tiistai 29. heinäkuuta 2008

laventeli

Tänään on päiväni ollut aurinkoinen , lämmin kaunis iloinen ja Onnellinen ...
ja juuri äsken luin muutamia kommenteja ...lisäten , Kiitos Heidi sanoistasi , niin toivon ainakin, että edes muutamat ihanaiset kuviani katsoessaan saisivat mielihyvää näistä kuvistani, jotka tulevat tunteistani päivän mittaan... itsekkin saan todella paljon iloa ja hyvää mieltä seuratessani toisten juttuja ja ottamiaan kuvia ...Kaikille toivon iloa ja Onnea sekä Laventelin tuoksua...sikäli mikäli pitää siitä:)
pidän paljon laventelista, sen huumaavasta tuoksusta rauhoittavasta väristä sekä kauniista kukinnasta, kunpa sitä kasvaisi Suomessakin villinä:) ikkunalaudalla sisällä tässä purkissa se on kuivattuna, pidän myös sitä kuivattuna liinavaatekaapissani...
kylpyhuoneessamme on myös laventelia...pidän myös näistä pulloista.

13 kommenttia:

tittas kirjoitti...

Heissan, mukavan näköiset pullot. Minäkin pidän laventelin tuoksusta. Eräs ystäväni sanoi, että se on tunkkainen, no nenät ovat erilaisia ;)
Titta

MarijaMaiju kirjoitti...

Minäkin pidän noista pulloistasi:) Tosi kauniit.. Laventeli on myös minun lempparituoksu ja kukkasenakin kaunis! Kauniita unia:)

Mari

Heidi kirjoitti...

Oi, laventelin tuoksu on niin huumaavan ihanaa <3

Kiitos kun jaksat niin usein päivittää blogia meidän muiden iloksi..

Heidi
<3

PiaMaria kirjoitti...

VOi kun vielä älyisin keväällä istuttaa laventelia.....ehkä ensi vuonna .....muistutatkos minua? :o))

Haleja Pia

Possumamma kirjoitti...

Lidlin laventelintuoksuinen tiskiaine tuoksuu todella hyvälle, on ihan pakko sitä joskus käyttää, jotta saa tiskailla suupielet korvissa, vaan vakiokäyttöön en voi ottaa, koska on liian vahvan tuoksuista meikäläiselle / mun romulle päälle:(

Hanneloore kirjoitti...

Hei Sirkka.

Aivan ihastuttava tuo ruukkukokoelma.. Ja tuossa kissakuvassa on tuo puolipyöreä ovimatto. Olen etsinyt sellaista täältä länsisuomesta päin muttei ole tullut vastaan. Mistä olet omasi hankkinut?
Aina kun katselen blogiasi niin tekee heti mieli maalata täällä kaikki valkoiseksi;) Ei voi kun ihailla kotiasi ja toivoa että joskus oma koti näyttäisi yhtä kauniilta. Ensiaskeleet on otettu kun maalasin erään vanhan kaappini valkoiseksi ja siitä tuli aikas kiva.
Mutta nyt pitää mennä nukkumaan..
Kuulumisiin,
Hanna

päivi kirjoitti...

täällä laventelin kasvattaja toivottelee sirkalle hyvää yötä!

ja laventelin tuoksuisia unia....

t.päivi

Piipa kirjoitti...

Suloisia pulloja ja kauniita ja rauhallisia kuvia!

Elsa kirjoitti...

Sirkka, kiitokset kommenteistasi! Laventelin tuoksu on ihana ainakin kuivattuna. Onko tuoksu erilainen livenä? Täytyy varmaankin ryhtyä tutkimaan miten laventelia kasvatetaan? Ihanko siemenistä homma lähtee liikkeelle? Kauniita laventelimaisia unia, Sirkka! Toivottelee Yökukkuja-Elsa

Sirkka kirjoitti...

Kiitos teille kun poikkesitte, otin ilolla teidät vastaan.

HANNA
ovimatto on ostettu Helsingin keskustasta, kaiken ei tarvitse mielestäni olla valkoista, mutta jos itse tunnet sen et se on Sinun juttusi, niin silloin tietenkin, mut vain jos ja kun sen tuntee omakseen, hetken mielijohteesta ei mielestäni kannata poiketa omasta värimaailmastaan...näin on käynyt muutamille ystävilleni, jotka hurmioituaan ihastelevat ja sitten laittavat oman pesänsä vaaleiksi, eivät sit kumminkaan pitemmän päälle ole viihtyneet, siksi aina painostankin että kuuntele sydämesi ääntä ja pidä vain se oma värisi niin se on parasta kuitenkin.
Aurinkoista päivää Sinulle.

PIA,
Toki muistutan heti kun omani lumen alta pilkistää:))ELSA
Mielestäni tuoksu on erilainen livenä, kuin kuivattuna...
kuivattuna en sitä nuuhkaisekaan vaan se saa olla rauhassa, ja tuskin tunnen sen tuosua ilman nuuhkimatta...kun hipaisen hiukkasen sen kauniita kukintoja niin silloin sen tuoksu on minusta niin ihana...itse olen ostanut sen taimena, mutta saanut sen talvehtimaan...ihailen Suuria laventelipeltoja, niitä jaksaisin katsella piiiiitkääään.
Luulen että PÄIVI olisi kasvattanut siemesestä, kysäiseppäs häneltä.
Aurinkoa päivääsi, sehän se jo meille paistaakin.

maano kirjoitti...

ihania kuvia jälleen ..niinku sinullla aina .. :)

Sarppa kirjoitti...

Täällä myös pidetään laventelin tuoksusta... nuuh...kauniit pullot sinulla ja minä ilahdun aina kauniista kuvista, kun itse olen aikasta huono kuvaaja..
oma laventelini ei voi hyvin, lienee saanut liikaa vettä..

tiina kirjoitti...

Kauniita kuvia ihailemassa täällä ja nuuhkimassa laventelin tuoksua. tuo ruukku oli kyllä niin soma että jos oikein toivoisin lentäisiköhän se yön aikana Mustikkamäelle? ;) No, ei varmaankaan... hih, suotakoon sen levittävän suloista tuoksuaan teillä jonne se kuuluukin, terkkuja. tiina :)