lauantai 26. heinäkuuta 2008

Alakerta

No niin jatkan siihen mihin eilen jäin..eli eteisestä eteenpäin.siis eteisestä heti vasemmalla on meidän sohva, pöytä aika kookas sellainen..ja mikä ihaninta kaksi suurta vetolaatikkoa, jotka ovat täynnä:)
sohvan takana tämä lintuhäkki, linnut kyllä lentelevät vapaina ulkosalla:) mutta tännekin saan aina silloin tällöin muutettua jotain, jota katson ohimennen.
oikealla onkin sitten ruokailupöytämme, josta on myöskin mukava seurata luontoa ja sen vaihtuvuutta ja mikä ihaninta lintujen kylpemistä ym.. Kukat pöydällä on ystäväni Tepan tuomat minulle, Kiitos.
tässä astioille oiva paikka, kuvassa ovat vanhat Arabian astiasarjani, josta pidän tosi paljon ja se onkin saanut olla nyt tässä jo jonkin aikaa silmänilona ja aina toisinaan kattauksena.
ja tämä puulaatikko on meidän keittiön ylähyllyllä, katonrajassa...siihen olen kuivattanut hortensioita , . ja koska meillä on alakerrassa ikkunat koko seinän pituudelta, niin huone näyttää tilavammalta mitä se todellisuudessa onkaan...ja mikä minusta ihaninta ovesta suoraan pääsee pihalle..,jossa jardins du monde...

12 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Niin ihanan näköistä teillä on... silmä oikein lepää. Hienosti olet huushollisi sisustanut! Tuo iso peili on todella mahtava. Kiitokset ihailuhetkestä... mukavaa lauantaipäivän jatkoja! Toivotteleepi Elsa

Sirkka kirjoitti...

Elsa hei,
Niinpä meillä tälläinen pikkukoti, mutta kumminkin niin viihtyisä pesä jossa tunnemme molemmat onnen tunteen. Peilejä meillä on koska niillä saa avaruuden tuntua ja koska rakastan valon ja varjon leikkejä ja jälleen kerran sen sanon Valoa, se on minulle niiin tärkeä asia.
Huusholli on nyt näin, mutta pienillä elementeillä syntyy aina uutta ja koska on kesä niin ulkoa saa aina kukkia maljakkoon, vaikkakin minulla täytyy niitä olla koko vuoden ajan ja aina, kynttilöistä puhumattakaan.
Olen tosi kiitollinen, että sairastelusta huolimatta jaksoit poiketa, kiitos Sinulle ja mitä parahinta iltaa.

tittas kirjoitti...

Ei voi kuin kiitellä näistä kauniista kuvista.
Terkuin Titta

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Ihanan avara alakerta! Ja ikkunaa seinän täydeltä, just on makuuni. Kaunis koti teillä;-)

päivi kirjoitti...

kaunista kotiasi taas ihailemassa... mukavasti olet sen laittanut ja viihtyisin kyllä pitempäänkin kuin vaan soffan nurkalla katseluhetken...yritin nyt olla ryttäämättä kauniita tyynyjäsi!
pidän tästä avaruuden ja valoisuuden tunteesta...
tuo astiakaappi myös kovasti mieleeni, jotenkin tutunkin oloinen se on?
kauniilla astioilla se on täytetty...tunnelmallista!

mukavaa sunnuntai päivää sirkka sinulle!

Sirkka kirjoitti...

Titta,
Kiitos itsellesi , kun kerkisit piipahtamaan,

aatulan äiskä

avaruudesta en tiedä, mutta ovista ulos ja piha jatkuu...
Kiitos.

Päivi

Ihan vapaasti täällä
liikkua saat ...siitä iloa saan

astiakaappi on Hollannista samoin kuin olkkarinpöytäkin,,kesti muuten puolisen vuotta odottelu..siitä on jo joitakin vuosia aikaa,,olen niitä pyyhkinyt niin että ei enää tuntisi ,,siis silloin kun meille tulivat. hi taas jälleen sanon pidän niin siitä että elämisen jäljet näkyvät, sen kuitenkin haluan sanoa, että mielestäni vaalean kodin tulee olla siisti..tyyni ja rauhallinen valoisa ja lämmin.

Riitta kirjoitti...

Minäkin tulla tupsahdin
olohuoneeseenne sekä keittiöönne ihailemaan
näkymiä, ei voi muuta sanoa kuin,
kaunista on!
Täsmälleen sama astiakaappi löytyy myös meiltä:)
Aurinkoista sunnuntaipäivää!

MarijaMaiju kirjoitti...

On niin kaunis koti teillä, että voi jestas! Tuo eteinenkin on niin sievä:) Ja olkkarista puhumattakaan;)

Lämmintä sunnuntaita!

Mari

Huset på landet kirjoitti...

Siis aivan ihania kuvia! Valkoinen unelma...

tiina kirjoitti...

Kauniita kuvia... taas ja aina!!!
Täällä vain toistan itseäni... kun ei muuta tule mitään mieleen, kun se näin vaan on!!! Jotenkin tulee niin ihanan "utuinen fiilis teillä"... kaunista!!!!
tiina. :)

Marja Kristiina kirjoitti...

Voi Sirkka, miten kaunista, harmonista ja eleganttia *jättihuokaus* Voisin katsella näitä kuvia koko päivän. Ruokapöytä on taivaallisen ihana, ja tuo englantilaistyyppinen takka!!! Ja tietysti astiakaappi.. ja .. ja..

Täällä siis sitten istun ja puhkun, ja tahtoisin HETI myös alkaa sisustaa uudelleen omaa lukaalia. KIITOS inspiraatiosta!

Sabuska kirjoitti...

Niin kaunista ja tunnelmallista!
Ihan meinas jo rupea kaduttamaan oma päätökseni selkeyttää/vähentää sisustustamme ;-)
Kaunista ja aurinkoista viikkoa!