tiistai 8. heinäkuuta 2008

Tänään olen ollut koko päivän ulkona 8 tuntia, nimittäin ollut myymässä kirppiksellä, sain kuin sainkin yli puolet myytyä tavaroistani, en kuitenkaaan mitä just ostin Italiasta :)) Olin yksin...ja jätin pöytäni hetkeksi ja lähdin shoppailemaan.:) ostin nämä kaksi , tuota vanhaa posliinista Melita suodatinta minulla ei vielä ollutkaan ..mieheni sanoi, no nyt on sekin , mut ei oo kauaa:)) näin sanoi. arvatkaako naurattiko, noh kyllä se muuten työstä käy tuo myyminen, eikä ollut jakkaraa mukana.. mutta ette voi uskoa kuinka hauskaa minulla siellä oli. Olin varannut valtavan kasan erivärisiä muovikasseja ja pehmeää valkoista paperia¨silkkistä tietenkin parasta laatua ..,joihin käärin asiakkaiden tavarat ja aina kysyin käykö tämän ja tämän värinen kassi, kun sinulla on kengät samaa sävyä tai laukku ym. oi olisittepa olleet mukana..taasen.. Koko päivä meni huumorilla ja kaikilla oli hauskaa...ym:))

6 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Juu olen palaillut taas blogimaailmaan, oli niin kauhea ikävä teitä kaikkia!!! Linkitän sinut taas sivuilleni, erehdyksissäni kun poistin kaikki suosikkini!

Ihana on edelleen tämä sinun blogisi, niin sielukas, kaunis ja täynnä elämää.

Haleja
Heidi

Huset på landet kirjoitti...

Vaikutta siltä, että sinulla on ollut onnistunut päivä! Sinulla oli varmasti ihania tavaroita myynnissä! Kiva, että sait jotain mukaan kotiinkin =).

Marika kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain

tittas kirjoitti...

Hellou sirkka, sitä on näemmä käyty Italiassa, ihania kuvia. Mukavalta kuulosti kirppispäiväsikin:)
Titta

Sarppa kirjoitti...

Kuulostipa päiväsi aivan ihanalle..

Sirkka kirjoitti...

Marika,

SUURKIITOS