keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

tuolinpäälliset

Tässä tuoleihin laitettu irtohuput, näinkin voi vaihdella ja saa ilmettä sisustukseen:) olenkin päätynyt etten hankkisikaan uusia tuoleja, ellei nyt ihan sattumalta jotkut ihanat kävele vastaani :)
suklaakakkua kera mansikoiden, lasissa mehua leipäkori ammottaa tyhjyttään, joka on uusimpia hankintojani.
no niin nyt päästään asiaan.. nimittäin tämän vanhan valurautaisen jalan löysin antiikkiliikkeestä, joka lojui siellä yksinään nurkassa katsoen minuun ja minä siihen...se oli siinä ,rakkautta ensi silmäyksellä, jos niin voi sanoa.. en tiedä itsekkään mikä siinä viehätti..oiskos nuo koukerot, hi.. no mutta mukaanhan se oli saatava ja niin lähdimme käsikynkkyä molemmat...huh kuinka painava :) en minä, mut..kotiin se oli saatava hinnalla millä hyvänsä.
kotiin päästyäni se sai valkoisen maalikerroksen yllensä...ja välissä on vanha emalinen valkoinen kakkuvuoka ja ah niin kaunis Runkoruusuni sai arvoisensa jalustan.
tämä on pikku kasvihuoneestamme, jossa nyt tämä Italian tuliainen koristeena Ruusun seurana.

6 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Kiitos kaikille kommentoijille ja vierailijoille, jos poikkesitte.. Itse en päässyt kommentoimaan.. kaikille joille olisin halunnut, Sari,, tulen kommentoimaan kunhan pääsen. Joskus näinkin voi käydä, eihän sille mitään mahda...
Hyvää yötä kaikille, kauniita unia.

Elsa kirjoitti...

Taas ihanan kauniita ja romanttisia juttuja! Kirjoitat kivasti ja jouhevasti... Mukavaa viikonvaihdetta! Toivotteleepi Elsa

tiina kirjoitti...

Ihania juttuja taas Sirkka!!! Olen ollut poissa vierailuilta.. omasta koneesta meni laturinpiuha ja tähän teinien koneelle tuntuu aina olevan jonoa... ;) Mutta kohta olen taas paremmin "remmissä" mukana, terkkuja, tiina. :)

Marika kirjoitti...

Näyttävät kauniilta ja romanttisilta!

päivi kirjoitti...

ihania kuvia taas olet laitellut,
tuolit kyllä kuin uudet, kauniit kyllä minusta muutenkin!
pöydän päällä taas herkkuja ja silmänruokaakin...
kiitos sirkka kuvistasi!
kotisi uskomattoman kaunis, lisää kuvia haluaisin siitä vaan aina nähdä!

t.päivi

Piipa kirjoitti...

Ihastuttava blogi sinulla ja niin kauniita ja harmoonisia kuvia, että oikein silmä ja mieli lepää!!!
Tulipas hieno uusiokäyttö tuolle jalalle ruukun alustana!