sunnuntai 31. elokuuta 2008

Kirppispäivä Nurmijärvellä

Tänään oli se päivä jota olin odottanut...Kirppispäivä Nurmijärvellä Riitan järjestämä, itse en ollut siellä myymässä, vaan toivossa olikin tavata blogiystäviäni tosin kaikkia, joita olisin mielelläni tavannut , ei tällä kertaa osunnut kohdalleni. Päivä oli kaunis ja Marja Kristiinan kanssa tuli juteltua tovi olen siitä hyvin mielissäni ja Ingabellan kanssa naurua riitti ja Riitta mukaanluettuna, tässä hänen kaunis taulunsa, jonka hänen siskoltaan ostin, hänkin oli tosi mukava. Nyt taulu koristaa seinäämme ja oli juuri siihen paikkaan mihin sitä ajattelinkin sopiva...niin kaunis josta pidän hyvin paljon.Kiitos.
tämäkin vati sai uuden kodin...
samoin nämä, eikö olekkin kiva idea tämä pikku taulu, johon on laitettu pikkuvuoka kiinni, entäs sitten tämä joka myöskin on kaunis, sillä pistelen piirakkapohjaani reikiä, enää ei tarvitse haarukkaa käyttää:) nuo pari pikkuvuokaa olikin ennestään itselläni:)) tässä on vain osa kauniista tavaroista, lupaan näyttää teille ne kaikki myöhemmin:)
katsokaas vanhasta patjaraitakankaasta tehty henkarille päällinen, eikö olekkin hurmaava ja ihana idea kaikille, minusta se sopii täydellisesti tähän huoneeseen, tyynyjen ja tähtien värisävyjen vuoksi. Tuossa lampussahan se ei roiku enää, oli vain kuvauksen ajan:) Sinä ystävällinen myyjä, joka olit tehnyt näitä, niin otatko yhteyttä jos satut lukemaan tätä blogiani, olisin nimittäin halunnut vielä ostaa tähän kuuluvan sydämen . Niin että tulihan sitä jotain ostettua, vaikka tärkeämpää minulle olisikin ollut tavata useita blogiystäviä...mutta sanon vielä kerran ihana päivä!
ja lopuksi vielä ostin ihanalta ja herttaiselta myyjältä tämän tuikkulyhdyn, johon hän oli laittanut textin Follow your dreams

30 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Ihania ostoksia löytöjä teit Nurmijärvellä... minäkin joukon ihanuuksia sieltä löysin.

Esittely on tulossa myöhemmin. Sääli, ettemme tavanneet. Menimme ihan ristiin, Riitta kertoi että olit odotellut minua hetken aikaa, ja kun tulin paikalle siinä klo 12.20, niin olit mennyt. Ensi kerralla parempi onni ja suunnitelma, eikö vaan?!

Tapahtuma oli tosi kiva, vaikka sää olikin vähän kalsea, pääasia kuitenkin ettei satannut. Nyt olikin enemmän pihakirpiksella myyjiä verrattuna edelliseen kertaan.

Inkabella kirjoitti...

Oli ihana tavata! Minäkin tein löytöjä:)

Sari

Titti kirjoitti...

Voih, -minäkin niin toivoin pääseväni tuonne kirppikselle...
En saanut miestä lämpenemään ajatukselle. Itse en valitettavasti ajokorttia omista, eikä oikeastaan ole sellaisia ystävääkään jonka olisi voinut saada innostumaan mukaan, (kuskiksi...).
No, onneksi on edes nämä blogit joissa pieneksi hetkeksi pääsen mukaan tunnelmaan...
Ihanuuksia olet löytänyt!! =)

Sirkka kirjoitti...

Elsa, Niinpä Riitalta heti sinua kyselinkin, kun kymmeneksi sinne tulimme, olisin kyllä voinut olla siellä itse vaikka kuinka pitkään, jos olisin yksin tullut...mutta kun hän istui autossa ja odotti:) no onneksi ei käynyt tyyttään:)
Siellä olisi ollut kyllä vaikka mitä, mutta otin opistasi vaarin, eli varasin sen verran mukaani rahaa,ettei tullut ihan mielin määrin:)) Juu ensi kerralla toivotaan parempaa onnea näkemisiin.

Sari, Juu oli ihana tavata ja nauraa...näytähän sit joku päivä myös sinun ihanat löytösi:)

Anonyymi kirjoitti...

Olisinpa minäkin päässyt sinne, harmi kun asun niin kaukana. Ihania löytöjä olet tehnyt. Tuo taulu johon laitettu vuoka on kiva idea.

Sirkka kirjoitti...

Titti, Olisinkin niin mielusti tavannut sinut, onneksi kuitenkin itse pääsin tuonne mieheni kyydissä, sillä en minäkään kyseistä korttia omista, ainoastaan plussa kortit omistan:)
Niinpä sanos muuta,onneksi on nämä blogit, joista itsekkin seuraan toisten mitä ihanimpia ostoksia...mikähän niissäkin oikein kiehtoo...sitä joskus jään miettimään, mut en kovin pitkään:)

Marja Kristiina kirjoitti...

Oli tosi hauska päivä, totean vielä kerran! Ihana juttutuokio; hyviä ajatuksia, mukavia sanoja, paljon yhteistä kokemusmaailmaa.

Toivotan nyt jo mitä parhainta alkavaa viikkoa --- syyskuun ensimmäistä!!!

PS. Ja mitkä kauniit löydöt! Myyjänä en jotenkin osannut kierrellä itse tarpeeksi. Mutta Tarulta ostin lautasia, toiselta myyjältä kauniin kannun ja vielä Riitalta patakaapin, jota olen nyt kunnostellut.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva oli tavata sinut:) ja jutustella muiden tuttujen kanssa.
T.Puuvillapilvi

Sirkka kirjoitti...

Karita, niin oispa ollut mukavaa...onko siellä teilläpäin kirppareita, tai sit vois naapureiden kanssa yhdessä järjestää:)

Marja Kristiina, ju juttutuokio oli ihanteellinen...just!
Mukavia ostoksia olet sitten sinäkin löytännyt , ei sitä oikein kunnolla pääseekään kun on itse myyjänä,,
mut tuo patakaappi oli varmasti mieleinen, saas nähdä loppusivalluksia mitä olet saanut sitten aikaiseksi.
Elokuun viimeistä viedään ja hyvää tätä iltaa sekä alkavaa kirpsakkaa syyskuun alkua.

Sirkka kirjoitti...

Puuvillapilvi, Voi kiitos samoin ja kaikkea hyvää Sinulle toivotan, iloa ja Onnea.

mimosamamma kirjoitti...

Olet Sirkka löytänyt todella kauniita esineitä:) Vuokataulu on kiva, tuollaisen voisi jopa pystyä itsekin värkkäämään...
Ja tuo vati, muistin kuvastasi että minulla on jossain kaapin uumenissa samanlainen, jalallinen hiukan erimalliset kahvat. Haa, täytyykin etsiä se:)Kiitos taas kuvistasi!

Marja

Sirkka kirjoitti...

Marja, Kiitos , minusta nämä ovat pieniä ostoksia, mutta sitäkin rakkaampia...melkein jokaisessa on se että niissä on näiden ihanien ihmisten kättensä jälki, jota arvostan suuresti ja pienet asiat tekevätkin niistä suuria...
minullakin on noita tinavateja kätköissäni, mutta tämä jossa nämä enkelinpäät viehätti minua.

titta kirjoitti...

Kauniita löytöjä ja mukavalta kuulosti päiväsi :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanuuksia löysit sinäkin Nurmijärveltä tänään! Olin itsekin siellä, mutta vasta yhden maissa ja ihastelin noita piirakkatauluja, henkareita, sydämiä ja tyynyjä. Sää vaan oli niin viileä, että piti siirtyä sisään ihastelemaan(liian vähissä vaatteissa lähdin, kun kotiparvekkeella oli niin lämmin).
Olin jo jonkin aikaa haaveillut Housedoktorin valkoisesta peilistä ja nyt sen sain. Monessa blogissa on esitelty ihania lokerikkoja ja Wanillassa silmiini osui vanha pieni kaappi, josta puuttui ovi mutta hyllyistä muodostui jännä lokerikko. Molemmat löysivät oivat paikkansa kodistamme, samoin kuin "kauan kaivatut" pieni Madonna patsas ja Greengaten pieni, kukallinen, punavalkoinen kannu.
Syksyisin terveisin Ann

Peikonlehti kirjoitti...

Ihania löytöjä olet tehnyt, itsekin haveilen joskus meneväni samaiseen tapahtumaan =)

Sirkka kirjoitti...

Ann, Oispa nähty:)noin puolenpäivän maissa minäkin lähdin sieltä, olin ollut jo parisen tuntia...kyllhän siellä olisi tehnyt vaikka mitä ostoksia, kaikki oli niin kaunista:)
Ihania ostoksia olet sinäkin saanut itsellesi...mieltä ylentävää ja mikä ihaninta jos on jo kauan haaveillut jostain ja sit saa sen!
Mukavaa alkavaa syyskuuta sinulle, uudet tuulet puhaltaa:)

Pekonlehti, niin kllä näitä tapahtumia riittää ympäriinsä, kannattaahan aina menä jspa jotakin pientä kivaa löytyisi:)
Kaunista syyskuun alkua sinulle:)

Sirkka kirjoitti...

anteeksi nuo kirjoitusvirheeni, olin just menossa nukkumaan:)

Mari kirjoitti...

Teillähän on ollut oikein kokoontumisajot:) Aivan varmasti on ihana paikka... Joskus on pakko päästä. Kauniita kuvia taas Sirkka.

Mari

Nicole kirjoitti...

Siellä olisi ollut ihana olla mukana! Kauniita tavaroita olet ostanut!
Minulla on pieni yllätys sinulle blogissani!

Anonyymi kirjoitti...

sinullapa on ollut monella tavalla rikas päivä tänään. ja kun katselet sitten noita osteluitasi, niin sen helposti muistat.

mukavaa viikon alkua!

maano kirjoitti...

ihania löytöjä .. siellä on tainnut olla usea täältä blogimaailmasta :) , olisinpa minäkin :)

Sirkka kirjoitti...

Mari, oi jospa oisit ollut mukaana...

Huset på landet, KIITOS, yllätyksestä, laittaa miettimään...

Kati, niinpä näitä katsoessani muistelen keneltä ne ovat...

maan, sinutkin olisi ollut kiva tavata...ehkäpä joku toinen kerta.

Krisse kirjoitti...

Eikä... ihania ostoksia. Tuo madonna taulu.. aivan ihana...
Ja kaikki muukin. Kiitos taas kauniista kuvistasi!
-Krisse-

Sirkka kirjoitti...

Krisse, ihanaa , että sinäkin pidät taulusta...minä sitä silloin vain kerran vilkaisin, ja se oli siinä, minusta se sopii just niinkuin aikaisemmin olin sanonnutkin, siihen mihin sitä ajattelin ja ajattele se on ollut Riitalla ja hän on sen maalannutkin,, tunnearvoa.

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Kuulostaa ihanalle ja näyttää myös, joskus tarvitaan vaan hyvää seuraa ja paljon ostoksia.
ilona

Sirkka kirjoitti...

Ilona, Juu molemmat on tärkeitä tässä elämässä:))

taburetti kirjoitti...

Voi ihania ostoksia!!!
Sinne olisi ollut mukava tulla....
mutta flunssa on vienyt voimat.
Seuraavalla kerralla.... toivotaan.

Ihanaista uutta viikkoa sinulle!!!
Jaana

Anonyymi kirjoitti...

Hei Sirkka,

tunnistin kuvasta tekemäni patjakangashenkarin ja muistin sinutkin. Tuosta sinisestä kankaasta ei ole tällä hetkellä valmiina sydäntä, mutta onneksi sitä on sen verran varastossa, että voin ommella. Henkareita on jäljellä 2 kpl. Laita sähköpostiin viestiä. ritva.orling@elisanet.fi

Terkkusin Ritva

Sari kirjoitti...

Jostain eksyin blogiisi ja ilahduin. Onpa taas kerran ihana sisustusblogi suosikkilistalleni lisättäväksi :-)

Kirppislöydöistäsi erityisesti tuo kolmiulotteinen taulu pienine vuokineen jäi mieleeni. Ja antoi heti inspiksen, sillä minulla on tuolla autotallissa laatikollinen erinäisiä pieniä ja vanhoja rautaesineitä, joita voisikin vaikka tuolla tapaa laittaa esille :-)

Sirkka kirjoitti...

HUSET PÅ LANDET, KIITOS SINULLE ANTAMASTASI TUNNUSTUKSESTA.