maanantai 25. elokuuta 2008

pientä puuhastelua

Tänään olen vaihtanut astiat tähän kaappiin...hyvin hitaasti ettei vaan menisi rikki:) ...olisittepa nähneet sen aikaisemmin, kun siinä oli paljon astioita, niin piti hiukan pohtia mihinkäs saan ne mahtumaan...eikö olekkin tuttua. Olisipa ystävät nyt tulleet, niin pöytä olisi ollut katettuna, kyllä siinä naurussa olisi ollut kaikkien suut..kaamea vuori pöydällä..no niitä sitten pikkuhiljaa..en kyllä saanut kaappiin mahtumaan ovat nyt yläkerran pöydällä osa:) Täytyis ja pitäisi tyhjentää kaappeja taas...Nyt puhti loppui.
Tulikin sitten tyttäreni käymään, juuri kun olin saanut kaiken raivattua alta pois... niin tätä nyt katselen paljon rauhallisimman mielin ja seuraavan kerran vaihdan tähän astiat kuukauden , kahden kuluttua en siis niitä samoja. Näin saan vaihtelua tähänkin kaappiin:)
matonkin kaivoin kaapista, syksyn värejä hiukan... vaihdellen tyynyjä, torkkupeittoja..en mitään sen ihmeellisempää.

16 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Kylläpäs sinulla on kaunis kaappi!!!Voi kuinka tuollainen sopisi myös meille, huoh...kauniit astiat täydentävät kokonaisuuden, juuri tuollaiset lautaset ym. kuuluvat tuon kaapin hyllyille:))

Marja

Sirkka kirjoitti...

Voi kiitos Marja ystäväni, just ajattelin mennä katsomaan kauniita unia...katsonpa olisiko kukaan hipsinyt tänne.. , ai kuinka ilahduin, nyt varmaan näenkin niitä:)
Kiitos sinulle ja huomiseen:)

Elsa kirjoitti...

Mietinkin juuri mitähän se Sirkka on puuhastellut... eipä enää tarvitse ihmetellä... kaapin sisustuksen vaihtoviikot meneillään :))

Kaunis kaappi kauniine astioineen = hurmaava kokonaisuus!

- Elsa

Peikonlehti kirjoitti...

Kaunis kaappi ja kauniisti asetellut astiat =)

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Suloinen kaappi, kauniisti patinoitunut. kummasti tämä syys muuttaa ajatuksia ja kaipaa jo lämpimämpiä värejä.
ilona

Olivieno kirjoitti...

Kaunis kaappi. Onko siellä takaosassa hyllyä jokin lista kun saat pidettyä lautaset tuolleen nätisti?

Marja Kristiina kirjoitti...

Aivan ihastuttava kaappi! Kaunis astia-asetelma on ihan täydellinen piste täydellisen i:n päällä.

Minua joskus mietityttää, missä sellaisessa kodissa säilytetään kaikkia keittiötavaroita ja astioita, jossa ei ole ollenkaan yläkaappeja vaan vain hyllyt... Systeemin täytyy sitten olla toisenlainen.

Mukavaa päivää!

Tiina kirjoitti...

Tosi kaunis kaappi ja sisältö erityisesti... täällä vähän samanmoiset "siirtelyhommat" menossa, ruusuastiat kaappiin ja muuta tilalle... mukavaa päivää Sirkka!!!! :) tiina.

Sirkka kirjoitti...

Elsa: Kiitos ystäväni mietinnöistäsi, otin ne ilolla vastaan..no ei tässä ihan koko päivää sentään mennyt...mut kyllä välillä tuskaannuintaravarapaljoudesta:)
kuitenkin ovat niin kauniita ja pidän niistä et en vielä ainakaan raaskis kirppikselle..

Peikonlehti: :)) tulinkin just hammaslääkäristä, matkalla mietin teitä kaikkia...nimet on hyvin jäänyt mieleen, sit kun muistelin sinun nimeäsi, niin alkoi hymyilyttämään, onko sinulla muuten toista nimeä:) vai kutsunko aina tuolla:)

Ilona: Juu syksy tuo tullessan ajatuksiin muutoksia...aivan niinkuin kaikki vuodenajatkin konsanaan, hyvä niin..niin ei tule tallattua tasaiseen tahtiin:)

Olivieno: Juu on laitettu jokaiselle hyllylle taakse rima, johon noi lautaset sitten nojaavat, etteivät karkaa sieltä:)

Marja-Kristiina: Kiitos iahduttavista sanoistasi, minun ystävälläni on kuvailemasi kaappi ja hänellä on ne aina käytössä, eivät pääse pölyyntymään, lisäksi hänellä on myös umpiastiakaappi, sisältöineen, joita sitten harvemmin sanoo käyttävänsä. Minusta se aon aivan ihastuttavaa.

Tiina: Sain lehtesi eilen vasta...
onpa nyt muuttunut paljon siitä, eikun vaan uusiksi:))

Mukavaa päivää kaikille ja kiitän teitä paljon kun liikenitte käväistä, iloa ja onnea tähän päivään!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kaappi sinulla ja sisältö kans.

Terkuin Karita

Mari kirjoitti...

Ihania kuvia aina ja aina ja aina... Tuo matto on kaunis, ja niin on kaappikin. Töissä olen ja väsyttää, juhlin liian myöhään synttäreitäni:)) Mukavaa tiistaita Sirkka:)

Mari

Sirkka kirjoitti...

Karita: kiva kun poikkesit ja pidit, niin tähän onkin sitten kiva laitella ja vaihdella aina mitä milloinkin, nyt se on ja sit taas myöhemmin..))

Mari: Voi lämpimat halaukset sinulle ja Onnea sylintäydeltä...no otat pienet nokkaunet takahuoneessa salaa:) tai ajattelet niitä ihania juhliasi.

Merja K kirjoitti...

Kauniisti olet kaapin järjestänyt. Astiat pääsevät kauniisti oikeuksiinsa. Iloista tiistaipäivää!

taburetti kirjoitti...

Heissan Sirkka!!
Piti tulla kurkkaamaan mitä uutta täällä ja .......
täältähän löytyi aivaaaan ihastuttava kaappi ja ihanat astiat siinä, siis en voi kuin huokaista!!
Sivuillasi on aina sitten kaunista katseltavaa, täällä silmä ja sielu lepää!!

Ihanaa tiistaita sinulle Sirkka!

terkuin Jaana

Anonyymi kirjoitti...

Hei, on jäänyt monta kommenttia väliin mutta parempi myöhään... aivan hurmaavan pienen kaapin olet valinnut itsellesi lahjaksi.
Hyvä idea tuo tähtivyö; olen jo pidemmän aikaa etsinyt inspiraatiota kaivaa ompelukone esille, tätä voisi kokeilla.
Tuo astiakaappi sitten vasta upea onkin! Meillä on miehen mummolta saatu vähän vastaavanlainen kulmakaappi, jossa on ovi ylhäälläkin mutta väliin jää avoin tila. Se on kauniin vihreä, upein kukkamaalauksin. Meillä ainoa paikka sille on ollut pojan makuuhuone mutta seuraavassa asunnossa se saa kunniapaikan keittiöstä (eli asunto valitaan sitten keittiön mukaan:). Yläoven voisi sitten jättää auki ja järjestää sisään ja välitilaan jokin kiva asetelma astioista. Näen kaapissa nyt ihan uuden mahdollisuuden! Kiitos ihanista kuvistasi!
t. Ann

Sirkka kirjoitti...

Merja K, Kiitoksia, tähän on mukava aina silloin tällöin vaihdella:)

Jaana, pidän siitä itsekkin,sinne alakaappiin saa vielä paljon piiloon aiaks tilava...Kiitos kauniista sanoistasi ja nauti illastasi.

Ann, Kivaa kun saat jotain pikkuvinkkejä kuvistani, itse en oikeastaan ajattele mitään..laitan aina vaan jotain esille mistä itse pidän ajattelamatta sen kummempia, ja sit vaan räps ..se on siinä:)
Olettekos ajatelleet muuttoa..pois Helsingistä vai..unelmoitko:)
Kiitos että viihdyit kuvieni parissa.