keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Tänään aamupäivällä

Tänään aamupäivällä lähdin kauppahalliin nuuhkimaan ihania ruoka tuoksuja... samalla reissullani tapasin pitkästä aikaa ihastuttavan ystäväni ... oli oikein mukava nähdä ja vaihtaa kuulumisia ., muistathan viedä terveiseni:) Kiitos, niin minäkin. Hallissa oli monenlaista herkkua ja mukaani tarttui joitain...ja onpa siellä yksi ihana sisustuspuotikin Ranskalaista , Tanskalaista ym, mukavaa tavaraa :)..tällä kertaa ostin ainoastaan neljä kangas lautasliinaa, väriltään puna-valkoisia, syys lähestyy ja omput kypsyy:) Hui, ei nyt ihan vielä sentään, en ennustele moista, siis syksyä.
Sit hallista ulos päästyäni tori oli edessäni , arvatkaa vaan vierähtikö aikani siellä, kova kun olen puhumaan ja uusia tuttavuuksia solmimaan , niin mikä ettei:) ja niin tuli taas kassit täyteen kukkia, ihan kuin meillä ei niitä omasta takaa olisi . hi ja kyllä oli hankalaa bussissa nyssäköiden kanssa kukkien terälehtiä oli sitten käytävät ja penkit täynnä, kun meikä viuhahti, no tulipahan sekin onnibussi koristeltua.
Olikin jo iltapäivä kotiin saapuessa ja niin alkoivat pienet arkiset askareet...Tässä nämä Ranskalaiset lautasliinat, yleensä en tosin osta punaista, pöytätabletit ovatkin minulla entuudestaan, jotka olettekin jo aikaisemmin nähneet.
Kukkaloistoa torilta tänään, sai arvoisensa levähdyspaikan, toiset odottavat vuoroaan muualla:)
Tämän Pelargonian otin sisälle hetkeksi, katsomaan ruudun takaa kenen viereen menisi:)


Vanhat sokeripihdit, eilen kun olin kaupungilla ostin ne...ja vähän muutakin, niistä myöhemmin:)

10 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Hellou! Olet óllut puuhakas tänään, niinkuin minäkin. Joskus sitä energiaa ja intoa saa kummasti jostain syövereistä. Kaunis pelargonia, joka on muuten lempikukkani. Joskin olen jo tämävuotiset "tappanut", nyyh! Pitäisikin käydä vähän useammin kauppahallissa. Mukavaa keskiviikkoillan jatkoa! t. Elsa

Sirkka kirjoitti...

Elsa,
Hellouta! No enpä minä puuhakkuudestani tiedä, aina jotakin pientä.
Keväällä olen minäkin nuo pelargooniat hankkinut, siis nuo jotka ulkona ja nyt aloittavat uuden kukintansa, niissä vasta nuppuja niitä odotellessani kukkaan kauniiseen puhkeavaan hankin yhden tilalle jotta saan sitä sillä aikaa katsella kun nuo kohtapuoleen kukkivat. huh , olipa taas sepustus toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitin.
Onnellista matkaa Sinulle Tampereelle ja Saloon, minäkin olin
30päivä kesäkuuta Salossa, se oli paikka Italiassa:) Näin lähekkäin on Salo nimiset kaupungit:)
Samoin mukavaa illan jatkoa. iltahan on vielä nuori!

päivi kirjoitti...

ompas sinulla ollut ihana päivä sirkka!
rakastan myös valkeita kukkasia, valkeaa pelakuuta vain ei täältäpäin saa... ja arvaat missä hinnoissa ne meillä ovat?
ollapa kauppahalli missä pistäytyä... se vain päiväuni minulle on!

mukavaa ja touhukasta kuun viimeistä päivää sirkka sinulle... kiitos muuten käynnistäsi... ja kommenttisi on aina kuin runo!

kiitos ja halaukset niistä...
t.päivi

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Sirkalla on näemmä ollut oikein hauska päivä. Ihanaa kun päivät ja askareet ovat erilaisia eri päivinä... joskus tuntuu kyllä että kotiaskareet ovat ihan samat joka päivä ;-)
Kukat kauniita ja sokerisaksetkin Oivat..
Nyt ajattelin ehkä minä mennä Kamun viereen kuorsaamaan...ZZZZZZ
Öitä

tittas kirjoitti...

Yökukkuja täällä kurkkimassa. Mukava taisi päiväsi olla. Kaunis tuoli näkyy kuvassa, onkohan yksi niistä uusista?
:) Titta

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Kuulostaa täydelliselle aamulle, oikeastaan on taito nauttia kaikesta mitä kokee ja näkee. Olen jo myöhässä kirjoittelemassa, mutta kuitenkin ja aurinkoista alkanutta päivää!
Ilona

Riikka kirjoitti...

Sirkka, sinulla on todellakin taito nauttia elämästä! :) Niin ihanalta tuo reissusi kuullostaa.
Ja kiitos, kun jaksat poiketa kommentoimaan. Ihan hävettää oma laiskuuteni. :(
Voih, sinulla on kaikkea niin kaunista. Kiitos, että jaat sen meidän kanssamme!
Aurinkoa päivääsi! :)

mimosamamma kirjoitti...

Hei Sirkka!
Jälleen kerran, kauniita esineitä, kauniita kuvia ja leppoisaa, sellaista ihanaa kesäpäivän (huom! ei hellepäivän:) tunnelmaa!
Meilläkin oli aikoinaan kaupungissamme Kauppahalli, mutta "viisaat" päättäjät purattivat sen pois ja sen tilalla on nyt iso ruokakauppa:( Kyllä sitä hallia monet kaupunkilaiset kaipaavat vieläkin.

Heippa Marja

MarijaMaiju kirjoitti...

No olipas taasen monta kaunista kuvaa! Nuo sokerisakset ovat ihanat... Mummolassa oli sellaiset, mutta ei kyllä ole harmainta aavistusta mihin ne katosivat mummolan myötä;( Täytyy olla tarkkana jos vaikka löydän joskus omat! Mukavaa kesäiltaa Sirkka:)

Mari

Alessandra kirjoitti...

Terkut on viety perille ja myös Sinulle lähetettiin lämpimät terkut!Oli oikein mukava nähdä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia.

Olenkin ahkerasti vieraillut blogissasi, ja ihastellut kauniita kuvia kodistanne.

Aurinkoista sunnuntaita Sinulle :)