kun teillä on kellari, uskon että siellä ne varmasti talvehtivat, kun muistaa aina silloin tällöin antaa niille pikkasen vettä:)


Marja Kristiina, Aivan oikein näet,
tuolissa on ruostetta,ajanpatinaa. se on vanha 1800 luvun loppupuolelta, ostettu antiikkiliikkeestä Igorista ja tuoli on ollut monessakin sisustuslehdessä kuvauksissa, silloin se ei ollut vielä minulla, joten kävin sen kyseisestä liikkeestä pelastamasta, että saa pysyä yhdessä ja samassa paikassa. Tuoli on yksi minun rakkaimmista tuoleistani, se on kesät ja talvet ulkona.
Voi kun päivä oli ihana ja että tapasin sinut ja sain jutella kanssasi, juttua olisin riittänyt vaikka kuinka, mutta tapahtumat ympärillä hiukan "häiritsivät":))Kerrassaan ihana päivä, vieläkin muistelen sitä täällä, mieheni sanoi autossa odotellessaan, että nauruni kuului sinne saakka:)) Kiitos sinulle.
Sariw, Ihanaa että sait kivan vinkin! itselläni ei ole koskaan ollut altakasteluruukkua, eivät ne kyllä miellyttäisikään:))

Karita, Aivan uskomattoman ihanaa, tätä hetkeä aina jaksan odottaa...ja nyt siihen on päästy:)

mimosamamma kirjoitti...

Hei Sirkka
Hyvän näköinen on pellavaliina ruukun ympärillä:) Oletko vain kietaissut sen vai kenties ommellut jonkunlaisen pussukan?
Sammal on aina kaunista, ihanasti se "tunkee" kiveyksen rakosista sitkeästi, hitaasti mutta varmasti, hyvä kun et ole alkanut repimään sitä pois:)
Ja taas niin kauniita kuvia ja tunnelmia:)

Marja

Katilein kirjoitti...

Hieno ruukkuidea ja ihania lyhtyjä!