maanantai 14. heinäkuuta 2008

tyyny ja rentoutuminen

Tässä tuolissa rentoudun täysin, nostan jalkani rahille suljen silmäni...vedän syvään henkeä ja pidättelen hetken..ja päästän hitaasti ulos. Avaan silmäni katson eteeni, näen ikkunasta humisevan tuulen tuivertamat puiden lehdet, tuuli joka hiljaa niitä hyväilee...Ympärilläni on useampi peili, joihin auringonsäteet osuvat luoden valon ja varjon tunnelmaa ja joista katse kantautuu pihalle, siellä iloisesti mehiläiset lentelevät kukasta kukkaan, jokunen perhonenkin liitelee...linnut kylpevät altaissaan ja ruusut ovat kauneimmillaan on aivan hiljaista, tunne sisälläni on sanoin kuvaamaton. Tässä lataan akkujani, annan aikaa itselleni, aikaa pysähtyä ja olla yksin aivan hiljaa...ja vain ajatukseni vievät minut haaveitteni maailmaan.

Ostin tämän kerrostarjottimen, joka hetken miellytti värisilmääni muttei kuitenkaan päivää kauempaa:))
joten se sai vaaleamman sävyn ylleen, nyt pidän siitä paljon enemmän.
Nämä vanhat puutarhasakset löysin kirppikseltä myyjä sanoi, että minun täytyy ne hyvin puhdistaa... johon minä nämähän ovat täydelliset olenkin etsinyt näitä pitkään, ihanat KIITOS
heti kokeilin leikata niillä ruusujani ja hyvin leikkasivat. Täydelliset ruususakseni!

14 kommenttia:

tiina kirjoitti...

"Ruusurouvalla".. ;) on taas kauniita kuvia täällä!!! Tuo siun tuoli on niiin kaunis... eikös ole hyvä että maalilla saa "ihmeitä aikaan", ja niin... valkoista, valkoista... kaunis tuli vieläkin kauniimmaksi!!!! terkkuja, tiina. :)

päivi kirjoitti...

kiitos kauviista kuvista...
ihana lepotuoli sinulla... tyyny varsinkin!
minä en ole tänään ehtinyt istuskelemaan... pouta päivä ja nurmen parturointia sekä muuta puutarhatouhua .

tuo kerrosvati myös mieleeni, usein ostan jotain mikä muuten sopiva, kun tiedän että maalatahan aina voi. (melkein mitä vaan....)

terkuin päivi

Marika kirjoitti...

Voi miten kaunis tyyny! Ja tuo kerrosvati ja ja kaikki. Minä ostin kirpparilta vasta kahdet vanhat sakset, toisista myyjä kanssa sanoi että ne pitää puhdistaa???
Työ kaveriltani sain vanhoja piperi muotteja ja niitä esitellessäni muut työ kaverit ihmetteli että kaikesta sinäkin hehkutat...eivät ymmärtäneet=o(

Maikki kirjoitti...

Tervehdys!
Olen vastavierailulla ja aivan ihana blogi sinulla ja todella kauniita kuvia! Olen utelias.. Mistä ihmeestä olet hankkinut tuon ihan tuolin ja rahin? Haluaa, tahtoo samanlaiset heti paikalla:) No joo, mulla ei taida enää tilaa löytyä tuollaisille, mutta kysäisen nyt kuitenkin mistä noin ihania löytää?

Sirkka kirjoitti...

Hei Maikki,
Tuolin olen ostanut Porvoosta, Vivante nimisestä liikkeestä ei kuulemma enää saa niitä, rahin olen ostanut Riitan liikkesstä Wanilla Rosesta, joka on nyt Nurmijärvellä.
Siis Suomessa on kaikkialla niiin ihanaa tavaraa, et ei meillekkään enää mahdu mihinkään, ellei laita päällekkäin :))

Krisse Mummi kirjoitti...

Yökukkuja koneella. Tarjottimesi on ihana, parempi vaaleana. Kannattaa vaan kokeilla maalia kaikkeen mikä muunvärisenä kyllästyttää... kyllä niistä tavaroista saa uudenlaisia maalaamalla..
Meillä maalatann joka päivä jotain.. Kamun kauhistukseksi. T.Krisse

Elsa kirjoitti...

Tulin minäkin vastavierailulle, kiitoksia että kävit. Ihana tuo valkoinen rokokoo-tyyppinen tuoli, sellainen on minun unelmalistalla. Linkitä minun blogini mieluusti, se olisi ilo ja kunnia, toden totta. Viehättävä blogi Sinulla! Kesäterveisin, Elsa

Elsa kirjoitti...

Vielä yksi asia, saanhan minäkin Sinut linkittää? =)

Sirkka kirjoitti...

Kiitos taasen kaikille kommentoijille, näitä on vaan niin kiva lukea aina vaan, ja mikä ihaninta että useammat teistä ovat melkein joka päivä sivuillani ja se aina jaksaa mieltäni ilahduttaa myös uudet tuttavuudet, eikun kaikki mukaan vaan rohkeasti.
Aurinkoista päivää kaikille ja sen myötä Iloa onnea ja naurua.

Jonna kirjoitti...

Hei Sirkka!

Selasin blogiasi etsiessäni kuvaa samasta kannusta, mikä minullakin on. Totta tosiaan, sama kannuhan se! :)

No samalla kun etsin kannua, totesin jälleen, että mitä ihanuuksia blogisi onkaan täynnä! Kiitos siitä kun jaat meille muillekin kuviesi välityksellä kotisi kaunista tunnelmaa!

Mari&Maiju kirjoitti...

Kyllä tuossa kelpaa akkuja latailla! Aivan ihana paikka:)

Mari

taburetti kirjoitti...

Ihanainen tuoli.... voin vain kuvitella miten valo heijastuu istuessa tuolissa.
Näitä pieniä elämän hetkiä me tarvitsemme!!!

Nautinnollisia kesähetkiä!!
Jaana

Ada och Emil kirjoitti...

OOH, mikä tuoli!!
Tuollaisessa kaunokaisessa ei voi muuta tehdä kuin rentoutua, haaveilla ja ihmetellä :)

Ja kuvat puutarhastasi ovat kauniin kesäisiä...

tittas kirjoitti...

Voi mahoton miten kauniita kuvia, sakset, kerrostarjotin, tyynyt...jne haaveilen niistä kaikista :)