torstai 24. heinäkuuta 2008

Pitsiä

Tänään on aurinko langettanut jälleen täydellä tehollaan säteitään meille 28c varjossa...auringossa huippulukemat...onneksi tulee suihkusta vettä:) välillä näinkin. sydänsaippua..ruusu sellainen tietenkin:)
kuvassa vasemmalla on tyttäreni pitsikäsineet, mutta kuvassa hän ei ole, se on vanha postikortti....kun hän oli kaksivuotias menimme äitini luokse ja mummi otti syliin ja sanoi, että hänellä oli itselläänkin aina sormikkaat, kun kävi vierailulla ja että ilman hattuakaan hän ei mennyt edes kauppaan..hi ja että tyttäreni on kuulemma tullut ihan häneen..nämä pitsisormikkaat olivat vielä noin pari senttiä liian suuret sormenpäistä, aika huvittavan näköiset, mutta silloiseen asuun sopivat.
pitsiä...pitsiä... helmiä...kaunista sen olla pitää:)
niin kaunista ja vaaleaa mielestäni..
eteisen ikkunasta näkymä tielle...talvella pääsee suoraan kotiovelta hiihtämään:) mitenkäs se talvi nyt mieleeni tuli yht äkkiä, onkohan se tämä kuumuus:) vai tuo kun nuo lumihitaleet kurkistelevat sisään.

19 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Älä hyvä ihminen vielä talvea mieti, kun kaikki kukkii niin kauniisti ;)
Minä sain vanhalta tädiltämme ihan hiljattain kauniit pitsi -ja kangashansikkaat. Jossain vaiheessa pitäisi kokeilla virkata mallista, jokso osaisin. Vaikka vain koristeeksi.

päivi kirjoitti...

ihanaisia kuvia sirkalla taasen!
pitseihin taidetaan olla hurahtaneita molemmat?
tuo ketju pitsisormikkaineen hellyttävän kaunis....
älä vielä hiihtämisestä haaveile... meidän kesä vielä tulematta... tänään vähän jo kauniimpaa ja sateetontakin,
hiki otsalla ruohoa lyhensin ja mansikkamaallakin ahkeroin...
kiitos vierailustasi, minä tässä taas ryttään sinun tyynyjä!

halit sirkka sinulle,
t.päivi

Elsa kirjoitti...

Heissan Sirkka! Aah, niin kaanista, niin kaanista ... Pitsit lumoavat minutkin, nyt on hakusessa pitsinen sängynpäällinen. Oopperamaiset terveiset Savonlinnasta1

t. Elsa

mimosamamma kirjoitti...

Hei Sirkka ja kiitos kun piipahdit blogissani:) Minä nimittäin olen usein katsellut sinun ihanaa blogiasi, tosin kommentoimatta, mutta huokauksien säestämänä:)) ´
Minulta tuo bloggaus sujuu vielä vähän kankeasti, mutta innostusta riittää joten kyllä tässä pikkuhiljaa päästään vauhtiin:)
Siis bloggailemisiin jatkossakin ja mukavaa viikonloppua:))

t.Marja

Sirkka kirjoitti...

HI, enhän minä toki hiihtämisestä haaveile ollenkaan kun en edes suksia omista ...jotenkin ei ole lajini, ainakaan vielä, katsotaan sit vanhempana:) Krissellä alkaa kuulema helle huomenna, niin eiköhän se teillekin tule, minusta tuntuu et täällä on ukkosta ilmassa on niin painostavaa..kyllä siellä teillä hommia riittää, mutta ahkera palkitaan mansikoilla ym herkuilla.
Mukavaa..et ryttäät tyynyjäni!

Haleja Päiville.

Sirkka kirjoitti...

Heips Marja,

Kiitos kommentistasi, niinpä minullakin oli alussa vaikeaa tän bloggailun aloittamisessa..ei ois tullut mitään ellei tyttäreni ja mieheni olisi auttaneet..alkuun.
Kiitos kauniista sanoistasi ja toivotaan noin 18-20c sinne lämpöä:)
Mukavaa viikonloppua.

Riitta / Wanilla kirjoitti...

Täältä löytyi jälleen kerran mitä ihastuttavimpia kuvia.
Pitsijutut ovat kyllä lumoavia.
Mukavaa illan jatkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Ei talvea kiitos! Minulla riittää kivasti tälläsillä keleillä virtaa.
Aivan ihania kuvia, lähden tutkiin isommasti

Heidi kirjoitti...

Heipä hei Sirkka...

ja kiitos pitkästä kommentistasi blogissani. Aivan oikeassa olit minun pitäisi nauttia enemmän kodistani, siitä kaikesta mitä olen saanut aikaan. Tällä hetkellä olen pitkällä sairaslomalla kotona ja ehkä sen takia myös...( ennen kuitenkin tottunut olemaan töissä...) Päivät pitkät kun katselee "seiniä" tulee kaikkia ideoita, ajatuksia ym...

Sitähän tämä elämä on oppimista, minulla kärsivällisyyden opettelua, varmasti koskaan ei tule valmista mutta varmasti opin hiljaa...

Kiitos ihanasta runosta <3

Halit
Heidi
<3

Sirkka kirjoitti...

Heips Riitta,

Niinpä pitsijutut ovat lumoavia, ja äsken kun katsoin pihaa niin se oli kyllä uskomattoman lumoava illan hämärässä, iltalamppujen valaistuksessa...oiskos siellä keijuja..ja hyviä haltiattareita:)

Mukavaa illanjatkoa Sinullekin!

Sirkka kirjoitti...

Heidi hyvä,

Voi en tiennytkään että olit sairaslomalla, tiedän kyllä itse mitä se on, varsinkin silloin sitä tulee pohdittua kaikenlaista, eihän töissä kerkiäkään pohdiskella.
Uskon kuitenkin, että kaikki menee vielä hyvin, ainakin minä toivon sydämestäni niin. Päivät voivat olla niin erilaisia, huomenna voi olla jo toisin. Ymmärrän kyllä hyvin mitä tahdot sanoa, mutta hiljaa hyvä tulee. Tulee varmasti!

Haleja

Sirkka kirjoitti...

Marika Hei!

Kiitos kommentistasi. Sinä se jaksat aina olla niin energinen!
Itse pidin tänään siestaa. mitä nyt kaupungilla käväsin. Illalla kyllä annoin vettä kukilleni ja täytin lintujen juomakupit.

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Kiitos Sirkka vinkistä Riitan kaapista, se on just eikä melkein. Selviäisipä nämä meitin asumiskuviot nyt äkkiä, olen pää täynnä ideoita ja kädet vailla tekemistä joten kova tahto päästä huseeraamaan uudessa kodissa. Kaikki hankinnat on nyt jäissä kun ei mistään mitään tiedä, nyyh. Ihanaa loppuviikkoa sinulle, minä lähden iltavuoroon ;-)

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Jäi sitten sanomatta, että kauniita ovat kuvasi taas!

Krisse kirjoitti...

Onpas tutunnäköinen pillerirasia. Minulla on äitini musta hattu, melkein samanlainen kuin sinun valkoinen kuvassa. Taidan laittaa siitä kuvan blogiin. Hattu on äitini vanhojenpäivä hattu. Mamma kirjoitti ylioppilaaksi 65-vuotiaana.

Ja kuvassa käsineet kera hatun, ihastuttavaa katseltavaa...
Pitsit,ruusut... hmmm :-))

Aurinkoista perjantaipäivää Sirkalle t. Krisse

Sirkka kirjoitti...

Margit Hei,

Olipa kiva kuulla että pidit kaapista, oli ihan pakko tulla kertomaan sitä kun näin sen, tuli niin sinut mieleen...
Huh, olen ollut aamupäiväm pihalla ruusujeni seurassa vähän niitä hoivaten, nyt tulin piipahtamaan välillä sisällä ja välipalaa haukkaamaan..eli pieni tauko hi..
Olette muuttamassa , voi kuinka ihanaa, tai no minusta aina uuden jutun kohtaaminen on valloittavaa, mutta tietenkin asunto juttu on nyt niin suurta , mut kuitenkin sanon ihanaa sellaista, onpa kiva mitä odottaa..Onnea
Mukavaa työpäivää Sinulle.

Sirkka kirjoitti...

Krisse Hei,

NO SE ON JO HATUN ARVOINEN SAAVUTUS, 65 vuotiaana...Ihanaa, voi mahoton,, niinpä eihän mikään ikää katso, sen olenkin itse aina sanonut..
Tervetuola Krisse vaan pitsikerhoon...hi sellaiseen:)

Sirkka kirjoitti...

Margit Hei, anteeksi kirjoitusvirheeni siis MARJUT. No uskon että ymmärsit et viesti oli Sinulle tarkoitettu, näitä sattuu, mut ei välitetä, kiva.

Magdalena kirjoitti...

så mye vackert å titte på, likte så godt de med hanskene på sølvfatet...
ja mÿcket inspirasjon hos deg...
FIIIIIIN sommer videre!!