lauantai 5. heinäkuuta 2008

Italia

Kaunis kiitos kaikille kauniista mieleenpainuvista sanoistanne. Matka Italiaan alkoi aamuyöstä 03.30 kotoa ..valvoin vielä klo 01.00 katsoen kotiamme , pihaamme, joka näytti mielestäni niin kauniilta , että tuli haikea mieli lähteä ..purin laukkuni ajattelin ottaa mukaan pelkät kengät ? sillä en osannut päättää...ajattelin teitä kaikkia ystävät hyvät ..sanat eivät riitä kertomaan..teihin kaikkiin olen niin kiintynyt.
Saavuimme onnellisesti kuitenkin perille, kiitos ! Malcesineen tuttuun turvalliseen paikkaamme, jossa olemme olleet jo useita kertoja, edelleen täälläkin olitte mielessäni ja ajattelen, että kuinka hauskaa meillä olisi rantakadulla kuljeskella käsikädeikkäin:)))))))) eikö olisi ihanaa...Hotelimme oli järvinäköalalla vuorten vuorien ympärillä kirkoa vastapäätä, jonka kellot soivat ihanasti usein , parasta musiikkia korvilleni..niin kaunista,. Voi luoja kuinka elämä on kaunista.
Aamulla sunnuntaina oli aamiaistarjoilu ja se oli aivan uskomaton , kaikkea mahdollista oli tarjolla, mitään ei uupunut ei mitään ja tarjolla oli shampanjaakin tai kuoharia, joka aamu..eihän päivä voisi siitä paremmin enää alkaa .. siis lomalla, eli päivä alkoi hyvin, matkamme jatkui kantosiipialuksella kohti Limonea ja sieltä Rivaan, joissa vietimme puolisen päivää kummassakin nauttien eli näin suurinpiirtein se meni ..jatkossa enemmän.
tässä ensimmäiset ostokseni ja kuinkas muuten kuin sydämiä tietenkin...kuva hotellimme parvekkeelta. jossa oli kirkko vastapäätä. Illalla näky oli uskomaton , kun kirkko oli valaistu ja vuorten rinteillä asuvat ihmiset kun sytyttivät valot, niin näky oli kuin joulunauha ympäri vuorten..taas tuli joulu mieleen keskellä kesää ja lämpöä + 35
vesi voitehista parasta ja niin kaunista..
tässäkin voisin asua ..

Lisää kuvia jatkossa, oli vain niin kova kiire tänne blog..toki kaikki tiedätte, kun tulee just kotiin matkalta..lopuksi haluan kiittää kuitenkin rakasta tytärtäni ja hänen ystäväänsä, kun he antoivat vettä kukilleni sillä aikaa kun olimme matkoilla. KIITOS.

7 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

Tervetuloa kotiin:)

Kuvittelen täällä mielessäni sitä joulumaista valaistua kirkkoa & vuorta, on mahtanut olla todella kaunista!

Mitäs muuta sieltä sun matkalaukusta löytyi, kuin nuo sydämelliset tavarat? ;)

Mari&Maiju kirjoitti...

Tervetuloa kotiin:) Italia on ihana maa, ja lentokoneella kaiken lisäksi niin lähelläkin...

Löysit varmasti kotiin vaikka mitä kivoja tuliaisia:) Kauniita kuvia!

Mari

tiina kirjoitti...

Tervetuloa Kotiin, Sirkka!!!
Mukavaa että matka meni hyvin ja oli lepoa sekä ihanaa ruokaa ja juomaa... :) terkkuja, tiina. :)

Mummi kirjoitti...

Oma koti kullan kallis.. vaikkAKIN MATKUSTELU ON MUKAVAA. kUVAT PUHUVAT PUOLESTAAN. kAUNIITA KUVIA. uSKON ETTÄ OLET NAUTTINUT MATKASTA.
hYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA. T. KRISSE

Sirkka kirjoitti...

Paljon kiitoksia kaikille tervetulo toivotuksista, niin täällä sitä taas ollaan nenä ruudussa, sanoinkin matkalla miehelleni, että olisi pitännyt ottaa kannettava mukaan:) johon hän olenko ihan tosissani..
Kyllä muutama ruusuaiheinen tuli mukaani possumamman toivomuksesta:)
Niin, Mari minustakin ovat nämä lyhyet matkat tosi mukavia ja muutenkin kaikki sujui niin hyvin.
Tiina, kyllä just sitä eli lepoa, ruokaa ja juomaa kaikki tekivät hyvää.
Krissemummi, kuvia tuli otettu useita satoja laitan ne kaikki blokkiini:)) ..oma koti kullan kallis= totta

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Tervetuloa lomalta! Ihania ostoksia ja kuvia Italiasta, kiitos!

Riitta kirjoitti...

Tervetuloa takaisin kotosuomeen!
Todella kauniita kuvia sekä ostoksia.
Kuulostaa siltä, että matkanne oli erittäin onnistunut, ihanaa.
Leppoisaa sunnuntaita!