perjantai 8. elokuuta 2008

Pöytä

Näitte pöytäni jonkin aikaa sitten...ja vain hetken se sai kodissamme vierailla:) Niinkuin kerroin teille aikaisemmin , että sen värisävystä en oikein pitännyt , mutta laatikot sinä olivat mieleisiä eli niitä jäänkin kaipaamaan...ja niin se vaan on , että mikä minua häiritsee niin se saa väistyä. Poikkesin lempiliikkeeseeni , silloin mielessäni ei ollut koko pöytää...mutta SE OLI SIELLÄ. Rakkautta taas ensisilmäyksellä, silittelin sen kaunista maalipintaa...ja parasta oli se että värisävy on just se OIKEA mitä olen hakennut. Pöytä on 1900 luvun alkupuolelta... ja klaffit saa molemmin puolin alas. Nyt voin sanoa teille , näitä en vaihda, ne ovat tässä ja nyt! Miehet kun toivat ne kotiini, niin pöydässä oli mustat tassunjäljet heidän käsistään, joita he pahoittelivat ja uskoivat sen lähtevän pois pesemällä, johon minä kerran nieltyäni..sanoin ei haittaa pyyhitään , se vaan lisää ajanpatinaa:) ja sainhan miehille suupielet hymyyn. Ja lähtihän ne jäljet.
tuolit ovat myös aivan ihanat...ne olivat siinä pöydän ympärillä ja olihan ne saatava, koska mielestäni ne sopivat niiiiiin hyvin yhteen.
tässä tyyny, jonka olen Tukholmasta ostanut kymmenisen vuotta sitten, jossa samaa sävyä kuin Marja Kristiinan ihanassa tötterössä, pöydällä myös hänen kaunista paperia johon ne oli kääritty ja samaa löytyy hivenen myös tötterön sisältä...että hän osuikin nappiin:) Olisin voinut toki laittaa sen vielä tuohon paperin päälle, mutta kun en hoksannut, niin se olisi ollut kuin piste i:n päällä.
tässä taasen on ollut Vivantesta ostamani ruukku ja tämänkin paketin olen säästänyt sen kauneuden vuoksi ja laittanut sisälle laventelin oksia.
tässä eilistä hääpäivä rekvisiittaa...päivämme oli onnellinen ja kaunis sellainen.
Kaunis kiitos kaikille onnittelijoille.

19 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

Tuo pöytä on mahdottoman kaunis, hieno löytö... huoks.. miten upea kokonaisuus..

titta kirjoitti...

Pöytä on aarre! Tiedätkös se taitaa olla minun klaffipöytäni serkku, ihan samanlainen, hieman syvempi. Ja tuolit ovat aivan yhtä kauniit kuin pöytäkin :)
Titta

Mari kirjoitti...

No voi sun kanssas! Oli ihana se aiempikin pöytä, mutta nyt olet löytänyt varsinaisen aarteen:) onnea sen johdosta. Ihanaista perjantai-iltaa. Nyt takaisin villasukkia kutomaan...

Mari

Elsa kirjoitti...

Aah ja oih ja syvä ihailun huokaus! Lumoavan kaunis pöytä tuoleineen, toden totta. Erittäin onnistunut löytö. Huonekaluostoksillakin pätee tuo rakkautta ensisilmäyksellä, kyllä sen tietää onko tämä tarkoitettu minulle vai ei. Ja tuo on ehdottamasti Sinua.

Viikonlopputerveisin,
Elsa

PiaMaria kirjoitti...

Olen taas aivan myyty...kuvasi ovat upeita, ja tuo pöytä on IHANA!!!!! Mikä löytö!?!!

Onnea sinulle!

Haleja Pia

maano kirjoitti...

upea löytö .. ja onnittelut jälki käteen

Anonyymi kirjoitti...

Pöytä on ihan suunnattoman kaunis! Olet sinä aikamoinen aarteenmetsästäjä.

mimosamamma kirjoitti...

Hei Sirkka!
Kaunottaren olet tosiaan löytänyt:)
Kyllä sen tietää sata varmasti milloin se oikea jota ei vaihdeta, osuu kohdalle:) Tämä pätee niin miehiin kuin kalusteisiin:)
Kaunis hääpäivä teillä on ollut:)

Jatkukoon viikonloppunne yhtä ihanissa merkeissä:)
t.Marja

päivi kirjoitti...

sirkka , sinulla juuri unelmieni pöytä.. pyöreää haen mutta täältäpäin tuurissa sellainen vanha löytää..
nuo tuolit myös kauniit..
mukavaa viikonloppua teille onnellisille!
terkuin päivi

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on niiiin suloinen pöytä ja nuo tuolitkin todella kauniit. Ihana ruokaryhmä kauniiseen kotiisi!
Kun viittasit entiseen pöytään, lähdin selaamaan blogiasi ja löysin lisää hurmaavia tarinoita ja kuvia. Mm se, kun olit heinäkuun alussa kirpparilla myymässä; minä ostin noihin aikoihin Hietsun kirpparilta pienen vanhan valkoisen keittiön hyllyn oikein iloiselta myyjältä. Jäin kaupanteon jälkeen miettimään, että kumpihan meistä oli tyytyväisempi; myyjä, kun sai hyllyn hyvään kotiin vai minä uudesta hyllystäni:)
t. Ann

Tiina kirjoitti...

Kaunottaren olet löytänyt, aivan ihana!!! Kaikki muukin taas niin kaunista... :) tiina.

Sirkka kirjoitti...

Voi kuinka ihanaa, että olette kaikki samaa mieltä kanssani, en kyllä muista koska viimeksi olisi näin nopea vaihto tapahtunut...ei ei ihan heti ei tule mieleeni:)
Nyt täytyisikin se saada uuteen ihanaan kotiin, tulisi vähän tilavampaa se kyllä kovin kaunis on ettei se minua haittaa vaikka tuossa rappusten alla nököttääkin ja voinhan aina vaihdella pöytien paikkaa:D
KIITOS TEILLE IHANISTA SANOISTANNE!


ANN,
Tosiaan heinäkuun 8p ja 15 p olin hietsun kirppiksellä myymässä ja myin kuin myikin siellä pienen valkoisen hyllyn, jonka saa seinään kiinnitettyä, kaunis kuin mikä.
Sanoinkin siellä mutamille että ihanaa kun se pääsee hyvään kotiin.
Ilo siellä olikin ylimmillään kaikki ihmiset niin ystävällisiä ja hauskuutta riitti, kuten jo kerroin aikaisemmin kun olin siellä.
Olisi pitännyt sanoa Sinulle, että nimeni on Sirkka, sinisenoventakana:D

Sirkka kirjoitti...

PS: TARKOITAN SITÄ EDELLISTÄ PÖYTÄÄ, UUTEEN KOTIIN:D

Nicole kirjoitti...

Oi täällä on taas tapahtunut vaikka mitä!
Myöhäiset onnittelut hääpäivän johdosta! Ja palkinto-tötterösi on niin ihana, niin ihana...
Ja mitä voisin sanoa pöydästä? Se on aivan täydellinen!! Kaunis...Ja et tarvitse maalata sitä edes! Tuolit ovat yhtä kauniit nekin! Upea löytö!

Jaana kirjoitti...

No siinä se sitten on! Pöytä, jollaisesta minäkin haaveilen. Laittaisin keittiöön aputasoksi ja "puolikkaat" alas. No, minun metsästysretkeni saa jatkua... :)

Heidi kirjoitti...

Kaunis, kaunis pöytä.

...ja jälleen niin upeita kuvia.

Kiitos sinulle <3

Riikka kirjoitti...

Voi minkä ihanuuden olet löytänyt.Täydellinen pöytäryhmä!

Tuosta muistinkin,että minullahan on yläkerran varastossa vähän samantyyppinen(ei kylläkään pyöreä,mutta jatkettava) vanha pöytä tyhjänpanttina.Täytyypä kaivella se sieltä ja katsella josko sille löytyisi käyttöä,tai sitten laitan ihanuuden eteenpäin...;)

-Riikka-

Maria Kiiveri kirjoitti...

Terve Sirkka!
Mä olen aivan samaa mieltä sun kanssa, tämä uusi pöytä on parempi:) Se on todellinen helmi ja istuu sinne teille kuin nenä päähän.
Saako olla utelias, mikä on se noin kiva kauppa mistä löytää tuollaisia aarteita?
Ai niin ja ihana tuo "etanajuttu", nauroin täällä itsekseni.. Hauskaa Elokuuta sulle:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana pöytä ja tuolit. Tulee vain mietinneeksi että kun näitä ihania blogeja kattelee, ja kaikkien ihania ostoksia, kun ostoksia satelee kuin maitoa kaupasta. Että onko edes rahalla väliä kun ihanan löytää, hirvittääkö joskus maksaa ihanasta, vai onko kaikki löydöt jonkun tekemäsi budjetin sisällä???Että tämmöistä mietin....